347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben yiyemicem kebap falan ama izmirde kumru alırım ben ona
sonra midye yeriz

canım benim sıkma canını bazen hiç umulmadık zamanlarda arıyabiliyolar bi keresinde ailemleyken arabada aradı konuşamadık anladı kapattık yine aynı dışardaydım seninki gibi yine kapatmak zorunda kaldık yani herkesin başına geliyo:) olur öyle şeyler belliki arayamadı tekrar..yarın arayınca güzel güzel konuşursunuz üzüldüğünü söylersin unutulur gider

benim başıma ilk defa geldi ya normalde o arayana kadar evde olurdum ama dedemin bikaç işini halletmeye çıktım onun da geç arayacağı tuttu. neyse napalım sağlık olsun 5 gün sonra kavuşcaz nasılsa

benim başıma ilk defa geldi ya normalde o arayana kadar evde olurdum ama dedemin bikaç işini halletmeye çıktım onun da geç arayacağı tuttu. neyse napalım sağlık olsun 5 gün sonra kavuşcaz nasılsa

iyi ya işte ne güzel..ben de ayın 16sında dağıtıma gelcek ozaman kavuşcam sevdiceğime ankara onsuz bomboş

Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler rüyanızda sevdiklerinizi görün.
İçimde acayip bi sıkıntı var yaa belkide sevgilimin sesini duyamadım diye sıkıntılıyımdır. İnşallah kötü bişey yoktur.

iyi düşün iyi olsun herşey tatlım yarın sabah sesiyle uyanırsın inşallah

Bizimki de hattını içeriye soktu en son
Ya acaba yolda bi sorun mu oldu
Yada içeride
Ben girer girmez ara demiştim
Mode on pimpirik
Paranoya durumu:Hadsafhada

Yada içeride
Mode on pimpirik

telefon bulamamıştır belki :44:

Yada içeride
Mode on pimpirik

ilk gün diye telefonlarını sokanlar vermemiştir belki hemen açma sende pimpirik modunu :)

ya bi de bugün yürüyüş falan yaptım vakit geçsin diye hadi gündüz bi şekilde geçiyor da geceleri sıkıcı beya

offff ya yine mi reklamlar
ne güzel sevinmiştim reklam yoktu

ya bi de bugün yürüyüş falan yaptım vakit geçsin diye hadi gündüz bi şekilde geçiyor da geceleri sıkıcı beya

al bende de okadar. bugün bütün gün ordan oraya koşturdum çabucak akşam oldu ama şimdide dakikalar geçmiyo, demekki uyuyana kadar sürekli bi iş bulmalıyım kendime. bu 5 gün geçmek bilmez artık.

Telefonu da bölükten çıkmadan içeriye sokmuştu bi şey demiyorlar diye :44:

al bende de okadar. bugün bütün gün ordan oraya koşturdum çabucak akşam oldu ama şimdide dakikalar geçmiyo, demekki uyuyana kadar sürekli bi iş bulmalıyım kendime. bu 5 gün geçmek bilmez artık.

yarın yine koşuşturmaca olacak
böyle böyle yicem bu 5 günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…