347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum çok çok üzücü

2013 gelinlerinden sibel arkadaşımın sözlüsü orada oda dün en son sözlüsü bir karartı gördük gidiyoruz demişti vee şehit olanlar onun birliğinden oda çatışmadaydı lütfen dua edin onun ve diğer askerler için arkadaşım çok üzgün sabahtan beri dua ediyorum yapacağımız tek şey bu sanırsam

dün ağrım yok dedım nısanlıma teslım olacak dıye bıde aksam 14 saat yol geldım ıyıce mahvoldu işten de izin alamıyorum hafta sonu calısmadıgım ıcın aksamı beklıorum doktoragıdecegım ıns bısey olmaz aksılık ya bıde hastaydım korktum kötü bişey olurmuki kızlar

azönce nette haberlere baktım da şehitlerimizin isimleri acvıklanmıs cok üzüldüm nasıl bi adaletsizlik bu anlamıyorum dualarımız sibel ve sözlüsü ile

azönce nette haberlere baktım da şehitlerimizin isimleri acvıklanmıs cok üzüldüm nasıl bi adaletsizlik bu anlamıyorum dualarımız sibel ve sözlüsü ile

canım çok ama çok saol arkadaşıkmızda evlilik hayali kuruyorken 3 yıl beklicek direk şırnağa gönderdiler o bölgede şu anda allahım korusun arkadaşımda dün çok üzgündü şimdide sabah bu haberle güne başladık belirsizlik çok kötü askeri meslek olarak yapanlar ve vatani görevini yapan herkese allahım yar ve yardımcı olsun çok zor

Allah tüm askerlerin hepsinin yardımcısı olsun...

canım bozma moralini haftaya sağ salim döncekler inşallah.. Allahın izniyle de çok iyi geçicek yemin törenleri bende orda olcam. iyi şeyler düşünmeye çalış herşey iyi olsun...

canım bel ağrısı ihmale gelmez bide çarpmışsın anladığım kadarıyla akşam hemen git doktora göster ihmal etme

Allahım bütün askerlerimizi korusun
şehit ailelerimizin de başı sağolsun artık sabahları bu haberlerle uyanmayacağım bi türkiye istiyorum ben

allahım yardımcıları olsun askerlerimizi yarenlerıne aılelerıne sağ salım kavustursun

Selamlar kİzlar.pek gorunemiyorum ortalikta.malum bizim okul basladi .seminere gidip geliyoruz bos bos.
Kastamonu grubu birazdan spor baslayacakmis.insallah cok yorup canlarini cikarmazlad.DEdi biraz once zaten sevdicegim pestilimizi cikarmazlarsa yorgunluktan ayakta olabilirse
Yine ararim dedi keske bende seminerde olsam dinlemeyd raziyim dedi bide sese sonu seminerlerine kufur ettigini cok cabuk unutarak kuzucuk.

az önce sevgilimle konuştum kastamonu grubu şuan atış eğitimindeler akşam 10a kadar sürebilirmiş akşam yemeğinden snra ancak arayabilirmş çok yorucu geçiyomuş 2dk konuştuk hemen gitmesi gerekti kapattık Allah yardımcıları olsun..

Şehit haberleriyle uyudum
Uyumak denirse tabi
Tek tesellimiz şehit olup yüce bir makama erişmiş olmaları
Onlar ölü değiller şehitler inşallah

Rabbim tüm askerimizin ve yakınlarının yardımcısı olsun

Bu arada günaydın herkese kızlar

Allah yardımcısı olsun canım. Arkadaşın adına üzüldüm dualarımız onunla =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…