bi doktora gitseydin ihmale gelmez bak benim kuzenim belini vurmuştu havuzda düştü hemde çok kötü şimdi ameliyat olması lazım yürürken kışın soğukta ağrı yapıyor kitle oluşmuş orda onu alcaklarmış mecburen. İHMAL ETME DERİM!
valla canım bende çok sık bakamıyorum :26:
kızlar şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum çok çok üzücü
2013 gelinlerinden sibel arkadaşımın sözlüsü orada oda dün en son sözlüsü bir karartı gördük gidiyoruz demişti vee şehit olanlar onun birliğinden oda çatışmadaydı lütfen dua edin onun ve diğer askerler için arkadaşım çok üzgün sabahtan beri dua ediyorum yapacağımız tek şey bu sanırsam
azönce nette haberlere baktım da şehitlerimizin isimleri acvıklanmıs cok üzüldüm nasıl bi adaletsizlik bu anlamıyorum dualarımız sibel ve sözlüsü ile
2013 gelinlerinden sibel arkadaşımın sözlüsü orada oda dün en son sözlüsü bir karartı gördük gidiyoruz demişti vee şehit olanlar onun birliğinden oda çatışmadaydı lütfen dua edin onun ve diğer askerler için arkadaşım çok üzgün sabahtan beri dua ediyorum yapacağımız tek şey bu sanırsam
Kizzlarrr benim moralim cok bozuk sizi de huzursuz etmek istemezdim ama paylasmadan edemeyecegim. Bu askim aradi Iskenderunda durumlar biraz karisik gibi dedi usta birliktekilerin carsi iznini kaldirmislar. Canli ihbari alindi diye bir soylenti dolasiyomus cuma gunu olucak yemin toreninden korkuyolarmis. Asiri sinirlerim bozuldu sevgilim de bunlar soylenti falan diye toparlamaya calisti ama kurt dustu birkere benim aklima. Bugun de 10 tane sehit haberi var ay cok kotu oldum. Su iskenderundan kurtulsunlar cuma aksami sagsalim evlerinr gelsinler tek dilegim bu. Kizlar valla ben adak adayacagim tamamen dondukkerinde adagimi yerine getircem. Offf kimse bu kadar zor oldugunu soylememisti askerliginde beklemeninde(
dün ağrım yok dedım nısanlıma teslım olacak dıye bıde aksam 14 saat yol geldım ıyıce mahvoldu işten de izin alamıyorum hafta sonu calısmadıgım ıcın aksamı beklıorum doktoragıdecegım ıns bısey olmaz aksılık ya bıde hastaydım korktum kötü bişey olurmuki kızlar
canım çok ama çok saol arkadaşıkmızda evlilik hayali kuruyorken 3 yıl beklicek direk şırnağa gönderdiler o bölgede şu anda allahım korusun arkadaşımda dün çok üzgündü şimdide sabah bu haberle güne başladık belirsizlik çok kötü askeri meslek olarak yapanlar ve vatani görevini yapan herkese allahım yar ve yardımcı olsun çok zor
Kızlar Selamlar,
Sakaryada askeri olan var mı???
ilk sayfada herkesin yerleri yazıyo ordan bakabilirsin canım
Yahu bu şafak 136 mı 135 mi anlamadım ben 17 Ocak mı bitiş tarihi 18 miiii??? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?