347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar az önce aradı askerim usta birliği rahat olur derken daha sıkıntılı oldu bizim ki sizinde öyle mi acaba siverekte yemekler çok kötüymüş dün yatakta bile yatmadı bugün yataklarını ayarlamışlar kahvaltıda bi salatalık geldi tüm tüm kırışmış oda diyor yemekleride askerler yapıyomuş, ankesörlüler bozuk zor konuşuyoruz ankaradan sonra eşşekten düşmüşe döndüm komutanlarda çok sertmiş mebstekilerle arkadaş gibiydik diyodu allahım yardım etsin hepsine inşallah sisiznkilerin usta birlikleri iyidir kızlar yaa. biz zor geçircez belli oldu durum.

canım bizde usta birliğinde rahat edicez derken çok çok kötü oldu durum.
Aynı şekilde yemekleri askerler yapıyolarmış hiç bişey yiyemiyomş. Askeri lavabolar duşlar hepsi çok pismiş.
Kahvaltı diye bize verdikleri şeye kahvaltı demeye bin şahit lazım dokunsan ağlicam diyo.
Nasıl biticek bu 4 ay Allah onlarada bizede sabır versin.
Kuzumu orda o şartlarda düşündükçe kahroluyorum

haklısın cnm sanırım bu akşam da bizimkilerin gece atışı var çünkü akşam 10'a kadar sürebilir demişti..ama işte öğlen biraz soğuk biraz da apar topar konuşunca insanın aklına binbir türlü şey geliyo umarım arayacak fırsatı olmadığından arayamıyordur yoksa çok üzülürüm sonuçta asker psikolojisi de var buarada usta birliği rahat geçer diyodu ama gidenlerin söylediklerine bakılırsa pek de iç açıcı değil inşallah herkesin rahat geçer tek temennim bu..

Kızlar benim de eşim Sakaryada (usta da acemi de) perşembe günü yemin töreni oldu 3 gün çıktı. Bugün de aşı olmuşlar :2:

Bence biraz usta birliğinden dert yanmaları dışarı çıkmış olmanın verdiği bi psikoloji diye düşünüyorum. Çünkü acemilik bitince askerlik bitti gibi düşündü benim eşim. 3 gün de dışarı hayatından sonra şimdi gene bunalımlarda...

Kızlar bizim tam tersi durum acemi birliğinden çok daha güzel ve rahatmış duşlar odalar herşey daha temizmiş gittiği andan berri hep bunu söylüyor ve telefon en büyük şans. şuan son mesajını attı uyucakmış ama rüya gibi geliyor bana bunlar çünkü bikaç gün konuşamadığımız oldu hepiniz bilirsiniz meraklanıyodum hemen şimdi günde 2*3 kere istediğimiz kadar konuşmak mesajlaşmak geceleri o kadar büyük lüks ki biticek telefonu alıcaklar diye ödüm kopuyor

benimki hiç bahsetmiyo öyle şeylerden ya keyfi de çok yerinde bu aralar telefonda espriler falan yapıyo bana çaktırmamak için mi öyle davranıyo acaba ? şu 4 gün de Allahın izniyle geçsin yemin törenini de kazasız belasız atlatalım,artık gelsinler bu tarafa. çok korkuyorum bütün gün stresli stresli geziyorum ya o 20 pislik bizim 1 askerimizin tırnağının ucu bile olamaz

İceride mi telefonu var? Daha acemilikte miydi bide?Vallahi cesaret bence.gecen sene arkadasim kutahyada cep telefonuyla yakalandi diye 1ay askeriyrnin hapisinde yatti.insallah oyle sikinti yasamazsiniz.diklatli olsun yinede erkek arkadasin.
İyi geceler herkese.

hayır canım usta birliğinde acemilik bitti. bütün arkadaşlarının vrmış ustadaki

iyi geceler kızlar
nasılsınız. askerlerimiz izinden sonra alışma problemi yaşıo heralde. benimkide yemeklerden şikayetçi pek iyi değil diyor.neyseki ıspartada 2 hafta kalıcak. van da rahat olur inşallah

iyi geceler kızlar
nasılsınız. askerlerimiz izinden sonra alışma problemi yaşıo heralde. benimkide yemeklerden şikayetçi pek iyi değil diyor.neyseki ıspartada 2 hafta kalıcak. van da rahat olur inşallah

iyi geceler canımmm
bizimki de bi usta birliğine geçse de görsek neler yaşıcak ama sağ olsunlar da biraz sıkıntı çekicek artık

Kızlar acemilik 14 eylüle kadar devam etmeyecek mi?
Ben öyle biliyorum:26:

valla canım her yerin farklı oluyor heralde
benmki tam 1 ay gemlikteydi şimdi 15 gün ıspartaya eğitime gitti
sonra dağıtım izni varmış ustası van oraya gitmesi ekimi bulucak heralde tamda belli değil ama

birlikten birliğe değişiyo galiba canım bazıları teslim olmuş usta birliğine bizimkiler de 9 unda teslim oluyo

Bizimkisi yemin edeceğiz ama acemiliğimiz 2 hafta daha devam edecek demişti
Bugün de konuştuk,1 haftaya nereye gideceğimiz belli olacak dedi
Yani yine mersin il sınırları içinde kalacak ama jandarma er olduğu için herhangi bi ilçesine filan gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…