kızlar az önce aradı askerim usta birliği rahat olur derken daha sıkıntılı oldu bizim ki sizinde öyle mi acaba siverekte yemekler çok kötüymüş dün yatakta bile yatmadı bugün yataklarını ayarlamışlar kahvaltıda bi salatalık geldi tüm tüm kırışmış oda diyor yemekleride askerler yapıyomuş, ankesörlüler bozuk zor konuşuyoruz ankaradan sonra eşşekten düşmüşe döndüm komutanlarda çok sertmiş mebstekilerle arkadaş gibiydik diyodu allahım yardım etsin hepsine inşallah sisiznkilerin usta birlikleri iyidir kızlar yaa. biz zor geçircez belli oldu durum.
Hekes ayni anda ayni seyi yapmiyor canim.mesela bizimki persembe gunu gece atisina gidicek.ayni srkilde dun hali sahada mactaydi.banada dedi persembe arayamayabilrim diye.yine toren yapmadilar spordaydi bizimki.3000 kisi her boluk farkli farkli seyler yapiyorlar.kimi faliyette kimi film izlioe kimi derse konferans salonuna,kimi gece atisina vs vs..yani ben soz verdim sevilime biseyi kafaya takmayacagim diyearayamazsam pimpiriklenmeyecrgim diye.bu yuzden cildimde dokuntuler oldu gecmiyor.stres sikinti yaparsam kizicam artik dedi.rahat olmaya calisiyorum.kafama takmamaya gayret ediyoum gec ararsa ya da arayamazsa diye.
Bizde konustuk biraz oncede insallah dogrudur ve gecen seneki uygulama devam ederse sevdicek bingolde merkezde olucal.ogretmenleri ayiriyorlarmis ekimin basinda mehmetcik dersanesi basliyormus.orda ogretmenlik yaptiricaklarmis.sabah cikip disari aksam gelyolarmis.dua etmeye basladim coktan.insallah bu sekilde olur bizimde.
iskenderun da durumlar karışık dün konuşurken sevgilim herkesi içeri topluyorlar ben kaçtım da telefon ettim dedi.
bugün aradığında bahsetti dün akşam 6 da herkesi koğuşlarına almışlar. dışarı çıkartmamışlar.
sanırım 2 terörist içeriye sızmaya çalışmış uzaktan da ateş etmişler. dün o yüzden bütün askerleri bir arada tutmuşlar.
ama alayın içine giremez teröristler içini ferah tut dedi..
kötü oldum bende bi an önce çık git o şehirden dedim. yemin töreninden sonra fazladan 1 dk bile durmasını istemiyorum.
zaten daha iskenderuna gitmeden önce de söylemişti orda denizci birliği dikkat çekiyormuş hiç baskın olmamış oraya dedi..
offf Allahım sen sabır ver sağ salim dönmeyi nasip et....
Ülke olarak başımız sağolsun... onlardan 20 kişi öldürücez diye bizden 10 kişi şehit oldu
İceride mi telefonu var? Daha acemilikte miydi bide?Vallahi cesaret bence.gecen sene arkadasim kutahyada cep telefonuyla yakalandi diye 1ay askeriyrnin hapisinde yatti.insallah oyle sikinti yasamazsiniz.diklatli olsun yinede erkek arkadasin.
İyi geceler herkese.
iyi geceler kızlar
nasılsınız. askerlerimiz izinden sonra alışma problemi yaşıo heralde. benimkide yemeklerden şikayetçi pek iyi değil diyor.neyseki ıspartada 2 hafta kalıcak. van da rahat olur inşallah
iyi geceler canımmm
bizimki de bi usta birliğine geçse de görsek neler yaşıcakama sağ olsunlar da biraz sıkıntı çekicek artık
Kızlar acemilik 14 eylüle kadar devam etmeyecek mi?
Ben öyle biliyorum:26:
Kızlar acemilik 14 eylüle kadar devam etmeyecek mi?
Ben öyle biliyorum:26:
birlikten birliğe değişiyo galiba canım bazıları teslim olmuş usta birliğine bizimkiler de 9 unda teslim oluyo
selam kızlar geldim yine
selam canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?