selam kızlar geldim yine
hoşgeldin canımm
Hoşgeldin canım
canım çok sıkkın kızlar askermle kırgın kapattık telefonu çok mutsuzum.... =(
cum günü tören resimlerine bakınca üniforması üzerinde düşecek gibiyidi zayıflayınca malum =(
resimleri geçince komutanıyla çektrdiği resmi vardı oda Emre'm e göre daha kilolu tabi, bende bak işte bu adam gibi olda üniforman yakışsın 2 ay sonra sende komutan olacaksındiye espiri yaptım. Adamı da bölükte çok beğenirlermiş yakışıklı genç falan brad pittin Türkiye versiyonu bişe diyolarmış o bakımdan alındı düne kadr çok yansıtmadı ama çok içerlenmiş lafıma az önce konuşuca konusu geçti az biraz kırlmış lafıma. Toparlayamadım kapaması gerkti kapattık sonrada. İçim içimi yiyor =((
canım çok sıkkın kızlar askermle kırgın kapattık telefonu çok mutsuzum.... =(
cum günü tören resimlerine bakınca üniforması üzerinde düşecek gibiyidi zayıflayınca malum =(
resimleri geçince komutanıyla çektrdiği resmi vardı oda Emre'm e göre daha kilolu tabi, bende bak işte bu adam gibi olda üniforman yakışsın 2 ay sonra sende komutan olacaksındiye espiri yaptım. Adamı da bölükte çok beğenirlermiş yakışıklı genç falan brad pittin Türkiye versiyonu bişe diyolarmış o bakımdan alındı düne kadr çok yansıtmadı ama çok içerlenmiş lafıma az önce konuşuca konusu geçti az biraz kırlmış lafıma. Toparlayamadım kapaması gerkti kapattık sonrada. İçim içimi yiyor =((
hoşbulduk kızlar
nasılsınız
canım onlar asker oldukları için alınmaması gerekn bi çok şeye alınırlar. sözlerimize bin kat daha fazla dikkat etmemiz gerek. çok çabuk alınıp, kırılıyorlar
ama merak etme yarın aradığında kırgın olmaz
hoşbulduk tatlım
çok sıkıcı geçiyor günler şu 4 gün bitmek bilmedi bi türlü
bu kadar da denk gelirmi ama ya resmen şanssızlık olmuş seninki. asker psikolojisiyle öyle demiştir zaten bikaç güne düzelir merak etme canım
iyi olmaya çalışıyorum canım bide şu 4 gün geçse şu iskenderun dan bi kurtulsak daha iyi olcam
inşallah yaa inşallah çabuk atlatır çok huzursuzum =((
aynen iskenderun dan kurtulması içimi daha da ferahlatacak
tatlım düzelir 1-2 güne merak etme
aynen öyle canım ya diken üstünde oturuyorum resmen kurtulalım artık şu güneydoğudan
inşallah baklım canım =(
Nikita ben 8.bölüğün masasındaydım hemen hemen valinin gelmesine yakın. Üzerimde mavi beyaz gömlek tarzı bir şey vardı. Gözümde wayfarer hiç çıkmadı gibi. Facebooka ekledim fotoları ama hiç önden çekemedim. Bizimki en önün bir arkasındaydı ama göremedim geçişte o beni görmüş ama kaş göz yapmak yasakmış.
kızlar bugün gittim upuzun saçlarımı kısacık kestirdim biraz değişiklik olsun kafam dağılsın dedim
hoşbulduk kızlar
nasılsınız
Canım sedulunun da dediği gibi aslında öyle demek istemediğini anlamıştır da işte askerlik psikoljisi yarın kpnuşunca gönlünü alırsın o da dayanamaz eminim barışırsınız sıkma canınıcanım çok sıkkın kızlar askermle kırgın kapattık telefonu çok mutsuzum.... =(
saol cnm baya kalabalıkmışız buna çok sevindim..usta birliği ığdır..sen konuşmuşsun az önce ben en son öğlen konuştum atış eğitimleri varmış çok yoğunmuş halı saha maçından falan bahsetmedi acaba çok mu üstüne gidiyorum da aramak istemiyo mu benisanırım yine sarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?