347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok sıkkın kızlar askermle kırgın kapattık telefonu çok mutsuzum.... =(
cum günü tören resimlerine bakınca üniforması üzerinde düşecek gibiyidi zayıflayınca malum =(
resimleri geçince komutanıyla çektrdiği resmi vardı oda Emre'm e göre daha kilolu tabi, bende bak işte bu adam gibi olda üniforman yakışsın 2 ay sonra sende komutan olacaksındiye espiri yaptım. Adamı da bölükte çok beğenirlermiş yakışıklı genç falan brad pittin Türkiye versiyonu bişe diyolarmış o bakımdan alındı düne kadr çok yansıtmadı ama çok içerlenmiş lafıma az önce konuşuca konusu geçti az biraz kırlmış lafıma. Toparlayamadım kapaması gerkti kapattık sonrada. İçim içimi yiyor =((

canım onlar asker oldukları için alınmaması gerekn bi çok şeye alınırlar. sözlerimize bin kat daha fazla dikkat etmemiz gerek. çok çabuk alınıp, kırılıyorlar
ama merak etme yarın aradığında kırgın olmaz

bu kadar da denk gelirmi ama ya resmen şanssızlık olmuş seninki. asker psikolojisiyle öyle demiştir zaten bikaç güne düzelir merak etme canım

kırgın olmaz ama içerledi bi kere bi süre atamaz içinde biliyorum. Bide kapatırken salak gibi bana güveniyor musun diye sordum üstüne cabası oldu =((

Yaa ben seni gördüm o zmn:) tahmin ettim de aslında , en Guzel kıza bakayım mutlaka tanırım tripliiiiii yi diyodum :) keske gelseydim yanına, sıranın en önlerindeydin di mı birileri ile konuşuyordun hatta ben gördüğümde ..
Ben o sırada 7.bolugun en arkasına gecmis kocamı görmeye calisiyodum ondan gelemedim bı de .. Ablası sıradaydi,ben de onu alıp hemencik işlemlerini yaptrym diye pesinde kosturuyodum.. Cok kalabalıktı ama ya cok karışıkti..
Bitti gördük şükür . Şimdi 15 gun sonra yine gorucem 2 gun yine benle..sonra ver elini Van .. İnşallah hepsi cok rahat eder gittikleri ta da gidecekleri yerde... Allah hiçbirini kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah...

kızlar bugün gittim upuzun saçlarımı kısacık kestirdim biraz değişiklik olsun kafam dağılsın dedim

aaa aa biz burda saçımız uzasın diye yapmadığımızı bırakmayız senin yaptığına bak :)
Şaka bi yana iyi oluyor değişiklik hayırlı uğurlu olsun yeni imajın tatlım güle güle kullan

hoşbulduk kızlar
nasılsınız

İyiyim balım kendi adıma
Senin canın sıkkın gibi biraz

Canım sedulunun da dediği gibi aslında öyle demek istemediğini anlamıştır da işte askerlik psikoljisi yarın kpnuşunca gönlünü alırsın o da dayanamaz eminim barışırsınız sıkma canını

kızlaaarr uzun süredir yoktum.. bazılarımız törene gitmiş, gidenlere de gitmeyenlere de allah kavuştursun diyorum.. ben de ailemle gittim törene sonra beraber piknik yaptık.. pazar günü de tüm gün beraberdim sevgilimle.. çok güzeldi herşey çok mutlu oldu, ortamı arkadaşları da çok iyi olduğu için içim çok rahat şimdi.. Gizzzz bak 3 hafta bitti bile!!! umarım kalan zaman da su gibi akıp geçer...

Canım her bölük ayrı eğitim görüyor bizimkisi 8. bölük seninki başka bölükteydi zannediyorum okudum yazdıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…