• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sıkkın tabi iskenderunda olan olaylardan sonra :ssz:
şu haftayı atlattık mı tamamdır

Tabi benimkide laf :(
Bi arkadaşımınki de Şırnaktaydı
2 gündür haber alamıyor delirmek üzere kız
Bu sıra etrafımda tehlikeli yerlerde askeri olan o kadar çok kişi var ki çok karıştırıyorum kusuruma bakma :26:

gerçi sende haklısın burdan böyle konuşuyorum ama heme hemen 1 aydan fazladır görmüyorum aşkımı bende seni durumunda olsaydım tazelenirdi duygularım

1 ay bende görmedim biraz alıştrmıştım kendimi yanmda olunca aynen tazelendi ama düzelir hemencik inşallah yoksa böyle 11 ay zor
bu gün bi arkadaşım geldi nolmuş sana nasıl zayıflamışsın dio hiç farkında değilim oysaki

Tabi benimkide laf :(
Bi arkadaşımınki de Şırnaktaydı
2 gündür haber alamıyor delirmek üzere kız
Bu sıra etrafımda tehlikeli yerlerde askeri olan o kadar çok kişi var ki çok karıştırıyorum kusuruma bakma :26:

yok canım ne kusuru..
zor gerçekten çok zor aslında işin doğusu batısı da kalmadı söz konusu askerlikse her an tedirginlik yaşanıyor malum ülkenin durumu beterin de beteri..

yok canım ne kusuru..
zor gerçekten çok zor aslında işin doğusu batısı da kalmadı söz konusu askerlikse her an tedirginlik yaşanıyor malum ülkenin durumu beterin de beteri..

Hakikaten şehit haberlerine alıştırılmaya çalışılıyor gibi bi halimiz var çok üzülüyorum çokkk

Yaa ben seni gördüm o zmn:) tahmin ettim de aslında , en Guzel kıza bakayım mutlaka tanırım tripliiiiii yi diyodum :) keske gelseydim yanına, sıranın en önlerindeydin di mı birileri ile konuşuyordun hatta ben gördüğümde ..
Ben o sırada 7.bolugun en arkasına gecmis kocamı görmeye calisiyodum ondan gelemedim bı de .. Ablası sıradaydi,ben de onu alıp hemencik işlemlerini yaptrym diye pesinde kosturuyodum.. Cok kalabalıktı ama ya cok karışıkti..
Bitti gördük şükür . Şimdi 15 gun sonra yine gorucem 2 gun yine benle..sonra ver elini Van .. İnşallah hepsi cok rahat eder gittikleri ta da gidecekleri yerde... Allah hiçbirini kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah...

Hahah sağol canım benim görmüşssündür mutlaka, evet bizim sıradakilerle konuşuyordum, önümde az kişi vardı 3-4 kişi kadar masanın dibindeydim hemen.

1 ay bende görmedim biraz alıştrmıştım kendimi yanmda olunca aynen tazelendi ama düzelir hemencik inşallah yoksa böyle 11 ay zor
bu gün bi arkadaşım geldi nolmuş sana nasıl zayıflamışsın dio hiç farkında değilim oysaki

Şaka maka onlarla birlikte bizde eridik gittik canım.. Bende de durum farklı değil gözlerimin altı rengini bulamadı bi türlü morardı çok, kilo olayı daha o gitmeden düşüncesiyle başladı

gerçekten askerlik başka birşeymiş diğer ayrı kalmalara benzemiyor hiç
allah hepimize sabır versin

Çok başka...
Amin inşallah yoksa geçmez 11 ay. Ya canım sende sordun mu askerine terhis olacağı zamanı. Geçen sordum ben izin kullanmazsam 7 temmuz kullanırsam 31 temmuz dedi. Yani form gibi bişeyde oyle bişeye imza atmış. Senin bi bilgin var mı?

Çok başka...
Amin inşallah yoksa geçmez 11 ay. Ya canım sende sordun mu askerine terhis olacağı zamanı. Geçen sordum ben izin kullanmazsam 7 temmuz kullanırsam 31 temmuz dedi. Yani form gibi bişeyde oyle bişeye imza atmış. Senin bi bilgin var mı?

evet canım bende sordum aynen öyle dedi banada haziran sonu gbide olabilir falan dedi

Hakikaten şehit haberlerine alıştırılmaya çalışılıyor gibi bi halimiz var çok üzülüyorum çokkk

üzüntü yıllardır oluyor
somut adım hiç yok
devlet büyükleri sağ olsun sadece bıçağı kemiğe dayandırıp sonra da kemikten çekiveriyorlar :31:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben pek giremicem işler yoğun dün usta birliğine gitti sevgilim ama 5 ten beri arayamadı çok yoğun olabilir aramazsam üzülme ilk fırsatta arıcam dedi ilk kez sesini duymadan uyudum kötü oldu inşalllah iyilerdir

acemilikte rahattık ustada sıkıntı çekmeyiz inşallah

günaydın kızlarr,,
dün gece ilginç ilginç rüyalar gördüm , bi baykuş giriyordu eve ben sokuyodum bi de yanlışlıkla, sonra babam çıkarmaya çalışıyodu çok seviyorlardı baykuşu bizde kalsın fln diyolardı, snra baykuş erkek çocuğuna dönüşüyodu fln,, değişik bi rüyaydı, anlamına bakym dedim pek inanmam ama baykşun manasını sevmedimm..
bu rüyanın saflığı üzerimdeyken de sen cep telini evde unut gel :( şimdi aşkım beni ararsa ya ? gerçi gündüz aramadı hç bugüne kadar.. sizden ricam kastamonu grubuuu, birliğin no sunu bana atarmısınız özelden, bana bi numara vermişti kaydetmiştim ondan arayıp adını fln söyleyince koğuşunu, çağırıyolardı. . sizde de varsa ıoyle bi numero yollarsanız çok sevinirim.
hadi bitsin bgn akşam 7 olsun eve gideyimm... bugünü de yiyip bitirip hamm yapalımm

Back
X