347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu saatten sonrada aramaz artık
inşallah fazla yorulmamıştr. konşamamayada alışıcaz artık üfff ne zormuş yaaa

ewt öyle. benimki hiç aramadı bugun mesela. ama bir şekilde beynimizi bu duruma şartlamamız lazım.. zaten müsait olduklarında ilk işleri aramak oluyor. herkes içini gönlünü ferah tutusun.. sağlıkla sıhatle kavuşalım inşallah.

Yazmıyorum artık yorum. Yorum yazmaktan bile korkar oldum. Düşüncelerimi yazmaktan korkuyorum resmen. Tek dileğim Allah kimseye acı yaşatmasın artık. Her şey düzelsin . Nolur ...

ben en iyisi gidip uyumaya çalışıyım biraz (nasıl becericeksem)
bu haberleri alınca daha da kötü oluyorum dayanamıyorum artık umarım sabah bari afyondan şehit haberleri gelmez dua edicem uyumadan önce herkese iyi geceler ..

Kızlar selam,

Eşim akşam aradı inanılmaz depresyonda teselli etmeye çalışıyorum ama nafile ben de zaten artık bitmiş durumdayım herşey çok zor gelmeye başladı ((

Resmen 2 güne bir şehit veriyoruz, ülkeyi neye alıştırmaya çalışıyorlar anlamadım. Çok moralim bozuk. Zaten bugün bir trafik kazası atlattım ölümden döndüm diyebilirim. Tam da eve varmak üzereydim fotoğrafçıya girip bizimkinin asker fotosundan bastıracaktım kayınvalideme. Tam karşıya geçiyordum ki duran araçların arkasından bir manyak sollama yapıp bastı gaza ne acelesi varsa, ben elimle dur işareti yapmaya çalıştım gerisini hatırlamıyorum bile fotoğrafçı tam karşıdaydı girdim ama nasıl girdim bilmiyorum elim ayağım titriyordu oturttular, su verdiler sakinleştim. O arada benimki aradı telefonu zor tuttum açtım, çok işim var sonra ararmısın beni aşkım diyebildim ve onun bir şey söylemesine fırsat vermeden kapattım. Konuşamazdım çünkü şoktaydım ama öyle bir şey ki kızlar ben hiç yaşamamıştım bugüne kadar ilk defa gerçekten bir kaza atlattım ve o an yolun ne ilerisine adım atabildim ne gerisine arabanın üstüme sürdüğünü gördüm ve oracıkta kaldım öyle elimle sanki arabanın beni ezmesini engelleyebilecekmişim gibi iktirmek istedim yani öyle bir hareket yapabildim sadece. Siz siz olun ışıkta bile geçerken çok dikkat edin aman kulağınızda kulaklık olmasın, elinizde telefon olmasın. Ben çok dikkat etmeme rağmen böyle oldu. Eve geldiğimde yatağa oturdum ve sadece demekki daha zamanı değilmiş diyebildim.

Bizimkine gelince tekrar aradı beni, merak etmiş. Anlatmadım, fotoğrafçıdaydım dediğimiz sürprizi yapacağım dedim. Anlamadı ama onunlada çoook özel bir sebepten dolayı tartıştık. Ankesörlerde bozuktu o da gerdi bizi, kapatıp kapatıp tekrar aradım hep sesim çift çıkıyordu karşı tarafa mekanik mekanik gidiyordu ve o beni anlamıyordu ona bile gerildim elimde olmadan yaşadığım olaydan ve bizimle ilgili özel bir sebepten dolayı. Kapatıyorum ben, arama bir daha beni dedim aramam dedi kapattık sonrada ben başladım ağlamaya.

Şimdi gelelim Kastamonu'dan haberlere bugün final maçları varmış şampiyon olmuşlar. Akşam da nöbet sırası ondaymış gece 04:00- 06:00 arası 2 saat koğuş nöbeti tutacak sonra bir daha ertesi gün akşam 22:00'a kadar uyumak yok. Umarım dayanabilir.

Son düzenleme:
Yazmıyorum artık yorum. Yorum yazmaktan bile korkar oldum. Düşüncelerimi yazmaktan korkuyorum resmen. Tek dileğim Allah kimseye acı yaşatmasın artık. Her şey düzelsin . Nolur ...

korkma ! korkanlar yüzünden ülke vahim duruma geliyor zaten
sen susarsan ben susarsam biz susarsak kim konuşur bu ülkede ?

Amin inşallah canm. Tv ye düşmedi haber hürriyetin web sitesinden okudum ayrıntılar birazdan diyor. Tek korkum bu çatışmanın faturasının şu an itibariyle yükselmesi =((

İyi geceler cnm.. Ben de yatıyorum. Kafamı sıfirlayip uyuyacağım uymaya çalışacağım..
Allah rahatlık versin...

Canım benim cok cok gecmis olsun.. Büyük sok atlatmssn belli.. Cok cok gecmis olsun.. Nisanlinla aranızdan sorunlarınız da bir an once çözün inşallah..
Kastamonu haberleri icin cok sagoll.. Ben dün gece yatmaya yakın knstum,, bgn beklemiyorum artık.. Yrn konuşuruz bı de ameliyat olucam cuma herhalde o gun konuşuruz

Dikkat et kendine sende,, iyi geceler tekrar herkese

çok geçmiş olsun canım
hani derler ya verilmiş sadakan varmış resmen öyle...
şok yaşanmaz mı hiç benimde bi kere başıma gelmişti elim ayağım boşaldı resmen yere çöktüm kaldım.
neyse ki fotoğrafçı yakınmış orda ilgilenmişler seninle. artık bi milyon kat daha dikkatli olursun...
sinirlerin gergin olduğu için tartışma çıkması normal canım ona da bu olayı yansıtmadığın iyi olmuş. orda hepten beter olurdu.
aranızdaki özel sorunu da halledersiniz umarım..

korkma ! korkanlar yüzünden ülke vahim duruma geliyor zaten
sen susarsan ben susarsam biz susarsak kim konuşur bu ülkede ?

Doğru söylüyorsun da.. İnan ne yapacağımı ne diyeceğimi de bilmiyorum artık. Söylediğim her şey boş gibi geliyor. Elimden birşeyi gelmiyor sanki.. Cok kötü hissediyorum konuşmak bu konuşmanın bı halta yaramamasi.. Cok cnm skkn cok.cok

Canım benim çok geçmiş olsun
Eminim o da orada şu an senden çok daha fazla üzülüyordur
Umarım yarın hemencecik düzelirsiniz

Bu arada kızlar çok sık yazamıyorum ama sıkı sıkıya takip ediyorum
Sürekli online olmamdan ve ikide bir bildirimleriniz kısmınızın kırmızı bir şekilde yanmasına sebep oluyorum

Patlama da çok dikkat çekici bugüne kadar kaç defa böyle bir olay oldu ki?
Hem de böyle sıkıntılı bir zaman içerisindeyken
Bana pis bi şeymiş gibi geliyor
Bunu geçtim de inşallah ne sivilimiz ne askerimizden vefat eden olmaz
Artık öyle bi durumdayız ki yaralı var mı diye değil de ölen var mı diye soruyoruz
Yaralılara alıştık resmen

Rabbim milletimizi korusun tüm belalardan

ayy canım benim çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış
aranızda yarına düzelir inş merak etme canım

bu arada iskenderunlu kızlar içiniz rahat olsun
bu akşam kutlama gibi bişi yapmışlar. baklava kola falan almışlar
akşam 9 da aradı sevgilim daha yatmadık izin verdiler bize bu gece dedi. o katılmamış kutlamaya telefona koştum ben dedi
son 2 gün kaldığı için iyi davranıyorlarmış

Çook geçmiş olsun canım Allah korumuş seni. Senin yerinde bende olsam o an ki ruh haliyle şokla konuşamazdım. Anlatmaman iyi olmuş. Ama tatsız telefon kapatmalarını 2 gündür yaşadığım için yazmak istedim bugün dışında 2 gündür aynen öyle kapatıyoruz telefonu bizde sorunlardan dolayı. ben başlıyorum ağlamöaya kendimi paralamaya. Ama ertesi gün hiçbişe olmamış gibi gece saçmladık diyerek konuşmaya dewam ediyoruz. aramiycam demesine rağmen duramıyor. Canını sıkma sebe ne bilmiyorum ama yarın herşey düzelmiş olur dayanamazsınız

Bu arada kızlar ziyaretçi sayımız şu an 10

Ben bu mesajı yazdıktan sonra 3e düştü

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Gerçekten verilmiş sadakam varmış. Bir de siz siz olun şu nişanlıyken falan arkadaşlarınızın söylediklerine çok takılmayın. Sağolsun bugün bir arkadaşım dolduruşa getirdi beni, aramızda hiç bir şey yokken sorun oldu. Yarın düzeliriz ona şüphem yokta gereksiz yere hem o orda takıcak şimdi zaten nöbeti var, hem de ben burda keşke öyle demeseydim diye kendimi yedim.

Şırnak' ın Beytüşşebap'taki Kato Dağı'nda PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sürdürülen operasyonda akşam saatlerinde yaşanan çatışmada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.Şehit askerin Bolu Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye giden birlikte görev aldığı belirtildi. Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'nde kaldırılırken, birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kato Dağı'ndaki çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi..
HÜRRİYET.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…