- 21 Aralık 2010
- 532
- 30
- 118
- 38
kızlar mink battaniyeyi indirimde yakalarsanız bana da haber verin bende istiyorum ondannnn
Canım benim takibimde sana da mesaj atarım haberdar ederim mutlaka..
Canım aslında mutfak eşyaları gerçekten yer kaplıyor. Bizim de evimizde yer yok. Annem son anda almak taraftarı ama ben şuan çalışmıyorum. Herşeyi babam karşılıyor ve bir anda alırsak çok zor olur. Hem son anda başka masraflarda çıkıcak. Ben de çalışıyor olsaydım para biriktirmeyi tercih ederdim.... Aklıma takılan bir şey olduğunda görüşlerini alıcam mutlaka. Kolay gelsin canım. İnşallah terfi alırsın.canım istediğin ne varsa sorabilirsin dediğim gibi ben bu konuda fikir alışverişine tartışmaya açığım çok severim çeyiz konusunu detayları, canım aslında büyük kısmı değil yatak odasını haleltim gibi bişi ama diğer alacaklarım içinde kesin konuşablrm hisar yada jumbodan set alcaz evde yer olmadığı için alamıyoruz malesef söz nişan yapılsın hemen arkasından birçok şey olcak zaten
eminönüne annemle havlucuları gezmeye gidicez 16 aralıkta terfi sınavım var ona yoğunlaştı o bir bittsin havlularımı bornozları felan halledicez inşallah
benim pembe battaniyem mink mesela bide madam cocodan almıştım netten şimdi englısh homede tek kişilik alıcam tv felan izlerken dizimize koyarız feelan die onuda mavi alıcam
10:30 dan şu saate kadar yazı yazdım kolalrım koptu biraz daha çalışayım ben yine gelirim kocaman öpüldünüz kızlar
Valla sürekli çeyiz alan arkadaşlar nasıl para yettiriyosunuz ben anlamadım? Hiç mi ödemeleriniz yok :) Standart bir maaş alıyorum.Ayın 15 i kira,aidat,ısınma,elektrik,telefon,internet,yol,ihtiyaç kredileri,kredi kartları ödenecek derken hesapta 100 lira kalmıyor:)
Valla ayakta alkışlıyorum sizleri imreniyorum da maşallah.Size durmak yok çeyize devam :)
Canım yukarda da belirttiğim gibi ben çalışmıyorum ve ailemle yaşıyorum. Tek başıma yaşasam zorlanırım ben de. Ama biraz daha kontrol altına almalısın harcamalrını. Ya da ev arkadaşı alıp masrafları ikiye bölmek de bir çözüm olabilir.