Alış alış bunlaraHele evden çeyizin çıkınca baba evinde misafir olacaksın Tamam sustum
yaaa evet çok fena yaaa tabi mutluyum Allah ım bozmasın canıma kavuşacağım ama bunlar da başka şeyler... Canım da diyor ne takıyorsun sanki eskisi görmeme mi varmış... hadi anneme anneme yani artıkSenin düğün tarihin ne
25.9.2010 benim düğün tarihim kendin annemlerinkiyle aynı tesadüfün bu kadarı25.9 Nişan 14 Şubat 2010
maşallah ne güzel2. yılınız dolmuş ne güzel darısı bizim başımıza
evet bende çok heyecanlıyım 4.5 ay sonra göreceğim aşkımıııııa acaba ne yapcağız ilk görünce
bence ilk başlarda tatlı bi şapşallık olur üstümüzde , bir müddet uyum sorunu yaşayabilirizzz ,eee kolay değil bu bünyeler 5.5 ay hasretlik çekmiş olacak sonuçtaa
ben sıkı sıkı sarılacam kocama , kokusunu çekecem içime , oohh miiissss
Aynennnnn bende nişanlıma...İyi ki de nişanlyken gitmişkesin bi bakarım onu izlerim önce bu rüyamı gerçek mi diye
evet canım iyikide nişanlıyken göndermişsin sevdiceğini , inan evliyken o kadar zorki anlatamammm
3.5 aydır nasıl yaşadığımı bir ben bilirimm , gurbet ellerde tek başıma , ooof oooff , uykuyu unuttum resmenn , sabah 6.50 de dersim var ve ben halen ayaktayım , her gece aynı senaryooo :26::26::26::26:
bende bir müddet rüya diye düşünürüm heralde , oooff ooff kocacımm ben & evimiz çook özledik seniiii
Allah ım bi an önce kavuştursun sizi inşallah canım... Sizi gördükçe daha da iyi bir karar verdiğimizi anlıyorum ben zaten.... Hadi git yat uyu sabah dersine gidemeyeceksin
Amin canım cümlemizi inşAllahhh
o halde ben yavaştan yatağıma doğru yol alayımm , iyi gecelerrr , öptüümm
Pretty little liars canım dizinin adı.hangi diziymiş oooo ???
Dizi güzel gidiyo sardı baya ama şu A kim çok merak ediyorum. Bide emily ve maya ilişkisi midemi bulandırıyorbuble canım dizi nasıl gidiyor o dizi biraz oyalar seni günlerde geçer bu A kişisini çözememek çok sinirlendiriyor bazen beni ama o dizi yüzünden herşeye şüpheyle yaklaşır olmuyorda değilim
Buble emily ve maya ilişkisini sevmîyorum favorim spencer ve toby çifti ama tobyde a gurubundan kanımca
Aria ve ezra çiftide güzel ama ezranında şüpheli hareketleri var kaçıncı bölümden canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?