347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Alış alış bunlara Hele evden çeyizin çıkınca baba evinde misafir olacaksın Tamam sustum

yaaa evet çok fena yaaa tabi mutluyum Allah ım bozmasın canıma kavuşacağım ama bunlar da başka şeyler... Canım da diyor ne takıyorsun sanki eskisi görmeme mi varmış... hadi anneme anneme yani artık Senin düğün tarihin ne

25.9.2010 benim düğün tarihim kendin annemlerinkiyle aynı tesadüfün bu kadarı 25.9 Nişan 14 Şubat 2010

İyi geceler fıstıklaarr

günler azaldıkça heyecanım kat kat artıyorr , ooff çoğu gitti azı kaldı , o da geçecek Allahın izniyleee

Nevşehire selam olssunnn , ŞAFAK : 50

ollleeyyy yarın 40lara düşeceeezzz :118::118::118::118:

evet bende çok heyecanlıyım 4.5 ay sonra göreceğim aşkımıııııa acaba ne yapcağız ilk görünce

bence ilk başlarda tatlı bi şapşallık olur üstümüzde , bir müddet uyum sorunu yaşayabilirizzz ,eee kolay değil bu bünyeler 5.5 ay hasretlik çekmiş olacak sonuçtaa

ben sıkı sıkı sarılacam kocama , kokusunu çekecem içime , oohh miiissss

Aynennnnn bende nişanlıma...İyi ki de nişanlyken gitmiş kesin bi bakarım onu izlerim önce bu rüyamı gerçek mi diye

Aynennnnn bende nişanlıma...İyi ki de nişanlyken gitmiş kesin bi bakarım onu izlerim önce bu rüyamı gerçek mi diye

evet canım iyikide nişanlıyken göndermişsin sevdiceğini , inan evliyken o kadar zorki anlatamammm

3.5 aydır nasıl yaşadığımı bir ben bilirimm , gurbet ellerde tek başıma , ooof oooff , uykuyu unuttum resmenn , sabah 6.50 de dersim var ve ben halen ayaktayım , her gece aynı senaryooo :26::26::26::26:

bende bir müddet rüya diye düşünürüm heralde , oooff ooff kocacımm ben & evimiz çook özledik seniiii

Allah ım bi an önce kavuştursun sizi inşallah canım... Sizi gördükçe daha da iyi bir karar verdiğimizi anlıyorum ben zaten.... Hadi git yat uyu sabah dersine gidemeyeceksin

Allah ım bi an önce kavuştursun sizi inşallah canım... Sizi gördükçe daha da iyi bir karar verdiğimizi anlıyorum ben zaten.... Hadi git yat uyu sabah dersine gidemeyeceksin

Amin canım cümlemizi inşAllahhh

o halde ben yavaştan yatağıma doğru yol alayımm , iyi gecelerrr , öptüümm

Günaydınn kızlarrrrrr
Şafak:52 Orduu
hangi diziymiş oooo ???
Pretty little liars canım dizinin adı.

buble canım dizi nasıl gidiyor o dizi biraz oyalar seni günlerde geçer bu A kişisini çözememek çok sinirlendiriyor bazen beni ama o dizi yüzünden herşeye şüpheyle yaklaşır olmuyorda değilim
Dizi güzel gidiyo sardı baya ama şu A kim çok merak ediyorum. Bide emily ve maya ilişkisi midemi bulandırıyor

Son düzenleme:
Buble emily ve maya ilişkisini sevmîyorum favorim spencer ve toby çifti ama tobyde a gurubundan kanımca
Aria ve ezra çiftide güzel ama ezranında şüpheli hareketleri var kaçıncı bölümden canım sen

Buble emily ve maya ilişkisini sevmîyorum favorim spencer ve toby çifti ama tobyde a gurubundan kanımca
Aria ve ezra çiftide güzel ama ezranında şüpheli hareketleri var kaçıncı bölümden canım sen

Ben 9. bölümdeyim canım. Toby en son emilyle takılıyodu noldu spencerlamı çıkıcak. Spencer o klüpteki çocukla yakışıyoduki halbuki :)
evet ariayla ezra çok güzel ama ezra new yorka gidicek sanırım daha orasını izleyemedim akşam izlicem :)
sen kaçtasın canım?

gunaydinnnnn
ve safak 48 :)
cok az kaldi su konyayi boyayacagim gunu iple cekiyorum:) harita pskolojimi duzeltmeye basladi:)
kizlarr ceyizci kizlar
altincicadde diye bi site var tam benim tarzim ya cok ilginc seyler var
dun ilk kez karsilastim .. aksesuar kisminda kendimi kaybettimmm
kendkmi alisverise verdm ztn , dun gittim bi suru piiltili vucut seyleri aldim kendimr body bath works den
evlenceklere balayi icin tavsiye ederm piriltili losyonlari

Buble canım 3. Sezon 10. Bölümdeyim ara verdi ocakta baslıcal sanırsm ama acaip sardı dizi beni ezra ve tobyde bir giz var damatlar saklıyo bişiler

Nikitaaaaa altıncıcadededn çeyize çok şey aldım bide pera bulvarı favorimdir vücut losyanlarına birbakayım bende güle güle kullan nikitam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…