347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay ay ay hemen bakıyorum.

saol tatlimmm
ya bayildim cok tarz seyler var
bak canim bakkk
delirdim dun magazaya girince el ayak peelingi de aldim:)
bi de resim cektim instagram a ekledim:)

Eklentiler

• $image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 23
saol tatlimmm
ya bayildim cok tarz seyler var
bak canim bakkk
delirdim dun magazaya girince el ayak peelingi de aldim:)
bi de resim cektim instagram a ekledim:)

Bende istinyeye gideyim bakarım benimde almam gerekn ciciler var bide arkadaşlar a yıl başlaronda böyle hediyelet alıyorum bakarım biraz bide zaten yılbaşı indirimide gelicek yihuuu

Altıncıcadde bir ara çek dağıttı niktam hayta avealars hala var ne çeyizler aldım bide kargolaması süper küçück çay makimasını boyum kadar kutuya koyup içini köpükle doldurdular evli arkadaşlarm alıyolar hala oradan

Ay ay ay hemen bakıyorum.
senin cok begenecegine inaniyorum))
paralara mukayet olalimmmm
bu arada kendime guzel bi kumbara alicam tesvik edici
altin biriktircem
elime para gectikce gidip gram altin cumhuriyet ceyrek vs alip aticam kumbaraya
baska turlu birikmicek:)

ben de simdi sizin yuzunuzden hep sizin gazinizla bi odami yeniden dekore ediyorum:)))
o yuzden cok begendigim seyler oldu alicam ordan
eski esyalarima yazik oldu :))) halbuki daha 2 sene bile olmamisti:))))))

senin cok begenecegine inaniyorum))
paralara mukayet olalimmmm
bu arada kendime guzel bi kumbara alicam tesvik edici
altin biriktircem
elime para gectikce gidip gram altin cumhuriyet ceyrek vs alip aticam kumbaraya
baska turlu birikmicek:)

canım kunbaradakni harcsmıcaksan biriktir ben harcıyorum kunbarayı yapamdm biriktirip swatcha gittim bu yaz mesela
2 aydır cebmdr kurus kalmıyor son 2 gün ve dün babamda. Para aldım ahbh ahhh annem olmasa halim feşaket olcak

Bu ay 500 tl anneme verme hedefimi gerçekleştirdiğimde yazıcam buraya

Bideee zaradan mont ugg timberlanda felan bunlar. Hepsni peşin parayla alacam sonra bide sevgiliciğe hediyeler çok masraflı bir ay beni bekliyo

ben gecen ay yarim maas aldim
ona ragmen
burberryde indirim var aman kacirmym dedim
yargici nin yagmur cizmesi ne guzelmis dedim
esime timbrland alicaktim istemisti , ya numarasi olmazsa gelmesine yakin alrm degistirme soun olmasin , aa bu bana ne guzel olur dedim
yeni ise basliyorum massimo dutti benm yeni tarzim dedim
eren holding lacoste indirim cadiri acmis bi daha bu firsat ele gecmez dedim

bitigim..
kart borcumu soylemiyim hic :)

kumbarayi o yuzden altin kumbarasi yapicam ki bozdurmaya useneyim:)
bi de hic acilmayan bi kumbara alip anahtarini en guvenilir para biriktiricime yani anneme vericem
dicem ki aglasam da zirlasam da yalvarsam bile verme bana :))))

Amanınnnnn nikitam ben peşin alıyorum kartla alsam kesin herşeyi alırdım naptın sen canım ama varya alışveriş yapınca acaip kafam dağılıyor öğle aramd cevahre gidiyorım çorap bile alsam mutlu oluyorum sende cicilerini güzel günlerde kullan canım

Bende evli olsam yine annişr gider kımbrayda anahtarda teslm ederdm zaten sırf tatil için tatil kumbarası yapcaz ünidede ufak ufak koyup bprçsuz kredi kartasız süper tatiller yapıyorduk bide aileden gelenlerle öğrenciye göre lüks yaşamıştık ama evliliktr aile olmucak

Nikitam kumbaran hayırlı olsun mudoda çok cici kımbaralar var bu arada

saol tatlim bakim hemen mudo ya

en kilitlisi kirilmicak acilmicak olani alym :)
bu ay maasin tamamini karta yatirmam lazim ki bitsin borc
:)

Borç,harç,maddi sıkıntı mı ??
Buyrum benim.
Aldığım 2bin 500 liradan ayın 17 sinde nasıl para kalmıyor anlamıyorum ama yok yok yok.
Maaş sıfırlandı son 118 lliralık telefon faturamla şu anda avans maaştan yiyorum.Geleceğim hiç parlak değil.Battıkça dibe batıyorum.
Bak yine hatırladım nefesim sıkıştı

Gunaydin kızlar. Ben burdan birine söz vermiştim mink battaniye kampanyaya girince haber vercem diye. Şuan evim.net te indirimde haberiniz olsun.

Ayy bir de benim adım borç, harç, batak.

Nakit avanstan çekiyorum valla yetmiyor. Birde ben evleniyorum ordan alıp oraya koyuyorum halim duman.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

canım valla ben sana dmeiştim senin koltuk tam countrylik onu moderlenşlştrmekte countryleştirmekte senin elinde bir odan country olabilir hattaha ama kayıyor gibisinde

bu arada benimde minkim var fuşya böyle aynı benmki kareli olandan

http://www.evim.net/ev-tekstili/mink-618-fildisi-cift-kisilik-premium-battaniye_p14821?cid=8000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…