gunaydinnnnn
ve safak 48 :)
cok az kaldi su konyayi boyayacagim gunu iple cekiyorum:) harita pskolojimi duzeltmeye basladi:)
kizlarr ceyizci kizlar
altincicadde diye bi site var tam benim tarzim ya cok ilginc seyler var
dun ilk kez karsilastim .. aksesuar kisminda kendimi kaybettimmm
kendkmi alisverise verdm ztn , dun gittim bi suru piiltili vucut seyleri aldim kendimr body bath works den
evlenceklere balayi icin tavsiye ederm piriltili losyonlari
Buble canım 3. Sezon 10. Bölümdeyim ara verdi ocakta baslıcal sanırsm ama acaip sardı dizi beni ezra ve tobyde bir giz var damatlar saklıyo bişiler
Nikitaaaaa altıncıcadededn çeyize çok şey aldım bide pera bulvarı favorimdir vücut losyanlarına birbakayım bende güle güle kullan nikitam
saol tatlimmm
ya bayildim cok tarz seyler var
bak canim bakkk
delirdim dun magazaya girince el ayak peelingi de aldim:)
bi de resim cektim instagram a ekledim:)
senin cok begenecegine inaniyorumAy ay ay hemen bakıyorum.
saol bebisimmmmmm:)Güle güle kullan Nikitammm.
Bende istinyeye gideyim bakarım benimde almam gerekn ciciler var bide arkadaşlar a yıl başlaronda böyle hediyelet alıyorum bakarım biraz bide zaten yılbaşı indirimide gelicek yihuuu
Altıncıcadde bir ara çek dağıttı niktam hayta avealars hala var ne çeyizler aldım bide kargolaması süper küçück çay makimasını boyum kadar kutuya koyup içini köpükle doldurdular evli arkadaşlarm alıyolar hala oradan
senin cok begenecegine inaniyorum))
paralara mukayet olalimmmm
bu arada kendime guzel bi kumbara alicam tesvik edici
altin biriktircem
elime para gectikce gidip gram altin cumhuriyet ceyrek vs alip aticam kumbaraya
baska turlu birikmicek:)
canım kunbaradakni harcsmıcaksan biriktir ben harcıyorum kunbarayı yapamdm biriktirip swatcha gittim bu yaz mesela
2 aydır cebmdr kurus kalmıyor son 2 gün ve dün babamda. Para aldım ahbh ahhh annem olmasa halim feşaket olcak
Bu ay 500 tl anneme verme hedefimi gerçekleştirdiğimde yazıcam buraya
Bideee zaradan mont ugg timberlanda felan bunlar. Hepsni peşin parayla alacam sonra bide sevgiliciğe hediyeler çok masraflı bir ay beni bekliyo
canım kunbaradakni harcsmıcaksan biriktir ben harcıyorum kunbarayı yapamdm biriktirip swatcha gittim bu yaz mesela
2 aydır cebmdr kurus kalmıyor son 2 gün ve dün babamda. Para aldım ahbh ahhh annem olmasa halim feşaket olcak
Bu ay 500 tl anneme verme hedefimi gerçekleştirdiğimde yazıcam buraya
Bideee zaradan mont ugg timberlanda felan bunlar. Hepsni peşin parayla alacam sonra bide sevgiliciğe hediyeler çok masraflı bir ay beni bekliyo
Amanınnnnn nikitam ben peşin alıyorum kartla alsam kesin herşeyi alırdım naptın sen canım ama varya alışveriş yapınca acaip kafam dağılıyor öğle aramd cevahre gidiyorım çorap bile alsam mutlu oluyorum sende cicilerini güzel günlerde kullan canım
Bende evli olsam yine annişr gider kımbrayda anahtarda teslm ederdm zaten sırf tatil için tatil kumbarası yapcaz ünidede ufak ufak koyup bprçsuz kredi kartasız süper tatiller yapıyorduk bide aileden gelenlerle öğrenciye göre lüks yaşamıştık ama evliliktr aile olmucak
Nikitam kumbaran hayırlı olsun mudoda çok cici kımbaralar var bu arada
Borç,harç,maddi sıkıntı mı ??
Buyrum benim.
Aldığım 2bin 500 liradan ayın 17 sinde nasıl para kalmıyor anlamıyorum ama yok yok yok.
Maaş sıfırlandı son 118 lliralık telefon faturamla şu anda avans maaştan yiyorum.Geleceğim hiç parlak değil.Battıkça dibe batıyorum.
Bak yine hatırladım nefesim sıkıştı
Gunaydin kızlar. Ben burdan birine söz vermiştim mink battaniye kampanyaya girince haber vercem diye. Şuan evim.net te indirimde haberiniz olsun.
Evimin duvarları böyle fotoğraf çerçeveleriyle dolu olack sanıyorum. Çok seviyorum bu tarz çerçeveleri.
http://www.evim.net/dekorasyon/4lu-asorti-cerceve-beyaz_p127750?cid=7985
Giz ben git gide country tarzına mı kayıyorum sanki? :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?