347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım evet mink isteyenler vardı yanılmıyorsam Merci falan koşun kızlar koşun.

Benimkisi bu işte.

http://www.evim.net/ev-tekstili/mink-617-fildisi-cift-kisilik-premium-battaniye_p14820?cid=8000

Canım ben de senin paylaştığınla bunun arasında kaldım. Kabartma baskılılar daha çok hoşuma gidiyor. Keşke bunların başka renkleride olsaymış.

http://www.evim.net/ev-tekstili/mink-618-fildisi-cift-kisilik-premium-battaniye_p14821?cid=8000

Gizcimmm işte ben de bu düz renk kabartmalı olanların başka renklerinden istiyorum, en iyisi ben biraz daha bekleyim almayım şimdi.

Hehe Gizcim modern country olacak benim evim o da herhalde sadece salonum. Yatak odamı kesinlikle düşünmüyorum. Avangarde tarzı alacağım büyük ihtimal.

Gizcimmm işte ben de bu düz renk kabartmalı olanların başka renklerinden istiyorum, en iyisi ben biraz daha bekleyim almayım şimdi.

canım bende krem istiyordum krem kalmamıştı fuşyayıda aldıklaırmın çoğu pembiş die aldım bide madam cocodan dümdüz mor aldım şimdi englısh homeden tek kişilik bişi alcam çünkü hep tek kişi aldım hepiciğinide kendime aldım misafire felan almadım yanii

Hehe Gizcim modern country olacak benim evim o da herhalde sadece salonum. Yatak odamı kesinlikle düşünmüyorum. Avangarde tarzı alacağım büyük ihtimal.

benim yatak odam kesinlikle country olucak canım çok çok istiyorum en olmadı modern country birleşimi olsun ama county olsun masal gibi bir evim olsun istiyorum

birkaç arkadşaım yurtdışından dekorotif parçalar etiricek hatta biri kargolucak inşallah ilerde eivm evim güzel evime bende topikimi açarım yahuuu

Benim krem tonlarında sarevden battaniyem var canım. Bu da renkli olsun istiyorum. Benim nişan bu yaz düğün diğer yaza. O zamana kadar yine kampanya olur elbet yakalarım renkli bişiy minkten. Benim de hiç yok tek kişilik, önce kendimi halledeyim de sonra misafirlere geçerim..

benmde nişanım bu yaz olucak kısmetse canım düğün için acele etmiyorum ikimizinde yaşı küçük 88 liyiz yani birf 2 sene daha flört ederiz 8 .senedede evleniriz ben evmdende memnunum aşkımdanda ama rahat hayatım evlendiğimide zorlaşmaz inşalllah

vallla çeyiz aldım ettim ama önümde daha var yaya yayaa alırım

Canım valla evimde ben de rahatım ama sevdiğimle aynı evde olma fikri beni çok mutlu ediyor. Sabırsızlanıyorum ama yine de şartların uygun olması için nişandan sonra 1 sene beklememiz gerek. Çünkü benimki ev alacak biraz masraflı olucak zaman gerekiyor o yüzden. Çeyiz işini de zamanla halledersin canım benim, ben daha yeni başladım sayılır. Benim çeyiz konusunda yolum çok uzun....

İyi günlerrrr canlar!!!! Çok mutluyum.... Canım hastaneden karakola döndü pazartesi günü o tutanak meselesi çözülmüş ceza falan yok yanii mahkeme falan Ama tabi hastanedeyken teli olduğu için sürekli 3g görüntülü arama yaoıyorduk şimdi 5 dklık ankesör e kaldık... Ama olsun o risk ortadan kalktı yaa değer yani

benimde çok uzun canım çeyiz topiğimede bakabilirsin aldıkllarımı paylaşıyorum fikir olur ben çok seviyoryum çeyizi evli olsamda çeyize devam durmak yok çeyize devam felsefemde :)))))))))

bizde belki öyle oluruz yada 2013 sonbaharına evli olurum bilmiyorum ailem ev alınmasını istiyor ki benim sevgilim yeni işe giricek birikmişi yok benim var aileller verir destek olur ev alırız gibi duruyopr benim ailem bana ev yaptı ama bilmiyorum işte yaniii hırplanmayada lüzüm yok aslında

ben 6 senedir dayanıyorum belkide daha fazla dayanamayabilirim çok özledim artık özlemekten yoruldum

Heyyy nişanlılar en erken evlenen ben miyim yahuuu aranızda.... Anammmmm ne yapacam ben

tripli haziranda evlencek incicieğide eylülde aysegülde öyle olur herhalde onlarınki 12 aydı geldikleri gibide evlenirler canım

sen ne zaman evlencen

vayyy beee topiğimizde direk hazırlıklar başlıcak harikkaaaa

Canım çok sevindim sonunda karakola döndüğüne ama hastanede olmasıda iyiymiş sürekli görüşüyormuşsunuz. Benim askerimde yarın İstanbul Kasımpaşa askeri hastaneye gidiyor sevk etmişler Edirne'den. Biz bu hafta sonu görüşebileceğiz sanırım, eğer sevgilim yarın hemen yollamazlar ise geri Edirneye. Hafta sonu bir akrabamızın nişanı için biz de cuma günü İstanbula gidecektik kısmet olursa azcık da olsa görücem cuma günü onu. Tabiki hemen Edirneye yollamazlar ise.

tripli haziranda evlencek incicieğide eylülde aysegülde öyle olur herhalde onlarınki 12 aydı geldikleri gibide evlenirler canım

sen ne zaman evlencen

vayyy beee topiğimizde direk hazırlıklar başlıcak harikkaaaa

Benim 18-19 mayıs canım.... çok heyecanlıııı asker yareni olarak en erken benim

Hastane de rahattı bi de babam tek oda ayarlamıştı ona çok rahattı bakalım son 50 günümüz kaldı... seninkinin nesi var öok geçmiş olsun... inşallah görüşürsünüz

Ooyy kıyamam sana.. Gerçekten ayrı olmak insanı çok yıpratıyor. Senin topiğini okuyorum canım boş kaldıkça, hepsini bitiremedim daha Maşallahın var almışsın çoğu şeyi, sende çeyiz almak bağımlılık yaptı desene.

Hastane de rahattı bi de babam tek oda ayarlamıştı ona çok rahattı bakalım son 50 günümüz kaldı... seninkinin nesi var öok geçmiş olsun... inşallah görüşürsünüz

Teşekkür ederim canım benim, inşallah görüşebiliriz. Varis vardı onun için önce bulunduğu yerdeki askeri hastaneye gitti, İstanbula sevk ettiler dün. Bizim de 57 kaldı canım benim, dün Sivas'ı boyayınca haritam daha bir canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…