347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bunu bende beğenmiştim ama askılı istemiyorum gelinliğimi fakat kalp yakaları çok beğeniyorum. Bu da alcanar modelinin kollusu gibi bu da çok güzel.

bizmde doğum günü geldi ne alcamı düşünüyorum kara karaaa beğendiysen al derim bendee herzaman kullanıcağı bişeeyyy

Kuzu seninkinin ne zaman? Bizimkinin 9 Aralık. Gelince yemek vereceğiz biz en yakınlarımıza. Ufak bir kutlama olacak. Geçen gün resim paylaştığım Levent Marina'da. Orda hem pasta getirteceğim, hem hediyesini vereceğim. İkisi bir arada güzel olur dedim.

Chelzy kuş bizimkide saat çok sever ve hiç çıkarmaz o yüzden bende güzel bir saat almak istiyorum. Şuan Tommy ve Diesel'lere bakıyorum.

Tavsiye edebileceğiniz varsa çok sevinirim kızlar. 200 tl'ya kadar bakıyorum. Hani 220 falanda olur. Büyük ve spor klasik arası bakıyorum.

Son düzenleme:
Ne kadarmış fiyatı bunun ? Alasım geldi sanırım :26:
49 tl canm

sedulu
sen yap bakalm nasıl olucaak bende çalışaym yapmaya :)

triplii
bebişim tam sizden 1 ay sonraaa. çok iyi düşünmüşsüün buarada gelişinde öyle bi kutlamaa yapmayı planladığn gbi yaparsın inşallah çok güzel olur ya nasıl mutlu oluuurrr
ya ben sizin gbi alıntı yapamıyorum idare edin bu cahil arkadaşınızıı artııkk

Son düzenleme:

Bızımkının saat manyaklıgı benden bulastı.Bayılıyorum buyuk spor saatlere.Tam diesel modellerı.

Saat | Kol Saati | Saat Markaları | Bayan Saat | Erkek Saat : modasaat.com

Buraya bı goz at trıplııım.Fıyat acısından uygun geldı bana.Modellerde çeşitli.

Canım onunda bizimle hep birlikte aynı masada olması hepimizi çok mutlu edicek çünkü hepimiz çok özledik. Uzun bir masa ayarlattırıcam. 15-20 kişi oluruz herhalde ailemiz kalabalık. Yemekten sonra birlikte pasta keser, hediyesini veririm diye düşündüm. Bunun içinde şimdiden görüşmelere başalayacağım. Fix menüleri var grup olcağımız için fiyat alacağım oradan.

Pastayada hoşgeldin aşkım yazdıracağım. Birde saat için fikir verseniz mükemmel olacak.

bakınıyorum canm dediğin modelde hoş bişey bulursam söylerm ttbi sanaa inşallah en güzelini buluruuzz :)

İyi akşamlar kızlar. Bugün o kadar mutluyum ki bizim askerliğimiz bitti çok şükür. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim şu an o kadar mutluyum ki. Allahım hepinize bu günleri nasip etsin.

Diesel'in en klasik ama bence en güzel modeli.Bende unisex beyaz olanı var.
Lacoste ları ve sıyah tommy ı begenmedım.
Dıesel guzel ama.

aramıza hoşgeldin..bizde henüz sevgiliyiz,teklifte almadım:)

İyi akşamlar kızlar. Bugün o kadar mutluyum ki bizim askerliğimiz bitti çok şükür. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim şu an o kadar mutluyum ki. Allahım hepinize bu günleri nasip etsin.

nekadar güzel çok mutlu oldum gözünaydın,darısıda bize inşallah..

Çok sevındım darısı basımıza ınsallah.Hava degısmı falan verdıler sanırım oyle bıttı.Ne guzel suprız olmustur.

Canım bunu bende beğenmiştim ama askılı istemiyorum gelinliğimi fakat kalp yakaları çok beğeniyorum. Bu da alcanar modelinin kollusu gibi bu da çok güzel.

.

canım bende en son bunu beğendim baktıkça kararım değişiyor. bunu daha önce beğendiğimden daha şık buldum.. bende straptez istemiyorum.. hatta kollarının askısını daha farklı istiyorum

Çok sevındım darısı basımıza ınsallah.Hava degısmı falan verdıler sanırım oyle bıttı.Ne guzel suprız olmustur.

nekadar güzel çok mutlu oldum gözünaydın,darısıda bize inşallah..

gözünaydın canımm ne kadar güzel
darısı bize inşş

Evet kızlar hava değişimi aldı 1 ay. Zaten askerliğin bitimine 1 ay kaldıktan sonra da geri gitmesine gerek kalmıyormuş, evet çok büyük süprüz oldu benim için darısı başınıza, çok çok çok teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…