- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
sonradan anladm canm bende çok sağoll anlattn sabırlaaBasım evleri çıktıyı kitap şekline getiriyorlar öyle çok bi maliyeti yok
sonradan anladm canm bende çok sağoll anlattn sabırlaa
bizmde doğum günü geldi ne alcamı düşünüyorum kara karaaa beğendiysen al derim bendee herzaman kullanıcağı bişeeyyy
Şanslılar hem nasıll.Ben hoşgeldin hediyesi lacoste tan bir uzun kollu aldım.Bi de yine lacoste dan delirdiği bir saat var bakınırken bir site buldum orda da 250ye düşmüş onu alabilirim.Param yok sıfırı tükettim ama:18:Aslında 900 lira telefon aldım daha napayım ama dönüşte parasını vericekmiş onun :)
Dönüş tam sömestre gelicek.Tatiliimiz var 15 gün.Muhtemelen sevdiğimin en az beni özlediği kadar özlediği Bursasından ayrılmayacagız Uludağ da Alkoçlara gidicez.Kayak öğreticek bana
49 tl canmNe kadarmış fiyatı bunun ? Alasım geldi sanırım :26:
Chelzy kuş bizimkide saat çok sever ve hiç çıkarmaz o yüzden bende güzel bir saat almak istiyorum. Şuan Tommy ve Diesel'lere bakıyorum.
Tavsiye edebileceğiniz varsa çok sevinirim kızlar. 200 tl'ya kadar bakıyorum. Hani 220 falanda olur. Büyük ve spor klasik arası bakıyorum.
49 tl canm
sedulu
sen yap bakalm nasıl olucaak bende çalışaym yapmaya :)
triplii
bebişim tam sizden 1 ay sonraaa. çok iyi düşünmüşsüün buarada gelişinde öyle bi kutlamaa yapmayı planladığn gbi yaparsın inşallah çok güzel olur ya nasıl mutlu oluuurrr
bakınıyorum canm dediğin modelde hoş bişey bulursam söylerm ttbi sanaa inşallah en güzelini buluruuzz :)Canım onunda bizimle hep birlikte aynı masada olması hepimizi çok mutlu edicek çünkü hepimiz çok özledik. Uzun bir masa ayarlattırıcam. 15-20 kişi oluruz herhalde ailemiz kalabalık. Yemekten sonra birlikte pasta keser, hediyesini veririm diye düşündüm. Bunun içinde şimdiden görüşmelere başalayacağım. Fix menüleri var grup olcağımız için fiyat alacağım oradan.
Pastayada hoşgeldin aşkım yazdıracağım. Birde saat için fikir verseniz mükemmel olacak.
DIESEL*DZ1436*ERKEK Kol Saati : DIESEL : Erkek : : modasaat.com
DIESEL*DZ1437*ERKEK Kol Saati : DIESEL : Erkek : : modasaat.com
Fıyatı ıyı geldı bana .Bi bak bakalım canım.
Puknas arada yaz, sınavların nasıl geçiyor.
merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldımben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)
negatif kızlar ama şimdiolmasını istemiyordum yinede olsa üzülmezdim sadece eşim yanımda olsun istiyorum
İyi akşamlar kızlar. Bugün o kadar mutluyum ki bizim askerliğimiz bitti çok şükür. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim şu an o kadar mutluyum ki. Allahım hepinize bu günleri nasip etsin.
İyi akşamlar kızlar. Bugün o kadar mutluyum ki bizim askerliğimiz bitti çok şükür. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim şu an o kadar mutluyum ki. Allahım hepinize bu günleri nasip etsin.
Canım bunu bende beğenmiştim ama askılı istemiyorum gelinliğimi fakat kalp yakaları çok beğeniyorum. Bu da alcanar modelinin kollusu gibi bu da çok güzel.
.
Çok sevındım darısı basımıza ınsallah.Hava degısmı falan verdıler sanırım oyle bıttı.Ne guzel suprız olmustur.
nekadar güzel çok mutlu oldum gözünaydın,darısıda bize inşallah..
gözünaydın canımm ne kadar güzel
darısı bize inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?