:) bunu da ilerde eger kizin olur da nergiz koyarsan kizina anlatirsin
babani beklerken bir sitede bir kizla tanismistim kocasini bekliodu :) ordan buldum adini diye:)))
ama sen kucuk nergiz i buyuyunce askere gitmemis birine verme :))) once gitsin askerligini yapsin da gelsin :))
hahah
benim oglum olcak gibi hissederim hep belki oyle istedigim icin :) adi da doruk olcak :)
nehir ve derin ismini çok severdim ama favori ismim nergiz oldu hattaha sabah iş yerindekilerine sölicem çok gülcekler gıcıklar ama olsun şu anda yüzümde şebek bir ifade var anlatırım kızım olursa tabikide anlatırım hattaha senin ismini görünce düşündüğüm farklı isimleri bile söelrim ayyy bayılajağım aklımdan neler geçti en son beynim ctrl f yaptıııı benimkinin adına odaklandı:))çok mutlandım minicik bişiy beni mutlandırıyor geleceğe dair
askere gitmeyen adama selam vermesin o derece yani :))))))))))yaniii annelerin askerliğini yapmışmı sorularını bastırarak yapmasını çok iyi anlıyorum annem ünideyken dedi aynı yaşta biriyle çıkma çok yıpranırsın herşeyinde uğraşırsın azcık büyük bul dedi dedi bende yoook yokk boyu boyuna huyu huyuma yaşı yaşıma uygundur bu iş olcak dedim :))))))asker yolu gözlüyorum vuhuuuu büyümüşüz biz
doruk ismini şirkette çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza önerdik oda çok beğendi ve koydu isim teyzeleriyiz ege efe isimlerini çok seviyorum ama yağuşuklu kardeşcağzıma gökhanmı görkemmi die kararsız kalıp görkem ismini koymuştum ama şimdi atlas destan efe ve ege isimlerini çok beğeniyorum :))))))
ayyy bugün lodosla günüm kötü başladı gülerek bitiyor şafakta azalıyor artık gitmem lazım öpüyorum güzel bayanlar hepimizin askerleri çok şanslı bizim gibi bekleyenler var