amanııııııııınnn
Hahahah canım benim seninkide öğrenmesin???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanııııııııınnn
Ev alacaksanız birikim mutlaka yapmalısınız tabi ki elinizde bir miktar para olacak ki kredi falan çekebilesiniz.
ben de çok şaşırdım bu kadar tesadüf olur. ama sohbete katılmıyor heralde çünkü benden başka gemlikte yedek subay sevdiceği yok die biliyorum. bu yazdığımı okuyorsa gelsin tanışalım güzel olur
Yine uzak kalamadimburadan :))
Öğle yemeğine çıktım :) kizlarr bende de 1 kart var ama canıma okuyorvalla :) limiti düşürüyorum sürekli su an 2500 tl limitte kaldı. Ama onu da mutlaka dolduruyorum :))) bende de taksit olayı yok hiç ya tek cekim sürekli bende taksitle cok şey almam diye öyle yapıyorum ama yine harcıyorum cok da fark yok yaniama taktım harcamayacak artık biriktircem cocuk olana kdr para harcamak yokkkkkk
Ev alırsınz ins sevgili giz.. Biz de evlenmeden 6 ay önce aldık evimizi bir miktarı Nisan takıları bı miktarı kenardaki paralar bir kısmı da kredi ile,, şimdi iyi ki almışız diyoruz 2 sene bitti bile ödemesinde
İncicicegiiii aman Tanri m neler duyuyorum askerde kk den mı bahsediyorlarmış :)))))))) kim o arkadasın nişanlısı hemen kendini göstersin :)))))))))
Yine uzak kalamadimburadan :))
Öğle yemeğine çıktım :) kizlarr bende de 1 kart var ama canıma okuyorvalla :) limiti düşürüyorum sürekli su an 2500 tl limitte kaldı. Ama onu da mutlaka dolduruyorum :))) bende de taksit olayı yok hiç ya tek cekim sürekli bende taksitle cok şey almam diye öyle yapıyorum ama yine harcıyorum cok da fark yok yaniama taktım harcamayacak artık biriktircem cocuk olana kdr para harcamak yokkkkkk
Ev alırsınz ins sevgili giz.. Biz de evlenmeden 6 ay önce aldık evimizi bir miktarı Nisan takıları bı miktarı kenardaki paralar bir kısmı da kredi ile,, şimdi iyi ki almışız diyoruz 2 sene bitti bile ödemesinde
İncicicegiiii aman Tanri m neler duyuyorum askerde kk den mı bahsediyorlarmış :)))))))) kim o arkadasın nişanlısı hemen kendini göstersin :)))))))))
Tünaydınn kızlarrDün sevgiliminn annesiylee kahvaltı yaptık kahve falan içtik ama onsuz evine gitmek çok zor oldu evdeki herşey onu hatırlatıyo of yaa bi de odasının kapısı açıktıı öylee baktımm baktımm durdum
dün bana sürekli bağırdı çağırdı çok kötü oldum en sonunda ağlamaya başladım sonra sakinleşti oranın kötü olduğunu falan anlattı off ya nasıl geçicek bu günler
![]()
Sabahh aradı güzelce konuştuk kapattık ama bugün yine bağırmaya başlarr
![]()
Bizler çok fenayız yemin ediyorumaskeriyede bile burası konuşuluyor he.Benimki tripliii nin sevdiğinin çantasını görür bana söyler şimdide birimizin sevgilisi senin nişanlın kadınlar kulubunde takılıyormu der :)))) İlahii bizee..
Bu arada bizimki de aramadı alttan alttan takıyorum kafama da neyse hadiiii diyelim fırsat bulamamıştır :26:
Hah sende bendensin canım, bir tek ben değilmişim bu durumda olan. Kendime yandaş arıyorum sanki sevindim. Bende yavaş yavaş teke düşüreceğim inşallaaaahhh.
üzülme canım daha yeni gitti sevdiğin die biliyorum. alışamamştr henüz biraz alttan alıcaz artık iş bize düşüyor bundan sonra
oda alışınca düzelir
sen üzme sakın kendini
Tünaydınn kızlarrDün sevgiliminn annesiylee kahvaltı yaptık kahve falan içtik ama onsuz evine gitmek çok zor oldu evdeki herşey onu hatırlatıyo of yaa bi de odasının kapısı açıktıı öylee baktımm baktımm durdum
dün bana sürekli bağırdı çağırdı çok kötü oldum en sonunda ağlamaya başladım sonra sakinleşti oranın kötü olduğunu falan anlattı off ya nasıl geçicek bu günler
![]()
Sabahh aradı güzelce konuştuk kapattık ama bugün yine bağırmaya başlarr
![]()
ayyy bu örneği gördüm ya sevindim bende yapabilecekmiyim hedefim büyükte değil 120 m2 istanbulda sitede olabilir küçükyalı isterim bostancı isterm ama hep eski yapı var malesef benmde inşallah hedefm olurda sölerim
canım en akıllı şeyi yapmışssınız cidden çok özeniyorum böyle ellerindeki parayı akıllıca kullananlara benm çevremdekielr büyük düğünler yapıp kirada oturuyorlar annemde hep ev ev diyip tuturdu bende birikim yapıyorum nişanda takılanla felan alırız gbii geliyor inşallah düğünde takılanlarla kapatırız bizim aile geniş çevrede geniş iyi takılır![]()