• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar sevdicekleriniz için bişeyler götürcekmisinz törene giderken.
aklıma geldi ama ben ne götürsem bilemedim:50:

bugünde sesini iyi duydum şükür :nazar:
dün akşam sahil güvenlikçilerin nereye gideceği belli olmuş. bütün askerleri topluca götürmüşler bizimkide heyecanlamış ama onların açıklanmamış. büyük ihtimal cuma ama cumartesiye de sarkabilir demişler..
sahil güvenlikçileri hep karadeniz tarafına dağıtmışlar çok az istanbul vardı dedi...
ilk kes silahla atış yapılmış kulaklarım çınlıyor hep ses yüzünden dedi :31:
az kaldı acemiliğin bitmesine giderek günler daha da azalıyor ve ben inşallah haftaya sevgilimi görüyor olacağım :16:

kızlar sevdicekleriniz için bişeyler götürcekmisinz törene giderken.
aklıma geldi ama ben ne götürsem bilemedim:50:

ben kutu yaptim bi tane:))
icine gap ten bi kazak bi tisort aldim onu koydumm
onlari giysin yavrucagim:)
ayni kutu icine bi kart yazdim, bi kucuk deftere annesine ablasina enistesine annaneaime teyzesine fln biseyler yazdirdim bi sayfaya 1.5 yasindaki yegeninin el izini bastirdim :) jelibon cok sever jelibon koydum ablasi da sevdigi cikolatalardan almis tobleron mars fln :)
sevgili gorumcecigim fikirleri ile sirin bi paket yaptik onu goturcem iste, eglence olsun.. defterin arlasina da sevdiklerinin tel no larini yazcam ki usta birliginde aramal isterse zorlanmasn yaninda yok hic cunku
bu kadarr

ben kutu yaptim bi tane:))
icine gap ten bi kazak bi tisort aldim onu koydumm
onlari giysin yavrucagim:)
ayni kutu icine bi kart yazdim, bi kucuk deftere annesine ablasina enistesine annaneaime teyzesine fln biseyler yazdirdim bi sayfaya 1.5 yasindaki yegeninin el izini bastirdim :) jelibon cok sever jelibon koydum ablasi da sevdigi cikolatalardan almis tobleron mars fln :)
sevgili gorumcecigim fikirleri ile sirin bi paket yaptik onu goturcem iste, eglence olsun.. defterin arlasina da sevdiklerinin tel no larini yazcam ki usta birliginde aramal isterse zorlanmasn yaninda yok hic cunku
bu kadarr

ayy ne güzel ben yapmadım hiçbişe bugece iyice bi düşüneyimde yarın hallederim artık bişeyler

iyi akşamlar diyorum ve kaçıyorum inşallah iyne girebilirm yoksa herkese şimdiden iyi yolculuklar kızlar kazasız belasız kavuşalım

kuaföre gittim eve bir koşu geldim kek ve zeytinli poğaça yaptım yeni oturdum daha aşkım aradı ve şunu farkettima yın 12 de 500 dakka yapmıştım turkcele ve sırf ona sebepti onla konuştum tek ve bitti oda çok arıyor bende kapattırıp arıyorum şaşırdım bugünde çok konuştuk tam işim bitti aşkım aramadı derken telapati yaptık ve şimdi aradı şans

sanırsam rahat arayabiliyor eğitimde öyle sıkmıyorlar herhalde

kavuşma anına az kaldı içim içime sığmıyor

şimdi dışarıya çıkcam arkadaşlarmla bulşcam vakit geçsin yarında arkadaşmlayım sonra onlara geçicem

aşka çufçuflancam çok mutluyum kızlarrrrrr :16::16::16::16::16:

eminim herkeste garip bir mutluluk ve kalp atışlarında artık vardır gidemeyen yarenler dua edicem en kısa zamanda büyük kavuşma yaşayın :72::72::72::72::72::72::72:

ben de çok şaşırdım bu kadar tesadüf olur. ama sohbete katılmıyor heralde çünkü benden başka gemlikte yedek subay sevdiceği yok die biliyorum. bu yazdığımı okuyorsa gelsin tanışalım güzel olur

canım geçen konuşmuştuk yaa benim nişanlımda gemlikte. ben söylemiştim nişanlıma ama nişanlının ismini falan bilmediğim için söylememiştim. sadece konya mezunu diye söylemiştim. büyük ihtimal benim ki söylemiştr :)) kusura bakma gaf yaptıysam özür dilerim....

allahım hazırlıkkta herkess, bende yarın sabah 11de yola çıkıcam, 2 gün yokumm
buralara sahip çıkın gelince herkes hikayelerini anlatır artıkkk :))
bu arada herşeyi son dakika yaptığım gibi, kıyafetlerimi de bugün aldımm
deminde konuştukki ondan tişörtünü istedim, zaten 2 tişört vermmişş askeriyee
onlarda yamuldu diyo istiyosan yine veririrm dediiii
bende vakit olursa alıcam bitaneeee :)
umarımm herkess görür sevdiğinii, gidebilir, gidemeyenlerde zaten çarşı izinleri başlıyor
en yakın zamanda görsünnnnnn :nazar::nazar::nazar:

31 ağustos günü yanında olamamak çook acı =(

canım sen de mi gitmiyosun bende cok istedim yemin töreninde yanında olmayı ama ısrarla gelme dedi inatlaştım biraz ama törenden sonra ben gelcem yanına diyince durum hepten değişti. orda olmak bambaşka olurdu eminin gurur verirdi ama napalım kısmet canım ya sıkmayalım canımızı.

bu gece ben de hazırlıklardayım. bugün özel bir kurabiyem var ondan yaptım. üzeri çikolatalı falan yarın börek ve yaprak saracam. boncuğumla ilk tanıştığımız da incecikti malesef adama kilo aldırdım. bana 'senin yüzünden kilo aldım' diyor. tamam yapmayayım diyorum. bu seferde ' yok alıştırdın olmaz' az ye diyorum 'sende bu kadar güzel yapma ' diyor...
yaa ben çok özlüyorum. hep birbirimizden uzaktaydık. ayrı şehirlerde oturuyoruz. ayrı yerlerde okuduk. ama telefonla konuşmak da yetiyordu bana ama şimdi 2 dakika... yetmiyor. hoş arkadaşları askerde de diyormuş. yav arkadaş 2 daika boş bırak telefonu diye. hakkını yiyemem boş kaldıkça arıyor. ama ben çok özlüyorum. biter mi bu askerlik

canım sen de mi gitmiyosun bende cok istedim yemin töreninde yanında olmayı ama ısrarla gelme dedi inatlaştım biraz ama törenden sonra ben gelcem yanına diyince durum hepten değişti. orda olmak bambaşka olurdu eminin gurur verirdi ama napalım kısmet canım ya sıkmayalım canımızı.

hiç sorma yaaa keşke törenden sonra yanıma gelebilecek olsa... =(
bizim acemilik kasım 1e kadar sürecek çok zorlaştı görüşmemiz

canım geçen konuşmuştuk yaa benim nişanlımda gemlikte. ben söylemiştim nişanlıma ama nişanlının ismini falan bilmediğim için söylememiştim. sadece konya mezunu diye söylemiştim. büyük ihtimal benim ki söylemiştr :)) kusura bakma gaf yaptıysam özür dilerim....

canım estafirullah özür dilenecek birşey yok. ben şaşrdım sen kısa dönem deyince başkasıda var heralde tanışalım diye söyledim.
nişanlma buraya yazdığımı söylemeye fırsat olmadı:))
demekki arkadaş olmuşlar sevindim belki törende karşılaşırız belli mi olur :34:

bu gece ben de hazırlıklardayım. bugün özel bir kurabiyem var ondan yaptım. üzeri çikolatalı falan yarın börek ve yaprak saracam. boncuğumla ilk tanıştığımız da incecikti malesef adama kilo aldırdım. bana 'senin yüzünden kilo aldım' diyor. tamam yapmayayım diyorum. bu seferde ' yok alıştırdın olmaz' az ye diyorum 'sende bu kadar güzel yapma ' diyor...
yaa ben çok özlüyorum. hep birbirimizden uzaktaydık. ayrı şehirlerde oturuyoruz. ayrı yerlerde okuduk. ama telefonla konuşmak da yetiyordu bana ama şimdi 2 dakika... yetmiyor. hoş arkadaşları askerde de diyormuş. yav arkadaş 2 daika boş bırak telefonu diye. hakkını yiyemem boş kaldıkça arıyor. ama ben çok özlüyorum. biter mi bu askerlik

demek sizde biizm gibiydiniz =( bizde ayrı şehirlerdeydik hep ikamette okulda hep ayrıydı ama dediğin gibi telefon bi yede yetiyyordu şimdi çok zor oluyo çok iyi anlıyorum. İnşallah biter diycem ama bizim ki 12 ay sürecek zor biter

demek sizde biizm gibiydiniz =( bizde ayrı şehirlerdeydik hep ikamette okulda hep ayrıydı ama dediğin gibi telefon bi yede yetiyyordu şimdi çok zor oluyo çok iyi anlıyorum. İnşallah biter diycem ama bizim ki 12 ay sürecek zor biter

canım üzülme 12 ay diye izmire gidicekti yanlış hatırlamıyorsam seninki gidip ziyaret etmen rahat olur.
benim nişanlım dün akşam kurada van ı çekti benm gidip görmem çok zorr :14:

canım üzülme 12 ay diye izmire gidicekti yanlış hatırlamıyorsam seninki gidip ziyaret etmen rahat olur.
benim nişanlım dün akşam kurada van ı çekti benm gidip görmem çok zorr :14:

evet doğru ccanım izmir ya kasımdan sonrası rahat olur da off bakalım blmiyorum...
hayırlısı olur inş canım van çokta sıkıntı değil havaalanı var diye biliyorum gitmen rahat olur. İnşallah askerinde rahat eder orda rabbim tüm askerlerimizi korusun =(

canım estafirullah özür dilenecek birşey yok. ben şaşrdım sen kısa dönem deyince başkasıda var heralde tanışalım diye söyledim.
nişanlma buraya yazdığımı söylemeye fırsat olmadı:))
demekki arkadaş olmuşlar sevindim belki törende karşılaşırız belli mi olur :34:

saolsun boncuğum ne yaptın ne yaptın diye sürekli sorar.nasıl vakit geçiriyorum diye merak ediyor. bende herşeyimi anlatıyorum. aslında konuşmayı çok sevmem genelde susarım ama bizim ki susunca kızıyor:)
onların aynı yerde olduklarını biliyordum öyle anlatmıştım:) ben normalde gitmeyecektim ama dün gitmeye karar verdim. inşallah karşılaşabilirsek tanışmayı isterim. tabi vakit olur mu bilemem. siz orada kalacak mısınız. izine çıkacak mısınız. ben malesef akşama dönecem. izine çıkmayacak. çünkü ustası da orası olunca.izin harcamak istemedi. daha doğrusu ailesigelmeyeceği için evci de çıkamıyor malesef

Back
X