• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet doğru ccanım izmir ya kasımdan sonrası rahat olur da off bakalım blmiyorum...
hayırlısı olur inş canım van çokta sıkıntı değil havaalanı var diye biliyorum gitmen rahat olur. İnşallah askerinde rahat eder orda rabbim tüm askerlerimizi korusun =(

rahat olsunda dayanıcam artık. oralara gitmemi isterse giderim
allahım korusun hepsini inşallah

demek sizde biizm gibiydiniz =( bizde ayrı şehirlerdeydik hep ikamette okulda hep ayrıydı ama dediğin gibi telefon bi yede yetiyyordu şimdi çok zor oluyo çok iyi anlıyorum. İnşallah biter diycem ama bizim ki 12 ay sürecek zor biter

yine de onlar iyi olsun da biz bekleriz diyoruz. bağrımıza taş basarız gece gündüz bizde buralarda nöbet tutarız.ama bekleriz inşallah. arkadaşın nerede asker

hiç sorma yaaa keşke törenden sonra yanıma gelebilecek olsa... =(
bizim acemilik kasım 1e kadar sürecek çok zorlaştı görüşmemiz
canım sizinde ankara mamak değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum nasıl 1 ine kadar sürüyo acaba biz aldık ayın 31 ine biletini kafam karıştı şimdi?

saolsun boncuğum ne yaptın ne yaptın diye sürekli sorar.nasıl vakit geçiriyorum diye merak ediyor. bende herşeyimi anlatıyorum. aslında konuşmayı çok sevmem genelde susarım ama bizim ki susunca kızıyor:)
onların aynı yerde olduklarını biliyordum öyle anlatmıştım:) ben normalde gitmeyecektim ama dün gitmeye karar verdim. inşallah karşılaşabilirsek tanışmayı isterim. tabi vakit olur mu bilemem. siz orada kalacak mısınız. izine çıkacak mısınız. ben malesef akşama dönecem. izine çıkmayacak. çünkü ustası da orası olunca.izin harcamak istemedi. daha doğrusu ailesigelmeyeceği için evci de çıkamıyor malesef

anladım canım. aslında bende laf arasında söylemiştim ama yorum yaptğmı falan söylememiştim oda anlamamş demekki bende bi daha söylemedim aklıma gelmedi sürekli soru sorduğum için:1:
canım bizde akşam dönücez ben nişanlımın 15 gün izni var diye biliyordum ama vana çıktığı için pazar gün eğirdire mi ne gitmesi gerekiyomş 15 günlük eğitim olcakmış ondan sonra dağıtım izni olucakmış.
keşke nişanlımda kalsaydı orda

canım sizinde ankara mamak değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum nasıl 1 ine kadar sürüyo acaba biz aldık ayın 31 ine biletini kafam karıştı şimdi?

evet canm mamakta ama yedek subaydı benmki yani 12 sürecek askerlik 3 ay acemilik oluyo bizde. Kafan hiç karışmasın sizinki doğru bildiğin şekilde.
3 ay acemilik olmasına karşın yemin töreni tarihi sabit yani aynı

bugünde sesini iyi duydum şükür :nazar:
dün akşam sahil güvenlikçilerin nereye gideceği belli olmuş. bütün askerleri topluca götürmüşler bizimkide heyecanlamış ama onların açıklanmamış. büyük ihtimal cuma ama cumartesiye de sarkabilir demişler..
sahil güvenlikçileri hep karadeniz tarafına dağıtmışlar çok az istanbul vardı dedi...
ilk kes silahla atış yapılmış kulaklarım çınlıyor hep ses yüzünden dedi :31:
az kaldı acemiliğin bitmesine giderek günler daha da azalıyor ve ben inşallah haftaya sevgilimi görüyor olacağım :16:

cnm aynen atıştan kulakları çok etkilenmiş. hatta kulaklarına kağıtla tıpa yapmış benimki ama komutanı çıkarttırmış :D birde normalde lens takıyor ama orda rahat olsun diye numaralı gözlükle gitmişti atışta gözlüğü çıkarttırmışlar nereyi vurdum bilmiyorum diyor. ay bu askeriyenin kuralları akla mantığa aykırı.
gidenlerin telaşlarını okumak çok güzel. ben gidemiyorum haftaya diye çok üzülüyorum o haftasonu da görüşemiycez anca ustaya geçince ziyaretine gidicem ayh tarih belli olmadıkça ben de bu belirsizlikten kahroluyorum :(

evet canm mamakta ama yedek subaydı benmki yani 12 sürecek askerlik 3 ay acemilik oluyo bizde. Kafan hiç karışmasın sizinki doğru bildiğin şekilde.
3 ay acemilik olmasına karşın yemin töreni tarihi sabit yani aynı

hmm anladım canım ay herşeye panik olur oldum bu ara bu askerlik yıprattı valla,inşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz canım bizimkide bi günlük bişi zaten noldugunu bile anlayamadan geçecek şafağımız çabuk atsın inşallah:)

iyi akşamlar kızlarr..
bugün kayınvalidemleydim bütün gün oh nası iyi geldi onlarla oturmak
nişanlım gittiği günden beri ilk defa girdim evine dolabından tişortunu aldım
odasına baktım, dolabının üstüne yapıştırdığı resimlerimize baktım,
yatağına oturdum, sanki her an kapıdan kafasını uzatıcakmış ya da arkamdan
gelip bana sarılıcakmış gibi geldi, akşamları beraber yemek yediğimiz masada ilk defa
karşımda o olmadan yemek yedim ama ağlamadım hiç, özlemişim onun kokusuyla oturmayı.
kayınvalidem akşam kal onun yatağında uyu dedi ama ben döndüm eve şimdi de
elimde tişortuyla, burnumda onun kokusuyla buraya yazıyorum..
çok özledim ben onu :14:

hmm anladım canım ay herşeye panik olur oldum bu ara bu askerlik yıprattı valla,inşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz canım bizimkide bi günlük bişi zaten noldugunu bile anlayamadan geçecek şafağımız çabuk atsın inşallah:)

Amiiiiinnnnnnnnnn inşallah yaaa =) Siz şafağı bitirp kavuşunca ben daha buralardan medet umacağm ayyy alıştım bu kalabalığa biden boşluğa düşcez

iyi akşamlar kızlarr..
gelip bana sarılıcakmış gibi geldi, akşamları beraber yemek yediğimiz masada ilk defa
karşımda o olmadan yemek yedim ama ağlamadım hiç, özlemişim onun kokusuyla oturmayı.

gözlerim yaşardı sanki:14:
1 günde geçmek bilmez şimdi

iyi akşamlar kızlarr..

offfffff =( Okuyunca bi gari oldum yaa
bissürüüü çok özledim

Amiiiiinnnnnnnnnn inşallah yaaa =) Siz şafağı bitirp kavuşunca ben daha buralardan medet umacağm ayyy alıştım bu kalabalığa biden boşluğa düşcez

canım 2 kişi şafak sayarız artık
hoş ben şuan şafağımıda bilmiyorum ya. 1 ayımız biticek bizim kaldı 11 ay öyle sayıyorum bende:1:

Back
X