• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

galiba herkes hazrlıkta. ben bugün sadece kuaföre gittim kaş falan için o kdar gerisi yarına artık:34:

bende yarın gidicem kuaföre gerçi bizim tören haftaya ama ben yavaştan başlıyım saçlarımı kestiriyim azıcık havam değişsin , haftaya da kaş işini hallederim

gelsin artık o günler ya acayip evlenesim geldi benim :1:
kayın validemde şu askerlik de bitince artık kimse durduramaz sizi diyo :1:
zaten dün gece de rüyasında görmüş bizi evlenirken ...

bende yarın gidicem kuaföre gerçi bizim tören haftaya ama ben yavaştan başlıyım saçlarımı kestiriyim azıcık havam değişsin , haftaya da kaş işini hallederim

ayy nasıl güzel heycanlar yaa
sanki ilk kez buluşucakmışız gibi hissediyorum. gerçi ben ailemle gidicem törene ne kadar rahat özlemimi giderebilirim bilmiyorum artık. benm ailem + onun ailesi bakıcaz artık.

sanki ilk kez buluşucakmışız gibi hissediyorum. gerçi ben ailemle gidicem törene ne kadar rahat özlemimi giderebilirim bilmiyorum artık. benm ailem + onun ailesi bakıcaz artık.

hemde nasıl heyecanlar ya bizim ilk buluşmamızda bile heyecanlanmamıştım ben bu kadar:16:
benim ailem gelmiyo allahtan gerçi gelseler de hiç umurumda olmazdı galiba koşar atlardım ben boynunaa :1:

benimkinin ailesi acemilik biter bitmez evlendirelim, memur gibi çalışır parasını alır evine gelir diyorlar. Bize kalsa dünden razıyız ama gelin görün ki benim ailem askerlik bitmede olmaz diye diretiyor... Offff tepki verince anne baba olunca anlarsınız diyorlar =(

gelsin artık o günler ya acayip evlenesim geldi benim :1:
kayın validemde şu askerlik de bitince artık kimse durduramaz sizi diyo :1:
zaten dün gece de rüyasında görmüş bizi evlenirken ...

hehe ne güzel bi rüyaymış. hemencecik gerçekleşsin inşallah
bizde askerden sonra çok beklemek istemiyoruz malum biz 2 senedir nişanlıyız :((

benimkinin ailesi acemilik biter bitmez evlendirelim, memur gibi çalışır parasını alır evine gelir diyorlar. Bize kalsa dünden razıyız ama gelin görün ki benim ailem askerlik bitmeden olmaz diye diretiyor... Offff tepki verince anne baba olunca anlarsınız diyorlar =(

benimkinin ailesi acemilik biter bitmez evlendirelim, memur gibi çalışır parasını alır evine gelir diyorlar. Bize kalsa dünden razıyız ama gelin görün ki benim ailem askerlik bitmede olmaz diye diretiyor... Offff tepki verince anne baba olunca anlarsınız diyorlar =(

annen baban da haklı canım çok zor asker eşi olmak hem askerlik elbet bir gün biticek ozamanı düşünüyodur seninkiler, sen üzülme diye izin vermiyolardır

hayırlısı olsun canım
bizde izmire yakın biyer olsaydı öyle yapmayı düşünüyorduk 2 sene nişanlı kalnca daha beklemek iştemiyor insan ama kısmet değilmiş

ayyy kızlar topiğinizi görünce anılarım depreşti bende 335. kısa dönem asker yareniydim 12 ağustosta kastamonu-gölköyde acemi birliğine teslim olmuştu aşkım o zamanlar kastamonu direk doğuya veriyordu nişanlım ağrı-doğubeyazıta düştü:14: çoook zor bir dönem geçirdik ama rabbim bizi kavuşturdu...kısa dönem hemen geçiyor kızlar allah sizide tez vakitte kavuştursun inşallah bu arada sözlendik nişanımız oldu haziranda şimdide evlilik hazırlığı yapıyoruz ,darısı sizin başınıza inşallah yemin törenlerini kaçırmayın derim hem sizin için hemde askerlerinize çok iyi moral oluyor bizimde topiğimiz vardı ama şuan terkedilmiş vaziyette:9:iyi akşamlar dilerim:3:

annen baban da haklı canım çok zor asker eşi olmak hem askerlik elbet bir gün biticek ozamanı düşünüyodur seninkiler, sen üzülme diye izin vermiyolardır

bilmiyorum bir haftadır evde bunun krizi yaşanıyor. Ama son söz yine onların oldu malesef inşallah zamnı gelince anlarım ne diyeyim

ayyy kızlar topiğinizi görünce anılarım depreşti bende 335. kısa dönem asker yareniydim 12 ağustosta kastamonu-gölköyde acemi birliğine teslim olmuştu aşkım o zamanlar kastamonu direk doğuya veriyordu nişanlım ağrı-doğubeyazıta düştü:14: çoook zor bir dönem geçirdik ama rabbim bizi kavuşturdu...kısa dönem hemen geçiyor kızlar allah sizide tez vakitte kavuştursun inşallah bu arada sözlendik nişanımız oldu haziranda şimdide evlilik hazırlığı yapıyoruz ,darısı sizin başınıza inşallah yemin törenlerini kaçırmayın derim hem sizin için hemde askerlerinize çok iyi moral oluyor bizimde topiğimiz vardı ama şuan terkedilmiş vaziyette:9:iyi akşamlar dilerim:3:

amin canım çok teşekkürler
sizede şimdiden ömür boyu mutluluklar

Ayyy toiğimize BAL damlattınız resmenn =) Çok iyi oldu bunları bizimle paylaşmanız. ÇOk teşekkürler. Şimdiden hayırlı olsun diyelim rabbim ayırmasın..
Darısı 347. dönem gelinlerine

kızlarr askerliğin tek iyi yönü bu oldu galiba hepimizin ilişkisine renk geldi, ilk günki gibi heyeacanlanmaya başladık ve birbirimizi nekadar çok sevip hayatımızdaki yerlerinin önemini anladık.
törene gidemediğim için nezaman görüşeceğimiz belli değil ve ben sürekli ogünü hayal ediyorum ne giyicem ne diycem nasıl geçicek diye.biran önce cuma olsun da bizde usta yerlerini öğrenelim artıkkkkkk

kızlarr askerliğin tek iyi yönü bu oldu galiba hepimizin ilişkisine renk geldi, ilk günki gibi heyeacanlanmaya başladık ve birbirimizi nekadar çok sevip hayatımızdaki yerlerinin önemini anladık.
törene gidemediğim için nezaman görüşeceğimiz belli değil ve ben sürekli ogünü hayal ediyorum ne giyicem ne diycem nasıl geçicek diye.biran önce cuma olsun da bizde usta yerlerini öğrenelim artıkkkkkk

evet canım ya resmen çok daha iyi anladım onu ne kadar çok sevdiğimi, onsuz hayatın çok anlamsız olduğunu ve ömrümü onunla geçirmek istediğimi ama bu kadar ayrılık yetti bana cidden 5 aya hiç gerek yok :19:

Back
X