Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usta birliği belli oldu
İstanbul kasımpaşa![]()
hayırlı olsun canımmm bak yakın yerlere geldiler sonunda![]()
aynen canım aynen
yataktan nasıl fırladığımı bilemedim arayınca
heyecanla neresi neresi diyip durdum
çok mutluyum ya çok
haftaya göreceğim
Allah gönlümüze göre verdi sonunda şükür![]()
bende gidip usta birliğine teslim edicem çanakkaleye :)
2 haftada bir gider görürüm artık zaten alışkınım ben üniversiteyi de orda okudu hep gidip geliyodum![]()
Günaydınn kızlarrraz önce sevgilimm aradı ankaradan meslekçileri seçmeye birileri gelmişş aşçıları seçen komutan formda çok iyi derece seçtirmiş yemek anlattırmış falann sonra da seçebilrsem seni özel aşçım seçicem söz demişş olmazsa da bi orduevine aşçı olarak gitcekkk çokk mutluyumm yaa
![]()
Teşekkür ederiz canımHadi yırttınız gözünüz aydın =)
KIzlar hepinizin gözleri aydın Allah gönlünüze göre vermiş anladığım kadarıyla Skıntılar birbir atlatılıyor yaşassıııınnnnn =)
sağol canımm :) oh nasıl rahatladım ya çok korkuyodum iskenderunda kalır diye
slm kızlar nasılsınız heyecandan öleceğim ya akşam 18:00 de yola çıkıyoruz bugünde çalışıyorum zaman bi türlü geçmek bilmior çok heyecanlıyım:):):)
iyi yolculuklar canımm çok hızlı geçsin bugün inşallah
sağol canımm :) oh nasıl rahatladım ya çok korkuyodum iskenderunda kalır diye
slm kızlar nasılsınız heyecandan öleceğim ya akşam 18:00 de yola çıkıyoruz bugünde çalışıyorum zaman bi türlü geçmek bilmior çok heyecanlıyım:):):)
valla sizin heyecanınzla heyecanlanıyor mutluluğunuzla mutlu oluyorum canım... Hayırlısıyla gideceksin bak işte çok az kaldı =)
inşallah tatlım ya inşallah darısı hepinizin başına):![]()
denizciler çok sevindim bende Allah gönlünüze göre vermiş hayırlı olsun