• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlı olsun canımmm bak yakın yerlere geldiler sonunda :72:

aynen canım aynen
yataktan nasıl fırladığımı bilemedim arayınca :1:
heyecanla neresi neresi diyip durdum :1::1:
çok mutluyum ya çok
haftaya göreceğim :16:
Allah gönlümüze göre verdi sonunda şükür :nazar:

aynen canım aynen
yataktan nasıl fırladığımı bilemedim arayınca :1:
heyecanla neresi neresi diyip durdum :1::1:
çok mutluyum ya çok
haftaya göreceğim :16:
Allah gönlümüze göre verdi sonunda şükür :nazar:

bende gidip usta birliğine teslim edicem çanakkaleye :)
2 haftada bir gider görürüm artık zaten alışkınım ben üniversiteyi de orda okudu hep gidip geliyodum :1:

bende gidip usta birliğine teslim edicem çanakkaleye :)
2 haftada bir gider görürüm artık zaten alışkınım ben üniversiteyi de orda okudu hep gidip geliyodum :1:

bende istanbulda okudum üniversite
artık bu 4 ay orayı arşınlarım bi daha kalmaya yerde dolu haftasonu 2 gün rahat rahat görüşürüz :1:

Günaydınn kızlarrr :3: az önce sevgilimm aradı ankaradan meslekçileri seçmeye birileri gelmişş aşçıları seçen komutan formda çok iyi derece seçtirmiş yemek anlattırmış falann sonra da seçebilrsem seni özel aşçım seçicem söz demişş olmazsa da bi orduevine aşçı olarak gitcekkk çokk mutluyumm yaa :62::62:

Hadi yırttınız gözünüz aydın =)

KIzlar hepinizin gözleri aydın Allah gönlünüze göre vermiş anladığım kadarıyla Skıntılar birbir atlatılıyor yaşassıııınnnnn =)

slm kızlar nasılsınız heyecandan öleceğim ya akşam 18:00 de yola çıkıyoruz bugünde çalışıyorum zaman bi türlü geçmek bilmior çok heyecanlıyım:):):)

slm kızlar nasılsınız heyecandan öleceğim ya akşam 18:00 de yola çıkıyoruz bugünde çalışıyorum zaman bi türlü geçmek bilmior çok heyecanlıyım:):):)

valla sizin heyecanınzla heyecanlanıyor mutluluğunuzla mutlu oluyorum canım... Hayırlısıyla gideceksin bak işte çok az kaldı =)

Back
X