• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar hepniz çok güzel vakit geçirmişsizn ne kadar güzel. bu baya bi idare eder heralde inşallah zamanda artık çok hızlı geçer bian önce kavuşuruz.
törene gidemeyen görüşemeyen kızlar sizde en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah
aşkım aradı az önce teslim olmuş telefonuna bişey dememişler inşallah demezler sonradanda rahatça konuşur yada mesajlaşırız

Canım,nişanlısı veteriner olan ve uzun dönem olan sendin degil mi?
Belli oldumu usta bırlıgı?Umarım güzel biryer cıkmıstır?

Selam kızlarrr nasılsınızzz :3:
Bugün çok mutluyum anneme sonunda söleyebildim bu sene nişan düşündüğümüzü.
Annemde ciddiyseniz askerden sonra gelsin tanışalım dedi.
Ben daha erken demesini bekliyodumm :32::32:

Üzülme tatlım,hersey güzel olacak inan bana:31:
Merkez mi,ilce mi?
Yani yedek subay olarak meslegını mı yapacak cnm.

inşallah canım sağol
merkez dedi ama bilmiyorum. veteriner asteğmen olarak gidicek kendi mesleğini yapıcakmış
sennkide mi veteriner yoksa nerde asker

0414 numaralı telefon kodundan da ilk aramayı aldım çok şükür teslim olmuş yerleşmiş aşkım şu an iştimaya bile çıktı inşallah tüm askerlerimizin usta birlikleride rahat olur kızlar bizimki zorlu gibi sanki varır varmaz iştima falan ama hayırlısı olsun artıkın.

çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım ama
benim sevgilim dee bugün teslim olduuu, dün yanından ayrılmak zorunda kaldım ama bir buçuk gün dolu dolu geçirdikkk,
çok mazlumlaşmışşş, çok duygusallaşmışşş, dokunsan ağğlicak hale gelmişşş,
onu öyle görünce çok üzüldümm, :43::43::43::43:
keşke çarşı izni olmasaydı diyor teslim olanların hepsi bi kötü olmuşlar
çok üzgünüm anlatamam ama kitap falan aldıkkk,
orda çok boş vakti olduğu içinnn
inşallah hepinizde iyi vakit geçirmişsinizdir
yerleri belli olmayanlarda belli olmuş galibaaa
tekrardan hayırlı teskereler hepimizeee
şafak saymaya kaldığımız yerden devam edebilirz :)))
şafak 136 :72::72::72::72::72::72:

inşallah canım sağol
merkez dedi ama bilmiyorum. veteriner asteğmen olarak gidicek kendi mesleğini yapıcakmış
sennkide mi veteriner yoksa nerde asker

Hımm rahat olur bence,sıkma canını..
Yok cnm,benimki makine mühendisi tuncelide..
Konusmustuk seninle baya oldu,merak ettim bi sorayım dedim.
Hayırlı olsun,Allah kavuştursun hepinizi
:34:

kızlar eşimden 2 saat önce ayrıldım 5 te teslim oldu ben otogarda gitmeyi bekliyorum çok güzel iki buçuk gün geçirdim şimdiden çok özledim kuzumu inşallah 4.5 ay çabuk geçer ya

Son düzenleme:
Selam kızlarrr nasılsınızzz :3:
Bugün çok mutluyum anneme sonunda söleyebildim bu sene nişan düşündüğümüzü.
Annemde ciddiyseniz askerden sonra gelsin tanışalım dedi.
Ben daha erken demesini bekliyodumm :32::32:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah canım yaa bu gelişmeleri beraber atlatcaz gibi benimde askerden sonra böyle durumlarım olucak çok ama çok sevindim yiyelim şu şafağı

bu arada 156 şafak kağıdının çıktısını alıyormusun canım onu nasıl yapcaksın benim bilgisayarımda ve gelişigüzel bir kağıda yazdım ordan tikliyorum hergün napsam diye düşünüyorum sen nasıl yapıyorsun

$avstlg.webp

inşallah canım çok teşekkürler kafam dalgın unutmuşum konuştuğumuzu kusura bakma
yeni mi gitmişti sennkide uzun mu kısa mıydı

inşallah canım çok teşekkürler kafam dalgın unutmuşum konuştuğumuzu kusura bakma
yeni mi gitmişti sennkide uzun mu kısa mıydı

bende bugün geldim ankaradan kızlar, izin alamıyordum ama son anda mucize gibi bir şey oldu ve ankaraya gidebildim :21: dolu dolu iki gün geçirdik balımla :32: gidip görüp gelince insan daha kötü oluyormuş onu anladım, balımın ayağını terlik paramparça etmişti güneşte kararmıştıda ... Buna şükür ne yapalım. Yine geldim eve, yine koca evde yapayalnızım... ağlıyorum beni teselli edecek kimsem bile yok bu şehirde. geçer mi 137?

sonunda herkes topiğimize geri döndü:) herkesin haftasonu belliki güzel geçmiş bende gidemedim ama bol bol konuştuk mesajlaştık

Allah kavuştursun kızlar...Ben de geçen yıl bu zamanda asker yolu gözleyenlerdenim.
İnanın ilk 1 ay özellikle çok zorluyor ama sonra insan bir şekilde alışıyor derken bi bakmışsınız geliyor.
Kendinizi başka şeylere odaklamaya çalışın, elbette mutlaka düşüneceksiniz aklınızda olacak ama ağlayarak değil gülümseyerek anmaya, konuşmaya özen gösterin.
Ben bunları yaparak kolay atlattım diyebilirim.Sağ sağlim ve tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Herkese Allah'dan sabır diliyorum...:72:

Allah kavuştursun kızlar...Ben de geçen yıl bu zamanda asker yolu gözleyenlerdenim.
İnanın ilk 1 ay özellikle çok zorluyor ama sonra insan bir şekilde alışıyor derken bi bakmışsınız geliyor.
Kendinizi başka şeylere odaklamaya çalışın, elbette mutlaka düşüneceksiniz aklınızda olacak ama ağlayarak değil gülümseyerek anmaya, konuşmaya özen gösterin.
Ben bunları yaparak kolay atlattım diyebilirim.Sağ sağlim ve tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Herkese Allah'dan sabır diliyorum...:72:

Allah razı olsun canım çoook ama çoook zor. Sen kavuştun mu askerine?

kızlar selam ,
inanamazsınız sevgilimi tek başıma evci çıkardım üstüne bir de istanbula getirdim :)))
az önce de teslim oldu :)

Back
X