kuşlar,, şimdi geldim evime, anlatabildiğim kadar detaylı anlatmaya çalışıcam çok yoruldumm.. 30 ağustos da çıktık sabah erkenden yola, vardığımızda saat 3 e geliyordu, mola vere vere yavaş yavaş gittik.. yoldayken aradı meraklı kocacım bol bbol.. neredesiniz şu an vs diye.. öğrendik ki birliğin içinde ziyaret edebiliyormuşuz.. önce dedi ki gelin göreyim sizi bgnden çok özledim, siz gelirseniz provaya katılamayacağım için törene katılamam ama siz gelin tören çok da önemli değil sizi göreyim yeter.. sonra aradı, dedi ki törene katılmam gerekiyor, yoksa tören günü sandalye vs taşırım geç çıkarım, provadan sonra gelin 6 gibi görüşürüz, snra tekrar aradı, görüşler iiptal olmuş gelmeyin diye,, biz o provadayken gidip askeriyenin yerini öğrenelim dedik bi baktık bir sürü aile var,, kapıdaki nöbetçi askerlere sorduk, görüşlerin iptal olmadığını gelip görebileceğimizi öğrendik, saat 6 da yemek yemiş olurlar gelin dediler. biz de otele gittik eşyalarımızı bıraktık üzerimi değiştirdim gittik birliğin içinde gördük aşkımı.. kilo vermiş göbek kalmamış onda da, nasıl yanmış suratı, sarı suratı kıpkrmızı olmuş çatlamış dudakçıkları kıyamam.. tanıştırabildiği kadar arkadşı ile tanıştırdı bizi, otrduk 1.5 saate yakın hasret giderdik, kısa bir tur bile attırdı bize birlik içinde.. ertesi gün erken gittik ama tabii bizden erkenciler de vardı, 4 döndüm biraz yakından görebilmek için, en yakın mesafeye gittik önümüzden geçtiler sıra sıra, video foto fln çektim , babam da bi yerde kamera çekimi yaptı sağolsun, ben parça parça foto çekmeye çalışırken.. sonra törenin bitmesine yakın 7.bölük evci çıkmaları için gerekli evrakların verileceği standın önüne gittik, ablası sıraya girdi erkenden ben de onun bölüğün peşinden tören alanın etrafında dolandım durdum :) rütbeli askerler çok yardımcı oldular hepsine sonsuz teşekkürlerr, gittim buldum aldım kocamı bir geldik ki masanın başına o ne kargasa, herkes birbirinin üzerinde aileler askerler karman çorman herkes bi an önce alsın gtisin diye 4 dönüyor :) neyseki postalarının komutanı çok tatlı aldı bunların dosyasını oturdu yere sandalyenin üzerinde imzaladı hepsinin kağıtlarını, ben de erkenden kocamı giyinmeye gönderdim, gidip kapının önünde bekledik geldi, aldık arabaya binip çarşıya gittik.. ünlü bi dönercisi varmış oranın süper bi yemek yedik beraber sonr doğru otele... biraz merkezden uzaktı kaldığımız yer ılgaz dağının tepesinde,, mis gibi dağ havası aldık ertesi gün imzaya indik şehire yine kısa bir tur attık, bikini aldım kendime ona da şort,, otelin sıcak havuzu vardı ona girdik, elele dolandık tüm oteli, sarılıp uyuduk.. çok güzeldii .. askerlik benim kuzumu çok romantik yapmış, dibimden ayrılmadı, doya doya bakayım sana deyip durdu.. canımın içi.. çok güldük eğlendik. o kadar özlemişim ki sesiini, kokusunu.. doyamadım ona...
tören çok duyguluydu, ama onu görmek için oradan oraya koşturmaktan hiç bişey anlamadım,, tripliiciimi de göremedim çok kalabalıktı, rahatsız da etmek istemedim aslında sevgilisine doysun istedim o da ben de.. bi ara 8. koğuş sırasında birini ona benzettim ama kocamı kaçırıcam diye yanına gidemedim,,
yemin töreni ve birlik ziyareti sırasında ne giyicem derdine düşecek kızlara şimdiden tavsiyem,, tören alanında yere rahat oturabilmek için ( geç kalırsaız ve bizimki kadar kalabalık olursa en yakın yere otrma çabasına giriyosun) kot çok iyi bir seçenek ve mutlaka düz ayakkabı ,, yürüyorsun bol bol çnkü :)
he bi de 1 eylüll doğum günümdü, ablası dedi ki 31 i sabahı , ona aldığımız hediyeyi verebilmek için masayı süslicem biraz sen onu yemekten sonra dışarıda oyalarmısın biraz dolaşın,, ben de onu dolaştırdım meğer süpriz banaymış, dağ başında pasta yaptırmışlar üzerinde iyi ki doğudun seni çok seviyoruz yazıyor hediye almışlar balonlar bile getirmiş sevgili görümcem istanbul dan bi de güzel bir pırlanta kolye almış kocama kart yazdırmış vs hayatımın en güzel doğum günüydü diyebilirim..
dağıtıma gidene kadar 15 günüm var sevgilimi görmeye,, ara görüş günlerimizin heyecanıyla yaşayacağım belli bir süre sanırım. çok seviyorum çok özlüyorum.. Allah tüm askerlerimizi bizlere tezzzz zamanda kavuştursun inşllahhh AMİNNN :)