• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aman canım dikkat bi süre sonra insan silkinip kendine gelmeli yoksa gerçekten hem fiziki hem de psikolojik anlamda çok kötü bir durumun içine düşüyorsun farketmeden
Evliydin sen sanırım
Eminim bir damla gözyaşına dünyayı değiştirir
Şu an en son istediği şey senin ağlamandır
Onu düşün geleceği günü düşün
Hem bak 21 gün nasıl geçti farketmedik bile
Bana daha az geçmiş gibi geliyor mesela
Böyle böyle yiyip bitircez bu askerliği

Hem başka konuları düşünelim şimdi hadi
Askerin geldiğinde bi kutlama yapmayı düşünüyo musunuz? :46:

aynen canım çok yıpratıyo. ara ara böyle oluyorum işte
yok canm evli değilim henüz 2 senedir nişanlıyım:1:
34. günümüz bizim ayın 1inde teslim olmuştu nişanlım. dönüp bakınca 1 ay çok çabuk geçmiş gibi ama gün bitmiyo sanki helede gece uyuyana kadar.
2 gün yanımda olunca alışmışım zor geldi gidince o yüzden kötü oldum heralde
12 ay yapıcak daha çok yolumuz var kutlamayı pek düşünemedim daha ama gelsinde bi kutlamaların en alasını yaparım :16:

aynen canım çok yıpratıyo. ara ara böyle oluyorum işte
yok canm evli değilim henüz 2 senedir nişanlıyım:1:
34. günümüz bizim ayın 1inde teslim olmuştu nişanlım. dönüp bakınca 1 ay çok çabuk geçmiş gibi ama gün bitmiyo sanki helede gece uyuyana kadar.
2 gün yanımda olunca alışmışım zor geldi gidince o yüzden kötü oldum heralde
12 ay yapıcak daha çok yolumuz var kutlamayı pek düşünemedim daha ama gelsinde bi kutlamaların en alasını yaparım :16:

Eheheh hatırladığım ne varsa sana dair hepsi yanlış çıktı iyi mi ? :26::24:
Ben de sevgilime diyorum ki kameradan görüşmeden önce
Hem görmek istiyorum hem istemiyorum
Niye dedi
Görürsem tekrar zor alışırım dedim
Allahtan çocuk ben anlamam sevgilimi görcem ben sen istersen beni görme dedi de aklım başıma geldi :34::52:

Kutlamadan önce o zamaaaan askere sürpriz olarak bi şeyler gönderelimmm
Kafamda bi iki bi şey var ama netleşsin size de anlatayım:23::28::28:

Bu arada benim çok tatlı uykum geldi izninizle lego kaçar
Veee kocaman öper
Dİkkat et kendine sende incim çiçeeeaaam :27::27:

Eheheh hatırladığım ne varsa sana dair hepsi yanlış çıktı iyi mi ? :26::24:
Ben de sevgilime diyorum ki kameradan görüşmeden önce
Hem görmek istiyorum hem istemiyorum
Niye dedi
Görürsem tekrar zor alışırım dedim
Allahtan çocuk ben anlamam sevgilimi görcem ben sen istersen beni görme dedi de aklım başıma geldi :34::52:

Kutlamadan önce o zamaaaan askere sürpriz olarak bi şeyler gönderelimmm
Kafamda bi iki bi şey var ama netleşsin size de anlatayım:23::28::28:

Bu arada benim çok tatlı uykum geldi izninizle lego kaçar
Veee kocaman öper
Dİkkat et kendine sende incim çiçeeeaaam :27::27:

olsun canım önemli değil kalabalığız karışıklık normal bende de oluyo bazen:1:
bende yokluğuna alışmış gibiydim şimdi tekrar alışmaya çalışıcam biraz zor oluyo
netleştir beklşyoruz ozaman
hadi uyku kaçmadan yakala tatlı rüyalar

Gözlerim seni arıyodu zaten büşra :))
naber nasılsınnn

iyiyim canım pazartesine hızlı başladık valla iş temposu bi anda yoğunlaşıyor :D cvbım geç olsada güç olmadı şükürler olsunn :32: :72:

Askerlerimizde geç olsun güç olmasında bize gelsin ler bitsin gitsin şu akerlik :29::29::29:

iyiyim canım pazartesine hızlı başladık valla iş temposu bi anda yoğunlaşıyor :d cvbım geç olsada güç olmadı şükürler olsunn :32: :72:

Askerlerimizde geç olsun güç olmasında bize gelsin ler bitsin gitsin şu akerlik :29::29::29:

kızlar günaydın nasılsınız ben hıc ii değilim ayrılık çok zor oldu canım cok acıyo:( bide dün onun yanında merdıvenlerden düştüm belim çok ağrıyorbıde onca saat yol geldım cok kötüyüm

iyiyim canım pazartesine hızlı başladık valla iş temposu bi anda yoğunlaşıyor :D cvbım geç olsada güç olmadı şükürler olsunn :32: :72:

valla bende oyle canim cok hizli ve yogun basladim haftaya buraya bakamiyorum bile :D
kızlar günaydın nasılsınız ben hıc ii değilim ayrılık çok zor oldu canım cok acıyo:( bide dün onun yanında merdıvenlerden düştüm belim çok ağrıyorbıde onca saat yol geldım cok kötüyüm
cok gecmis olsun canim bisey oldumu biyerine?

günaydınnnn kızlarr,, yeni bir günn,,
çalışınca hafta çok çabuk biter di miii,,
neler yapıo benim kuzu acaba ,şimdi gezdiği yaşadığı yeri de gördüm ya sürekli onu öyle düşünüyorum elbiseleri ile fln :)
özledim bilee, gece uyuyamadım sürekli uyandım berbat bi uykuydu...
amaaa ara şafak 12 :) 12 gün sonra görücem tekrar, benim yanımdan gidicek Van a

bi doktora gitseydin ihmale gelmez bak benim kuzenim belini vurmuştu havuzda düştü hemde çok kötü şimdi ameliyat olması lazım yürürken kışın soğukta ağrı yapıyor kitle oluşmuş orda onu alcaklarmış mecburen. İHMAL ETME DERİM!
valla bende oyle canim cok hizli ve yogun basladim haftaya buraya bakamiyorum bile :D

cok gecmis olsun canim bisey oldumu biyerine?

valla canım bende çok sık bakamıyorum :26:

Günaydın kızlar gece erkenden uyumuşum iyi geliyor uyumak..iyiki varız hergün burayı açıp okumak bile iyi geliyor insana hiçbirimiz birbirmizi tanımıyoruz ama tanıdığımız insanlardan daha yakınız şuan çünkü insanlar abartıp büyüttüğümüzü düşünüyolar bu derece anlatırsak sayılı gün geçer diyip kapatırlar konuyu iyikii varııııızzz:))

Günaydın kızlar gece erkenden uyumuşum iyi geliyor uyumak..iyiki varız hergün burayı açıp okumak bile iyi geliyor insana hiçbirimiz birbirmizi tanımıyoruz ama tanıdığımız insanlardan daha yakınız şuan çünkü insanlar abartıp büyüttüğümüzü düşünüyolar bu derece anlatırsak sayılı gün geçer diyip kapatırlar konuyu iyikii varııııızzz:))

bizde biliyoruz sayılı günün çabuk geçeceğini ama önemli olan o sayının nasıl geçeceği :10: :52:

Kizzlarrr benim moralim cok bozuk sizi de huzursuz etmek istemezdim ama paylasmadan edemeyecegim. Bu askim aradi Iskenderunda durumlar biraz karisik gibi dedi usta birliktekilerin carsi iznini kaldirmislar. Canli ihbari alindi diye bir soylenti dolasiyomus cuma gunu olucak yemin toreninden korkuyolarmis. Asiri sinirlerim bozuldu sevgilim de bunlar soylenti falan diye toparlamaya calisti ama kurt dustu birkere benim aklima. Bugun de 10 tane sehit haberi var ay cok kotu oldum. Su iskenderundan kurtulsunlar cuma aksami sagsalim evlerinr gelsinler tek dilegim bu. Kizlar valla ben adak adayacagim tamamen dondukkerinde adagimi yerine getircem. Offf kimse bu kadar zor oldugunu soylememisti askerliginde beklemeninde :((

Kizzlarrr benim moralim cok bozuk sizi de huzursuz etmek istemezdim ama paylasmadan edemeyecegim. Bu askim aradi Iskenderunda durumlar biraz karisik gibi dedi usta birliktekilerin carsi iznini kaldirmislar. Canli ihbari alindi diye bir soylenti dolasiyomus cuma gunu olucak yemin toreninden korkuyolarmis. Asiri sinirlerim bozuldu sevgilim de bunlar soylenti falan diye toparlamaya calisti ama kurt dustu birkere benim aklima. Bugun de 10 tane sehit haberi var ay cok kotu oldum. Su iskenderundan kurtulsunlar cuma aksami sagsalim evlerinr gelsinler tek dilegim bu. Kizlar valla ben adak adayacagim tamamen dondukkerinde adagimi yerine getircem. Offf kimse bu kadar zor oldugunu soylememisti askerliginde beklemeninde :((

içini ferah tut söylentidir o. bugüne kadar yemin töreninde böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum hem bu kadar biliniyosa önlemi de muhakkak alınmıştır

:( benim dün gece uyuyamamanın iç sıkıntısının nedeni belli oldu.. sen söyleyince açtım gazeteyi bakmamıştım görmemiştim şehit haberlerini.. Allah ım herkesi evine sağ salim ulaştırsın bitirsinler askerliklerini..
çok moralim bozuluyor bunları okuyunca.. aileleri nasıl hevesle heyecanla bekliyordur terhislerini..
yazmıcam yazdıkça daha da sinirim bozuluyor, herkesin de canıını sıkmak istemiyorum...
adak ben adadım , yapıcam inş bi dönsün de...

canını sıkmamaya çalış bianco cum , inş bi aksilik olmaz inşallah hiç bi sorun çıkmaz.. inşallah Allah ım bu pisliklere gün yüzü göstermesin ya.. sevindirmesin onları, ailelerin bizlerin canı yanmasın Allah ım.. tüm askerlerimizi koru..

Aynen öyle canım İYİ ki VARIZ =)

canım benim içini ferah tut, eğer bu derece yayıldıysa bu önlem alınmıştır olmaz bişey sen duanı et sürekli allah korusun hepsini.

Back
X