• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

içini ferah tut söylentidir o. bugüne kadar yemin töreninde böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum hem bu kadar biliniyosa önlemi de muhakkak alınmıştır

:( benim dün gece uyuyamamanın iç sıkıntısının nedeni belli oldu.. sen söyleyince açtım gazeteyi bakmamıştım görmemiştim şehit haberlerini.. Allah ım herkesi evine sağ salim ulaştırsın bitirsinler askerliklerini..
çok moralim bozuluyor bunları okuyunca.. aileleri nasıl hevesle heyecanla bekliyordur terhislerini..
yazmıcam yazdıkça daha da sinirim bozuluyor, herkesin de canıını sıkmak istemiyorum...
adak ben adadım , yapıcam inş bi dönsün de...

canını sıkmamaya çalış bianco cum , inş bi aksilik olmaz inşallah hiç bi sorun çıkmaz.. inşallah Allah ım bu pisliklere gün yüzü göstermesin ya.. sevindirmesin onları, ailelerin bizlerin canı yanmasın Allah ım.. tüm askerlerimizi koru..

canım benim içini ferah tut, eğer bu derece yayıldıysa bu önlem alınmıştır olmaz bişey sen duanı et sürekli allah korusun hepsini.

canım bozma moralini haftaya sağ salim döncekler inşallah.. Allahın izniyle de çok iyi geçicek yemin törenleri bende orda olcam. iyi şeyler düşünmeye çalış herşey iyi olsun...

kızlar iyi ki varsınız destekleriniz için çok sağolun.
herkesin askeri sağsalim gelsin herkes sevdiğine tez zamanda kovuşsun. dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef elimden. artık şehit haberi duymayalım kaç ailenin canı yandı bir dur desinler artık herkesin kıymetlisi, evladı orda bir avuç pislik yüzünden can veriyor gerçekten çok çok acı. dualarımız askerlerimizi korur inş. Allah hepimize sabırlar versin

sevdiğim bugün ankaradaki esas birliğine teslim olucak teslim olana kadar sesini duydum ama yeni bir düzen olcak o yüzden akşam sesimi duyamazsın dedi yine bir süpriz bekliyorum yine belki çok geçte olsa ara aşkım :)))))

kızlar herşey yolundadır askerinize ulaştınızmı

Askerim aradı biraz önce usta birlikleri rahatmış acemiye göre daha temiz daha güzelmiş şuan iyi olucak gibi görünüyor dedi mutlu oldum:) telefonda yakalanmadığın sürece sorun yokmuş eğer yakalanırsa alırlarmış ama almasınlar en azından msjlaşmayı çok özlüyodum:)

selamlar kızlar
Allah ailelerine sabırlar versin rabbim tüm askerlerimizi korusun
bugün hep msjlaştık nişanlımla telefonları hala almamışlar komutanları ortalık yerde kullanmayın demiş:))
gemlikte rahatı çok iyiydi burda yemekler çok kötüymüş. silahlarını ve çantalarını vermişler çok ağırmış. bütün gün sırtlarında yürüceklermiş. komutanları hepinizi zayıflatıcaz demiş. kıyamam eğirdirin çok zor olduğunu duymuştum ama inşallah fazla zorlamazlar. bu arada hafta sonu izinleri varmış cuma 12 den sonra serbestlermiş evine gidebilicek yani 2 gün buna çok sevindim.
bugün sadece evrak işi yapmışlar bu 2 hafta zorlucak bizimkini biraz bakalım neler yapıcak.

Askerim aradı biraz önce usta birlikleri rahatmış acemiye göre daha temiz daha güzelmiş şuan iyi olucak gibi görünüyor dedi mutlu oldum:) telefonda yakalanmadığın sürece sorun yokmuş eğer yakalanırsa alırlarmış ama almasınlar en azından msjlaşmayı çok özlüyodum:)

:D senın adına sevındım canım bızımkı dün teslım olunca aradı baska aramadı ayrılmak cok zor oldu 2 gündür onunlaydım dün aksam onsuzolmak cok zoruma gitti çocuuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağladım :(kendımı onsuzluga alıstıramadım hiç allah sabrımızı versın baska bısey gelmıo elımızden canım

merhaba bayanlar bir haftadır forumu takip ediyorum kendimi çok yakın hissettim size meğer yalnız değilmişim.. benim de sevgilim kastamonuda acemi birliğinde ama biz fazla görüşemiyoruz bugün dışarı çıktılar bikaç kez mesajlaştık sabah da aradı okadar merak ediyorum siz de mi aynı durumdasınız yoksa biz mi sadece böyleyiz:(

Canım aramıza hoşgeldin Kastamonu'lular bayağı kalabalıklaştık. Nereye gidecek usta birliğine?

Şimdi aradı kuzuşkom tören geçişi yapmışlar pzts perşembeleri yapılıyormuş, istiklal marşı okumuşlar onun dışında boşlarmış. Akşam 19:00-20:00 halısaha maçı varmış. Az kaldı azzzz.:21:

Allahım tüm askerlerimizi tüm kardeşlerimizi korusun...hepimizin başı sağolsun..her hafta tekrar tekrar şehit haberleri alıyorum kafayı yıyecek gıbı oluyorum emınım hepinizin içi yanıyordur..hiç bir bekleyiş asker yolu beklemekten daha zor değildir sanırım canı yanııyor ınsanın duvarlar üstüne üstüne gelıyor gıdeyım dıyorum askerıyenın önunde yatıp kalkayım yüzünü görmesemde olur orda sağsalım oldugunu bileyim göreyim yetecek...Allahım hepımıze sabır versin bu süreçte sağsalim kavuşmamızı nasıp etsin inşaallah..ben böyle bır memlekete nasıl erkek evlat doğurayım dağlardaki o şerefsızlere yem olsun dıyemı benım yavrum :'( Allah tüm şehit ailelerine sabır versin tüm türk kardeşlerimize sabır versin...

Nikita ben 8.bölüğün masasındaydım hemen hemen valinin gelmesine yakın. Üzerimde mavi beyaz gömlek tarzı bir şey vardı. Gözümde wayfarer hiç çıkmadı gibi. Facebooka ekledim fotoları ama hiç önden çekemedim. Bizimki en önün bir arkasındaydı ama göremedim geçişte o beni görmüş ama kaş göz yapmak yasakmış.

iskenderun da durumlar karışık dün konuşurken sevgilim herkesi içeri topluyorlar ben kaçtım da telefon ettim dedi.
bugün aradığında bahsetti dün akşam 6 da herkesi koğuşlarına almışlar. dışarı çıkartmamışlar.
sanırım 2 terörist içeriye sızmaya çalışmış uzaktan da ateş etmişler. dün o yüzden bütün askerleri bir arada tutmuşlar.
ama alayın içine giremez teröristler içini ferah tut dedi..
kötü oldum bende bi an önce çık git o şehirden dedim. yemin töreninden sonra fazladan 1 dk bile durmasını istemiyorum.
zaten daha iskenderuna gitmeden önce de söylemişti orda denizci birliği dikkat çekiyormuş hiç baskın olmamış oraya dedi..

offf Allahım sen sabır ver sağ salim dönmeyi nasip et....

Ülke olarak başımız sağolsun... onlardan 20 kişi öldürücez diye bizden 10 kişi şehit oldu :47:

Canım aramıza hoşgeldin Kastamonu'lular bayağı kalabalıklaştık. Nereye gidecek usta birliğine?

saol cnm baya kalabalıkmışız buna çok sevindim..usta birliği ığdır..sen konuşmuşsun az önce ben en son öğlen konuştum atış eğitimleri varmış çok yoğunmuş halı saha maçından falan bahsetmedi acaba çok mu üstüne gidiyorum da aramak istemiyo mu beni:( sanırım yine sarıyorum:(

sevgilimle konuştuk az önce uzun uzun.
Denizli'de rahatı hiç yerinde değilmiş herşey kötü diyo. Yemekleri askerler yapıyomuş berbat ötesi hiç bişey yemiyorum diyo. Duş lavabo desen pislik içindeymiş. Allahım sen yardım et :14:

Ekim ortasına uçak bileti alıcam şimdiden. Yanına gidip görmem lazımm şimdiden özledim daha 3 gün oldu.
BÜtün paramı uçak biletlerine yatırıcam herhalde ben böyle :1:

iskenderun da durumlar karışık dün konuşurken sevgilim herkesi içeri topluyorlar ben kaçtım da telefon ettim dedi.
bugün aradığında bahsetti dün akşam 6 da herkesi koğuşlarına almışlar. dışarı çıkartmamışlar.
sanırım 2 terörist içeriye sızmaya çalışmış uzaktan da ateş etmişler. dün o yüzden bütün askerleri bir arada tutmuşlar.
kötü oldum bende bi an önce çık git o şehirden dedim. yemin töreninden sonra fazladan 1 dk bile durmasını istemiyorum.
zaten daha iskenderuna gitmeden önce de söylemişti orda denizci birliği dikkat çekiyormuş hiç baskın olmamış oraya dedi..

Ülke olarak başımız sağolsun... onlardan 20 kişi öldürücez diye bizden 10 kişi şehit oldu :47:

canım bana da söyledi karışık olduğunu sabahtan beri içim içimi yiyor. denizciler iskenderunda rahat derken şu olanlara bak!! son 4günleri oralarda törenden sonra sağsalim gelsinler şu marmara taraflarına offff Allahım sen bize sabır ver. Şu pisliklerin soyunu tüketsinler artık utanmadan nerelere kadar sızdı Allahın cezaları.

sevdiğim bugün ankaradaki esas birliğine teslim olucak teslim olana kadar sesini duydum ama yeni bir düzen olcak o yüzden akşam sesimi duyamazsın dedi yine bir süpriz bekliyorum yine belki çok geçte olsa ara aşkım :)))))

kızlar herşey yolundadır askerinize ulaştınızmı

canım yine mebste ama dimi? sadce bölük değişti sanırım?

selamlar kızlar
Allah ailelerine sabırlar versin rabbim tüm askerlerimizi korusun
bugün hep msjlaştık nişanlımla telefonları hala almamışlar komutanları ortalık yerde kullanmayın demiş:))
gemlikte rahatı çok iyiydi burda yemekler çok kötüymüş. silahlarını ve çantalarını vermişler çok ağırmış. bütün gün sırtlarında yürüceklermiş. komutanları hepinizi zayıflatıcaz demiş. kıyamam eğirdirin çok zor olduğunu duymuştum ama inşallah fazla zorlamazlar. bu arada hafta sonu izinleri varmış cuma 12 den sonra serbestlermiş evine gidebilicek yani 2 gün buna çok sevindim.
bugün sadece evrak işi yapmışlar bu 2 hafta zorlucak bizimkini biraz bakalım neler yapıcak.

ohhohh çok sevindim rahat görüşmenize canım. Biz de ümidi haftasonlarına bağladık artık dediğin gibi her cuma öğleden sora çıkacak eve gidip azar akşm teslim olcak yani haftasonları hep benimle =))))
İnşallah kısa zamanda yeni düzene alışırda rahat eder senin askerinde =)

Sıkma canını muhakkak ki önem alınmıştır olası birşey için. Ama sen içini ferah tut güçlü ol ki ona bunu yansıtma. Sabret sanırım az kaldı bu hafta son birde öyle düşün ve dua et. Biz yanıdayız dualarımz da tüm askerlerimizle canım =(

canım bana da söyledi karışık olduğunu sabahtan beri içim içimi yiyor. denizciler iskenderunda rahat derken şu olanlara bak!! son 4günleri oralarda törenden sonra sağsalim gelsinler şu marmara taraflarına offff Allahım sen bize sabır ver. Şu pisliklerin soyunu tüketsinler artık utanmadan nerelere kadar sızdı Allahın cezaları.

bende dün söyleyince kötü oldum ama bugün aradı çok temkinli davranıyorlarmış merak etme dedi. hem alayın içine kolay kolay sızamazlar dedi. içim rahatlattı biraz. yemin töreni için eğitim yapıyorlarmış hep. silahlı eğitim bitmiş artık.

Sıkma canını muhakkak ki önem alınmıştır olası birşey için. Ama sen içini ferah tut güçlü ol ki ona bunu yansıtma. Sabret sanırım az kaldı bu hafta son birde öyle düşün ve dua et. Biz yanıdayız dualarımz da tüm askerlerimizle canım =(

ben zaten yansıtmıyorum hiç ona telaşımı.. içimi hep ferah tutuyorum. sabretmekten başka bişi yok.. son 4 günü artık orada

hepimiz zaten çok tedirginiz, gelen kötü haberlerde tuzu biberi oluyor resmen,
hiçbirinin günahıı yokk
allah ailelerine sabır versinnn,
mekanlarını cennet etsinnn,hepsi cennetliik zatenn
gelelim bizim askerlerimize
sizin sevdiklerinizde öyle mi acaba çok merak ediyorum
benimki askerliğe 4 ay önceden gitmişti ben asker olmak istiyorum beni allın diye
hatta ordakiler gülmüşler bayağı ne kadar meraklısın diye:1::1:
komando olcam etcem diye ortalıkta dolaşırdırrr
şimdiyse görseniz, dokunsanız ağlicak
çok kötü bir durumda, bide normalde içine atarr ne kadarda kızsamda
şimdi zaten konuşamıyoruz, iyice moralim bozuldu yardım edemiyorum diye
yemekler herbişey kötüymüş, birlikte bikaç kişiyle tartışmışş,
işin kısası mutsuz ve yapabileceğimiz birşey yokk
görünce mutlu olurum demiştim ama benimde moralimm çok kötüüüü :43::43::43:

saol cnm baya kalabalıkmışız buna çok sevindim..usta birliği ığdır..sen konuşmuşsun az önce ben en son öğlen konuştum atış eğitimleri varmış çok yoğunmuş halı saha maçından falan bahsetmedi acaba çok mu üstüne gidiyorum da aramak istemiyo mu beni:( sanırım yine sarıyorum:(

Hekes ayni anda ayni seyi yapmiyor canim.mesela bizimki persembe gunu gece atisina gidicek.ayni srkilde dun hali sahada mactaydi.banada dedi persembe arayamayabilrim diye.yine toren yapmadilar spordaydi bizimki.3000 kisi her boluk farkli farkli seyler yapiyorlar.kimi faliyette kimi film izlioe kimi derse konferans salonuna,kimi gece atisina vs vs..yani ben soz verdim sevilime biseyi kafaya takmayacagim diye:( arayamazsam pimpiriklenmeyecrgim diye.bu yuzden cildimde dokuntuler oldu gecmiyor.stres sikinti yaparsam kizicam artik dedi.rahat olmaya calisiyorum.kafama takmamaya gayret ediyoum gec ararsa ya da arayamazsa diye.
Bizde konustuk biraz oncede insallah dogrudur ve gecen seneki uygulama devam ederse sevdicek bingolde merkezde olucal.ogretmenleri ayiriyorlarmis ekimin basinda mehmetcik dersanesi basliyormus.orda ogretmenlik yaptiricaklarmis.sabah cikip disari aksam gelyolarmis.dua etmeye basladim coktan.insallah bu sekilde olur bizimde.

Back
X