içini ferah tut söylentidir o. bugüne kadar yemin töreninde böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum hem bu kadar biliniyosa önlemi de muhakkak alınmıştır
benim dün gece uyuyamamanın iç sıkıntısının nedeni belli oldu.. sen söyleyince açtım gazeteyi bakmamıştım görmemiştim şehit haberlerini.. Allah ım herkesi evine sağ salim ulaştırsın bitirsinler askerliklerini..
çok moralim bozuluyor bunları okuyunca.. aileleri nasıl hevesle heyecanla bekliyordur terhislerini..
yazmıcam yazdıkça daha da sinirim bozuluyor, herkesin de canıını sıkmak istemiyorum...
adak ben adadım , yapıcam inş bi dönsün de...
canını sıkmamaya çalış bianco cum , inş bi aksilik olmaz inşallah hiç bi sorun çıkmaz.. inşallah Allah ım bu pisliklere gün yüzü göstermesin ya.. sevindirmesin onları, ailelerin bizlerin canı yanmasın Allah ım.. tüm askerlerimizi koru..
canım benim içini ferah tut, eğer bu derece yayıldıysa bu önlem alınmıştır olmaz bişey sen duanı et sürekli allah korusun hepsini.
canım bozma moralini haftaya sağ salim döncekler inşallah.. Allahın izniyle de çok iyi geçicek yemin törenleri bende orda olcam. iyi şeyler düşünmeye çalış herşey iyi olsun...
kızlar iyi ki varsınız destekleriniz için çok sağolun.
herkesin askeri sağsalim gelsin herkes sevdiğine tez zamanda kovuşsun. dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef elimden. artık şehit haberi duymayalım kaç ailenin canı yandı bir dur desinler artık herkesin kıymetlisi, evladı orda bir avuç pislik yüzünden can veriyor gerçekten çok çok acı. dualarımız askerlerimizi korur inş. Allah hepimize sabırlar versin