Giz sen ne zaman gideceksin? Bak aynı yerde olsak birlikte giderdik ama o zaman kadın hangimizle ilgileneceğini şaşırırdı.Sen popondan şikayet ediyorsun ya sana şöyle bir tavsiye vereyim canım. Geçen sene benim iş yerimden bir arkadaşım pronovias gelinlik giydi düğününde ve seçtiği gelinlik balık model gibiydi. Daha doğrusu poposunun aşağısına kadar oturuyordu sonrası kat kat açılıyordu. Pronovias'ın 2012 gelinliklerinde var sanıyorum, bulursam modeli paylaşacağım. Neysem o arkadaşında vücut tipi aynı senin gibi. Sadece poposu var kızın gerçekten çok kötü durmuştu. O yüzden sana tavsiyem içinde kalmasın dene tabi ki ama balık ya da popo altına kadar dar olan modelleri deneme. Bele kadar oturan modelleri dene canım çok daha güzel olacaktır. Çünkü vücut şeklini az çok anladım ve şöyle bir canladırabiliyorum gözümün önünde.
canım ben 16 aralıktan sonra tüm haftasonları boşum bizim diğer topikteki arkadaşlarla bir organize olursak provanias pier cardin felan gezmeyi düşünüyoruz, bir fikir edinelim diye bakıcaz evet aynı yerde olsak gelirdim seninle birkaç model denerdim zaten belli değil düğün tarihi o yüzden hep hayırlısını diliyorum herşeyim hazır ama kısmet benimki bir gelsin inşallah o zaman belli olucak herşey oda gelince provaniasa tekrar giderim hayallerimin gelinliği orada
kuzum zaten ben balık model denemem bile kendimi biliyorum aslında sıkıntı bende öle abartılı değil başkalarına göre ama işte ben haz etmiyorum dikkat çekmesinden 90 ama işte belim çok ince ben bel detayını abartıcam ordan aşağıya incek kabarık istesem herşey bende güzel durur ama kızıyorum kendime kabarık sevmiyorum o yüzden belden aşağıya inen bir model ve bel detayımda güzel görünsün istiyorum :))zaten senin paylaştıklarından 2 ve 4 tam beğendiklerimdi