bende 3-4 şalvar 5 tanede abiye giyicem şimdiden modellere bakamya başladım :)) saolsun nişanlım nişanda bissürüüüüüüüü takı taktı aynı performansı nikahtada beklıyorum:))) kaynanam nişanda takıldı ya ayıp olmazmı okadar takı dıo da o bızım kınaları görmedi görse gözleri yerinden fırlar sanırım arkdsn çok iyi yapmış mutluluklar dılıyorum darısı başıma![]()
canım sen kaynananı sizin düğünlere kınalara götürde görsün bence çünkü arkadaşımın kınası denize 0 ve yemekli oldu varya o dağıttığı çerezin kesesi sepet şeklindeydi kız hiçbir masraftan kaçınmadı herşeyi en güzelinden oldu normalde geleneçki değildir bide arkadaşım ama ailesini kırmak istemedi bursadan akrabaları geldi evleri doldu taştı öyle bir olaydı ki adada gördüğüm en kalabalık kınaydı nişanı kalamış marinada oldu düşün o kadar paralar döküldü ki ben yapamam onlar geleneklerini yaşatıllar bizde böyle yok o yüzden ama çok özendim kınada herkesin şalvar giymesine arkadşaımın şalvarı beyaz bindallı saks mavisiydi felan harikaydı özel dikim hepsini kendi çizdi :))))))
veee bende bindallı ve şalavr giymek istiyorum birkaç bekar arkadadaşımada kiralıcam bu görüntü bizdede olsun
bide takı konusunda bizdede kollar dolar hatttaha yani kıza daha değer veririr benim sülalemde :))))) hani herke skız gidiyor der ama benim ailem çok çok döker erkek tarafı şaşar kalır birşeyde istemediğimiz için yarış halinde olunuyor hep
sizin düğünlere imreniyorum valllahada çok detay var canım hey maşalllah