• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi Akşamlar,

Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr :16:

Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar :40:

işte beni bu kızlar mahvetti stankiiii

evleneli 2 yıl olacak ben daha yeni dğün albümü yapıyorum face de :):):)

merci canım benimki kareli ve fuşya çok hoşuma gitmişti pamuk şeker gibi aslında nikitanın dediğinden alcaktım krem ama o zaman kalmamıştı böyle nettede her sitedede satılmıyordu bende fuşya aldım aynından çok güzel

stanki canım geçmiş olsun çok

ben siyah aldım beyaz yatak odası takımıyla hoş durur gibi geldi gelince açar resmini çekerim

merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldım:(ben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)

merhaba kızlar yenı katıldım sayılır aranıza sohbetlerı baya ılerletmıssınız ama en ıyı bızı bıız anlarız oyuzden cok mutlu oldum sızınle tanıstıgıma ama sasırdım hıc sevgılı olan yok mu herkes ya evlı ya nısanlı wallahı yalnız kaldım:(ben henuz evlenme teklıfı bıle almadım beklıorum artık gelınce bakalım:)

var canım aramızda sevgili olanlarda ama herkes evlilik hazırlığı yapıyo boş yok burda :1: hoş geldin aramıza :29:

aramıza hoşgeldin yanlız değilsin bizde sadece sevgiliyiz henüz evlilik hazırlığı yok bende :))

selam kızlarrrrrrrr

kuzeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

geçsin şafaklar kuzey güney izlerken ben :)

daha işten yeni geldimm
çalışmaktan mutluyum bu ara, hele ay sonu maaş bi yatsın sanırım daha çok mutlu olucam

maddiyat boşş bomboş...
siz eşinizi , onun nasıl olursa olsun ailesini sevin sayın. evlendiğinizde bunun ne kadaar önemli olduğunu anlcaksınız..
eşler, o senin aileni sevdikçe, sen onun ailesini sevip saydıkça daha çok birbirine bağlanır.
bu her zmn böyledir. anne baba, herkes için kıymetli. 1 hak verir, 2 hak verir... 3 de yeter ama denir.
takı toka ,altın ,düğün gelnlik..ev eşyalar... o kadar boş o kadar boş ki... herkes tabii herşeyinin 4/4 lük olmasını ister.
ama mühim olan: o evde mutlu oturmak, o eşyaları huzurlu kullanmak, o takıları hayırlısıyla harcamak ya da saklamak, o düğünde, kayınvaliden eşin annen baban kayınpederin karşılıklı mutlulukları herkesin gözünden okunurken oynamaktır.
insanın aldığı en büyük hediye, benim (gelinim değil ) KIZIM bitanedir. lafını duymaktır.
bu da benim görüşüm...

sevgiler selamlar :):72:

çok güzel anlatmışsın canım ,ağzına sağlık , insan eşinin ailesiyle bağlarını güçlendirdiğinde otomatik olarak eşiylede mutlu oluyor , çünkü ortada sıkıntı çıkaracak bir durum kalmıyor :34::34::34:

İyi Akşamlar,

Gelinlik bakanlar, çeyizlik alanlar. Biz evliyiz ama çok özendik nikah mı tazelesek diyenler selamlarrr :16:

Eşim el bombası atarken koluna birşey olmuş bugün gitmiş damar damar üstüne geldi demiş doktor ilaç vermiş. Denetim var onlarda deli gibi koşuyolar, spor yapıyorlar, atış yapıyorlar :40:

ayy valla kocişim gelsinde nikah tazeleyelim barii :16::16::16:

canım geçmiş olsun sevdiceğine, aman ha dikkat etsin , şunun şurasında bişey kalmadı mutlu sona :16::16::16:

ben siyah aldım beyaz yatak odası takımıyla hoş durur gibi geldi gelince açar resmini çekerim

bende yatak odamı beyaz alıcam country olucak die bide nevresimlerimde pembiş ağırlıkta olduğu için 2013 yılı topikindeki birkaç arkadaşla beraber fuşya aldık sitede yoktu arkadaş aradı fuşyayı bize özel sattılar sırayla hepimiz arayıp konuştuk tam 1 yıl olmuş minkin anısı vardır bizde ondan sonrada tanıştık zaten arkadaşlarla :))))))

pazarteside battaniyeme baktım öyle kalın ve geniş ki çok güzel ve kaliteli şeker gibi yicem onu

Eki Görüntüle 564014

Hepinize huzurlu uykular ben kaçtım :)

[video=youtube;duGbgrv9LRE]http://www.youtube.com/watch?v=duGbgrv9LRE&feature=related[/video]

Bide sunu cok meraak edıyorum kısa donemde olsa farklı bı deneyım yasamıs olucaklar ve bu onları degıstrıcek mı merak edıyorum hos benım sevgılım kıymetını anladım senın dedı ama gelınce gorucez gercegı:))?siz bı farklılık gordunuz mu sımdıye kadar kızlar?

Back
X