Bizimde İstanbul/Sarıyer canım bende öyle düşünüyorum biraz şansa birazda ihtiyaca göre doğru diyosun teşekkür ederim.Rahatmı peki askerin canım yer olarak oralarda olabilir çünkü Allahım kavuştursun en kısa zamanda senide
Valla canım bizim şansımıza ne Kastamonu rahattı, ne Bingöl. Askerlikte rahatı unutucaksınız. Kastamonu'da su sıkıntısı vardı her yeri kabuk kabuktu, dudaklar falan kuruluktan çatlamış kanamıştı ben onu acemilikte gördüğümde ağlamıştım inanamamıştım o perişan haline nasıl bakıyorlar size burda diye çok ağlamıştım. Arkadaşları da çok duygulanmıştı ben boynuna sarılıp ağlayınca. Bingöl'ü hiç anlatmayım zaten Elazığ'dan giderken konvoya olan saldırıyla bittik. Şimdi her gün akşamüzeri 18:00'dan sabah 06:00'ya kadar nöbet tutuyor buz gibi soğuk havada. Tek şansımız İl Jandarma'da kalması diyorduk ama burda da nöbet buldu bizi. Buna da şükür ama çok büyük beklentiler içine girmeyin haritada yerini bile bilmediğiniz bir nokta çıkabilir. Bizim aklımızdan doğu hiç geçmiyordu hep Kütahya falan filan diye atıp tutuyorduk ama böyle oldu şansımıza.
Bu arada güzel dileğin için çok teşekkür ediyorum son zamanlar artık bitsin kavuşalım, sonrada sıra size gelsin.