herkese günaydın kuşlarım hafta sonu nişanlım geldi ve tüm hafta sonum onunlaydı ama bir problem var şirket tlfnları susmuyor 7/24 çalışıo hep yanındaydım ama kafasnı kaldırıp bnmle ilgilenmedi bile o da bu işin bu yönünden sıkıldı sürekli tlfn ve mail trafiği gına geldi 2 günde bana sanırım 1-2 ay çalışıp bırakıcak bende istiyorum bırakmasnı bu iş hep böyle gidicekmiş yogun ve sıksık seyehat etmek zorunda kalacakmış çok saçma yahu
akşam halam yemege davet etti orda 1-2 saat anca yuzunu gördüm sevglmn biraz da alkol aldrdım iş düşünmesin die
gelgeleim ecekuşa eceeeeeeeeeeeeeeee allah canını almasın burda bütün topik çatladı emi eceeeee

neyse problemi çözdünüz sanırım ben öyle anladım ne düğünmüş yahu bişey istedn yapamadılar,ama şeyde düşünüorum bu düğün işi aranızı hep bozdu yapmasaydnz daha mı tatlı geçinicektnz ne ... neyse daha yorum yapmayayım aramıza döndüğüne sevndm canım hyrlısyla evlende nasıl olursa olsun...
ben c.tesi kayın validemlerdeydm gökhanla bana dioki yaa çocuklar aslında biz nikah deilde düğün düşünüoduk ya allahım gelde sinrlenme ben tarhimi her şeymi almışım dedğine bak kadının cocuk oyuncgna cevrdıler her seyı gökhanda verdi agznın payını iyi oldu haketti