ya normali tabiki o bak benim rahmetli dedem 2 katlı ev yaptı zamnda kocamannnn bahcemizde var 3. katı kardeşime cıktık ilerde kirada oturmasn dıe şimdilik dublex kullanıoruz ama o evlendgnde ayırıcaz daireleri bnm ailemnde durumu fena değil ellerinden geleni fazlasıyla yapıolar ama tek taraflı olcak iş değilki esasen erkek tarafının yüklenmesi gerekrken annem boşver biz yaparız diyip duruo ne kadarnı yapacak yani suan 30 bin tl para lazım o da bnm ailemden cıkmaz anca harca borca girerler nie grsnler ki onun ailesi yapması gerekrken bzmkilern uzerine vazife bile değil istemem de yani annemle babam konusmuslar alt katın kirasını bir müddet bana vericekler en azından borclarmız bitene kadar napsınlar onlarnda elınden o gelıo
ben zaten okudum okadar ama aldgm 3 kuruş maaş gökhan desen daha işleri oturtamadm 2 hafta sonra baslıcak işe ama iyimi olck kötümü olck belli değil ...
kayın validem gelmiş dioki halılarınla perdelerin benden dalga gecıo resmen yaa...
ben dedim ama gökhana madem onları alıo sadece bende en iyi perdeleri ve halıları alıcam kocaman halı istemıodum ama kocaman alıcam o el dokumalar varya tanesi 1500-2 bin olan kullanmasamda alıcam... perdeleride en iyisi hangisiyse alıcam bana kına kıyafetleri almıcakmış ozamn dedm gelinlgmi satın aldrcam gerkeıosa gıdıp en ıyı modacıya diktrcem ama inat ettim 10 binden fazla harcattırıcam onlara