haddim olmayarak belki ben cevap vereyim :) film falan yok ya sadece basit bi kan veriyosun bi de cinsellik hakkında bilgi veriyorlar istersen :)
Canım bir daha duymayım ne demek haddim olmayarak falan. Sağolasın verdiğin bilgi için umarım bizden de istemezler.
Yok canım biz sadece kan verdik.. film falan çekmediler bize... Kuzenim evlendi geçen ay ona da öyle bişey dememişler sadece kan almışlar
Kimseden istemezler bizden isticekleri tutar belki ya da Ego'yu görünce aslan gibi vazgeçerler bizden de istemezler belki.
Canım merhaba ben işlemleri dün ve bu sabah hallettiğim için soruna cevap vermek istedim. dün aile hekimime gidip evlenme işlemlerini başlattım o beni sağlık ocağına yolladı orda 2 tüp kan alındı, korunmayla ilgili bilgiler verildi ve beni verem savaşa yolladılar saat geç olduğu için ertesi güne kaldı. bende bu sabah işe gelmeden direk verem savaşa gittim ve röntgen filmi çektirdim.anlıyacağın bizden istediler.bugün saat 3'te de sonuçları alıcam![]()
Canım hangi şehirdesin sen? Bende sağlık ocağına gidip kendi aile hekimimden yaptıracağım işlemleri. Hatta nişanlım da başka bir belediyeye bağlı olmasına rağmen birlikte gelin ben yaparım onunkini de dedi doktorum. Göğüs filmini de her yer aynı gün vermiyor burda. Bir yer var o da bize uzak çok zaman kaybı olacak ona gitmek, ona göre izin almam gerekecek iş yerinden. İnşallah istemezler.