Canımmm 10 mayıs tutulduysa daha önceki boş günlere bakarsınız bir an önce sevdiceğinle kavuşursun. Herşeye iyi yönden bakmak lazım. Hem siz bu hızla giderseniz son ana bir şey kalmaz daha erken bile evlenebilirsiniz. Bu arada herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
canım çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti hiç strese girmek istemiyordum ama biran önce yeri tutmak lazım evimin fotosunu koyacağım telefonuma çektim
Günaydın kuzular.
Gizoşum çok sevindim bebeğim. İnan günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Bir bakmışsın bende görecek miyim bugünleri derken dilediğin düşlediğin hayalini kurduğun günleri yaşıyorsun. Biz dün eşimle onu konuştuk tv izlerken. Birlikte tv izleme hayali kurardık hep. Dün akşam yanyana uzandık tv bakıyoruz. Bizden mutlusu yoktu...
Nena'nın bugün tatili bitip iş başı yapıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah gelir bugün anlatır.
lovelym kendini üzmene hırpalamana değmedi dimi olan yine oldu bak tv izliyorsunuz işte varya bizim hayalimiz o derece minik tv karşısında özgürce tv izlemek sarılıp uyumak bunu istiyoruyz hattaha sevdiğimiz dizileri ayrı ayrı izlesek bile evlenince yan yana en baştan izlemeye söz verdik
maşallah size canım arkadaşım inşallah seneye bizde aranıza katılacağız