sonra ertesi gün balayı için yola cıktık kızlar voyage türkbüne bi gittik problem var oda girişinizi yapamıyoruz dediler problem nedir falan die sordu eşim işte sizin girişiniz gözükmüyor ets turla irtibata geçmemiz gerekio odemelerinizi hangi yolla yapmıştnz muhabbeti elimzde valizler tabi ben yine sinir krizleri geçiriyorum nasıl işliyo sistemişnz utanmıomsnz bizi madur ediosnz bilmem ne ben kavga kıyamet bayılcak gibi oldum reezillik cıldırcam yarım saat 1 saat kadar lobide bekledik müdür geldi işte şurda boş odamz var orayı size tahsis edelm ödemesini kartla yaparsnz e biz odeme yaptık dıoruz görünmüo bilmem ne diolar dedm nişanlıma yürü cık gidioruz nereye dıo bana baska yer bulcaz dedm cıktık türkbükü sahılıne gttik bsy bulamadık hemen anı tur u aradık bize turgut reis yasmin resortu onerdıler ultra lüx her sey dahıl voyage kadar ii deildi ama bizi cok cok guzel agırladılar gun içinde ets döndü işte özür dileriz sistemsel hata bilmem ne nişanlımda parayı havale yapmalarını rica etti derken sıkıntılıydı balayının ilk günü zaten hıc bsy anlamadık ama sonrası okadar keyflıydıkı anlatamam size çok çok güzel dinlendm bol bol kitap okudum bedenım ve ruhum dinlendi sonra cuma gecesı geldık işte şimdi iş başı yaptım birazdan bir kaç resim paylaşıcam elimde olanlardan![]()
nenam ne diyorsun voyage türk bükü ve ets bu naısl rezillktir ets ye ödeme yapıyorsun voyagede gözükmüyor imkansız gibi bişi voyage ets nin yuh balayını rezl ediceklerdi iyikide bulmşsunuz şu anda korktum ayyy yerinde olsam bayılmıştım inanamıyorum ets den ayarlarsa oteli aryaacağız o vakit rezillik yaşamamak için pes doğrusu pessss