• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayy canım inşallah o günleride görürüz bir gelsinde o konuları seve seve açarız dertlerimiz o olsun sadecek :21: çeyizcikler toplansında açarım bir topikcik yaza kadar inşallah :nazar: ben okadar planlı biriyimki görsen şaşırırsın herşeyim hazır evimin eşyaları gelinliğim çiçeğim alması kaldı sadece ahah okadar yani Allahım herkese gerçekleştirmeyide nasip etsin :16:

:))) cok sevdim kiz seni ben boyle onceden dedigin gibi cicegine kdar secen planli insanlari cok severim masallah tuhh:) bizim sadece mutfak dolabimiz hazir yani elle tutulur. Onun haricinde planladik su oda boyle bu o da boyle diye ama icraat yok henuz:)

Arkadaşlar benim mesaim bitti artık işten ayrılıyorum eve geçiçem yemek yemeye çalışıcam eriyip biticem iyice gelene kadar sıkıntıdan :14: gelicem sonra tekrar burdan kopamıyorum zaten inşallah aramayan askerlerimiz arasın hepsinin sesi iyi gelsin bizlere amin

Aha ayni ben:) bide once beni ariyo hep onu farkettim. Kapatiyimde babami ariyim falan diyo kapatirken. Ehehehhe hosuma gidiyo:) yaaa doyamiyorum sesine hepimiz oyleyiz. Ama bu asklar cok fena alevlendi yani donduklerinde kesin dugun:)

benimkide diyoo kapatıyımde bizimkileride arayım diyoo :) ah benim öküzüme napmışlarsa iyi yapmışlar :)) cok alevlendi ya, bu işin sonu nişan düğünn :16::16:

Arkadaşlar benim mesaim bitti artık işten ayrılıyorum eve geçiçem yemek yemeye çalışıcam eriyip biticem iyice gelene kadar sıkıntıdan :14: gelicem sonra tekrar burdan kopamıyorum zaten inşallah aramayan askerlerimiz arasın hepsinin sesi iyi gelsin bizlere amin

amin cnım inşallah

:))) cok sevdim kiz seni ben boyle onceden dedigin gibi cicegine kdar secen planli insanlari cok severim masallah tuhh:) bizim sadece mutfak dolabimiz hazir yani elle tutulur. Onun haricinde planladik su oda boyle bu o da boyle diye ama icraat yok henuz:)

Bende seni sevdim canımcım yapımı değiştiremedim herşeyim plan işte bazen zorluyor ama napalım :1: gidemedim birtürlü hadi kaçtım şuan artık Allahım diğerlerinide tamamlamayı nasip etsin canım başlamak bitirmenin yarısıdır :nazar:

bizde hepsini planladık ama icraate geçemedik, benim boyuma göre alçak mutfak dolapları yaptırıcakmış köpekkkk :38: yuvarlak yatak alıcakmış, bide teknoloji odamız olucakmış ben giremicekmişi playstation oynıcakmısss :1::1:

benimkide diyoo kapatıyımde bizimkileride arayım diyoo :) ah benim öküzüme napmışlarsa iyi yapmışlar :)) cok alevlendi ya, bu işin sonu nişan düğünn :16::16:

Ahahah insallah ayyyy cok sabirsizlaniyorum yaa bi an once gelsinde baska telaslara heycanlanalim bizde

bizde hepsini planladık ama icraate geçemedik, benim boyuma göre alçak mutfak dolapları yaptırıcakmış köpekkkk :38: yuvarlak yatak alıcakmış, bide teknoloji odamız olucakmış ben giremicekmişi playstation oynıcakmısss :1::1:

:))) sen niye giremiyomussun

Bu playstation ortak zevk heralde..benimkide bana diyo alcam hatta seninkinin kolunu pembe alcam diyo bide:)

Ya kizlar ben hayatimda hic duzensizlik yasamadim. 23 yasindayim. 14 yasinda adet gordum. Simdiye kadar hic sasmadi. 11inde olmam gerekiyodu. Acaba bu sikintidan falan olabilirmi ya

Back
X