Evet oteller falan heryer dolu bende kastamonuda baktim cuma cumartesi icin ama hep dolu bizde ankaraya kaçiriyoruz aşkimi kararttik gozumuzu artikk napaliim :))
Evet oteller falan heryer dolu bende kastamonuda baktim cuma cumartesi icin ama hep dolu bizde ankaraya kaçiriyoruz aşkimi kararttik gozumuzu artikk napaliim :))
nerde senın askerınn ? napıcaksınz
cnm imza atmıcakmı cumartesi günü? bizde düşünmüştük ama imza sıkıntı
aa sendemı ankaradaydıınn..
bız oyle rısk alamadık cnku komutanları gunde ıkı kez ımza ıstemıs
Evet imza gerekli ama atmadigi zaman ciddi sorun olmuyomuş. Komutan hesap soruyomuş sadece.. En en fazla 2 gün ceza alirim dedi o da koğustan cikmama tarzi biseymiş.. Pazar sabahida kastamonuya dönücek.. Biz kastamonuda bi tanidiktan elektrik su faturasi alip ikamet yeri olarak orayi gosterdik.. Benimkide hastam vardi dicekmiş komutana sorun olursa..
Evvet canim ankara keciorenn :))
anladım cnm, bende bileti aldım zaten artık bizim için çok geç
varyaa nasl sınır oldm nasııll,cok pahalıı,uygn olanlar evlılk cuzdanı ıstıyo falann uufff
Kastamonu ilginc yer ama il sinirina girdigin an radyo kanallari iptal ve sadece ilahi kanallari var 6 tane :))
hmmm..bnce cebecıydıı bu yıl sıncana tasındım
biz evliyiz ama çok pahalıbende ilçelere baktım artık napalım iyi kötü kalcaz inşallah sende gidince ayarlarsın bişiler
Sincanda kendi başina bi şehir gibi, bi kecioren bi sincan zaten krolarimizz meşhurr :))
aaa gerçektenmi çok ilginç :) nereye gidiyom ben yaaa :) :) gidince görcez
sus kız sus duyurma herkeslereyok oyle bsy
hahaha olsun kiz benim sevgilimde azicik hafif kro nasilsa :)) keciorenlii :)
Valla oyle bende sasirdim, bi tesis buldum yolda altima yapmak uzereyken girdim amcanin biri asker eşimisin diye muhabbete daldi sagolsun cennet cehennemden bile bahsetti pek dindar kesim gibi geldii bana.. ama askeriyesi cok iyiydi gercekten hep orda kalsalardi..
:) gerçekten çok şaşırdım, bende yemin töreninde elbise giymeyi düşünüyordum benimkinin neden bana sürekli sakın giyme dediğini şimdi daha iyi anlıyorum
olsn bız onları oyle sevıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?