349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet oteller falan heryer dolu bende kastamonuda baktim cuma cumartesi icin ama hep dolu bizde ankaraya kaçiriyoruz aşkimi kararttik gozumuzu artikk napaliim :))

aa sendemı ankaradaydıınn..
bız oyle rısk alamadık cnku komutanları gunde ıkı kez ımza ıstemıs

cnm imza atmıcakmı cumartesi günü? bizde düşünmüştük ama imza sıkıntı

Evet imza gerekli ama atmadigi zaman ciddi sorun olmuyomuş. Komutan hesap soruyomuş sadece.. En en fazla 2 gün ceza alirim dedi o da koğustan cikmama tarzi biseymiş.. Pazar sabahida kastamonuya dönücek.. Biz kastamonuda bi tanidiktan elektrik su faturasi alip ikamet yeri olarak orayi gosterdik.. Benimkide hastam vardi dicekmiş komutana sorun olursa..

anladım cnm, bende bileti aldım zaten artık bizim için çok geç

anladım cnm, bende bileti aldım zaten artık bizim için çok geç

Kastamonu ilginc yer ama il sinirina girdigin an radyo kanallari iptal ve sadece ilahi kanallari var 6 tane :))

Son düzenleme:
aaa gerçektenmi çok ilginç :) nereye gidiyom ben yaaa :) :) gidince görcez

Valla oyle bende sasirdim, bi tesis buldum yolda altima yapmak uzereyken girdim amcanin biri asker eşimisin diye muhabbete daldi sagolsun cennet cehennemden bile bahsetti pek dindar kesim gibi geldii bana.. ama askeriyesi cok iyiydi gercekten hep orda kalsalardi..

:) gerçekten çok şaşırdım, bende yemin töreninde elbise giymeyi düşünüyordum benimkinin neden bana sürekli sakın giyme dediğini şimdi daha iyi anlıyorum

:) gerçekten çok şaşırdım, bende yemin töreninde elbise giymeyi düşünüyordum benimkinin neden bana sürekli sakın giyme dediğini şimdi daha iyi anlıyorum

Yook yook giyme ben boş bulundum ilk ziyaretime deri tayt ile gittim dayak yiyodum az daha benimkinden :) yemin toreninde kirmizi kumas pantolona karar verdim ben en uygunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…