Yook yook giyme ben boş bulundum ilk ziyaretime deri tayt ile gittim dayak yiyodum az daha benimkinden :) yemin toreninde kirmizi kumas pantolona karar verdim ben en uygunu.
haa haaa oda iyimiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook yook giyme ben boş bulundum ilk ziyaretime deri tayt ile gittim dayak yiyodum az daha benimkinden :) yemin toreninde kirmizi kumas pantolona karar verdim ben en uygunu.
ayy seninkidemii yoksaaa aziciiikk kroooben seviyorumm boyle cok hemde herseyini begeniyorum ruh öküzüm benimm
haa haaa oda iyimişbende kumaş pantolan gömlek takılıyım bari :) ama ama ama yaaaa güzel görünmek istiorum
![]()
yok cınım benmkı beypazarlı azck ordan kurtarıyo![]()
kro degıldırr,oyle ınat damarlarımz agır abıcılıklerımız yoktr azck kıskanclk dısında![]()
Bende oyle yapicam mecburen, aldim agzimin payini :) kumas pantolonda cok şık oluyo canim topuklularla ve gomlek :) boşver elbiseyi artik geldiginde guzel gorunursun![]()
Günaydın arkadaşlar şafak 134
Gunaydin herkeseee gecmioki bi turlu![]()
Günaydın canım geçiçek geçmek zorunda 30larıda atıyoruz inşallah bak 155lerden geldik geçti bitti![]()
O yanimdayken onunlayken cok gucluymusum ben simdi okadar zor geliyoki hersey( telefonu alicak umidiyle bekliorum haber alcam en azindan her ihtiyacim olduunda ulasabilcem diye heycanimdayim oda olmazsa cok uzulcem cok
![]()
Günaydın kızlarr:2::2::2:
Yeni gelenler olmuş hoşgelmiş usta birliği güvercinlik hava okulunda olan varmı bakm:26:
Denizz etimesgut yemin töreni nasıl geçtii?? Çok kalabalıktı:18:
günaydınlar herkese..
güvercinlik benm askerimin kankası var bi de burdan bi arkadaşın vardı, etimesgutun tam karsısında yeri ulaşımı rahat cnm..
güzeldi yemin töreni cnm evet çok kalabalıktı, senın de mi ordaydı acemisi? hava fena değildi ama yine de donduk o yusden tavsiyem kalın giyinmesi herkesin güzellik fln 2.planda kalsın
Allahtan hangi sırada hangi marşla geçiceğini sölediği için görebildim kuzumu bi de tam en sağdaydı resmi geçitte, bi ben görmüşüm ama yanımda ailesi vardı gösterdiğim halde tanıyamamışlar,herkes birbirinin aynısı çünki
güzel bi 2günün ardından ayrılık 1.den çok daha zorlayacı oldu ama:26:
Kızzzz sinem ben:) isim değiştirdimBiz protokoldeydik aynen bi geçerken gördüm kuşumu bizimkiler 10.yıl marşıyla geçti
Aldım getirdim ıspartaya ama dün geri uğurladımbugün teslim olcak güvercinliğe 5de... Alışmışdım yokluğuna şimdi gene beraber geçirince her anı gene boşluğa düştümm
Seninki nereye gidiyordu beytepemiydi
kız hayırdır nie değiştirdin adınıben de diom bu kim
protokol demek hımmmmmm iyi yermiş valla
ben 8.40 gibi ordaydım geciktim biraz keçiörenden anca geldim.çok maceralı geçti ya, benimkinin ailesi girmiş içeri çoktan aman allahım bi sıra bi kuyruk insanları yarayara çok beklemeden girdim içeri..ailesi ambülansın oralardaymış buluştuk hemen başladı askerler gelmeye.. sürekli soruorum 1.alay ne zaman gelicek die.. onlar son sırada çıkıcak diyince onların oldugu tarafa geçebilirmiyim die askerden izin aldım ön sıradan yavas yavas yürüdüm en son da trübün tarafına geçtim, solundaydım hemen ön sıralardaydım görebildim zırhlı birlikler marşıyla yürüdü bizimkiler.
ama ertesi gün omzum ağrımış insanları iteklemekten tutulmuş her yerim
biz 2gün ankarada otelde kaldık ailesi ile beraber, çok zordu tabi ayrılmak.. siz ne güzel yılbasında da berabermişiniz öyle düşün.bu ayrılık daha çok koydu ama bana. diom ki beraber olmak meğer ne kıymetliymiş,çok şey öğrendik 18 günde.şimdi çankaya da ustası.daha az arıyo ama içerde herkeste telefon var 1ay sonra ben de alırım dedi ama bakalım inşallah alabilir.
Mailimle aynıydı deşifre oluyordumÇok kalabalıktı yaa bizim enişte albay onun sayesinde rahat girdik Allahtan da işte yemin derken falan seçemiyorsun
bide heycandan doru düzgün video foto çekemedim ben:26: Bizimkide kendi telefonunu sattı 50 liralık dandik bi tel aldı içeri girdiririm belki diye... Bakalım nbugün teslim olcak nasıl bi yer merak ediyorum... Ya hastaydı benimki doru düzgün bişe anlamadık:44:Giderken kokusunu bıraktı evimde bi de hastalığını şimdide benim boğazlar kötü:2::2: