349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizde aile arasında sade bir söz yaptık sevdiğim askere gitmeden dönünce nişan olcak ardından düğün inşallah

Yaa hazrliklari tamamlayamazsak diye bende aslina bakarsan 2014 yaza da birakmak istemiyrm:)) kisa raziyim sonra yaza tatile giderz balayini evimizde gecrrz artik
Benim tatilim onun kollarında zaten. Denizde Kumda gözüm yok ama bilmiyorum işte kararsızız net bi tarih yok

Ya soz nisan kina dugun derken bende model secmeye calisyrm hepsine yaa cok zor karar vermek renk secimleri felan eglenceli ama zorluyo:) ceyiz felan derdine girmedim henuz soz nisan kina abiyelere bakirym gelinlik modellerinide es gecmiyrm tabi:) kafam rahatken aklimda fikr olsunda sonra zorlaniriz diye dusunuyrm:))

bizde aile arasında sade bir söz yaptık sevdiğim askere gitmeden dönünce nişan olcak ardından düğün inşallah

Bizimkiler askerligi bahane ettiler sozde yapmadlar isteme oldu bizimkiler vermedi oda tecilini bozdurdu yuksek yapicakti daha vazgecti artik bekleyemiycem gidiyrm diye bizde sasrdikkk:))

Benim nişanda giyecegim seyde gelinliğimde yıllardır belli. Gelinlik krem olucak ta nişanlığa karar veremedim henüz bi o kaldı işte

Benim nişanda giyecegim seyde gelinliğimde yıllardır belli. Gelinlik krem olucak ta nişanlığa karar veremedim henüz bi o kaldı işte

Nisani bende evde yapmak istiodum ama askerimle konustuk salonda olsun deyince artik onada ayri dusunmem gerek:) kinada ne dusunuyosunuz kizlar yaa

Kizlar nisanlimisiniz siz:) biz haziranda nisan diyrz aralik gibi dugune kalicak kis olcak ama olsun artik napalim:) nisanlilik doneminide beraber tadini cikararak gecrmek istyrz:)

canım biz eylül 2012de nişanlandık. tabi öncesi de var, tanışma evresi. artık gelsinler de düzenimizi kuralım yahu hayırlı olsun size de, olsun, yaz-kış, kavuşmak güzel aynen tadını çıkarın inşallah

bende kınanın kokusunu sevmem ama yapmadan da olmaz şimdi valla ne varsa yapılcak hepsini istiyorum söz nişan kına düğün

Nisani bende evde yapmak istiodum ama askerimle konustuk salonda olsun deyince artik onada ayri dusunmem gerek:) kinada ne dusunuyosunuz kizlar yaa

canım bizim de nişan evde oldu, yakın akrabalar ve yakın arkadaşlar geldi. sıcak samimi bi ortam oluyor. tabi salonda olursa daha çok kişi çağırılması güzel. kınayı da evde yapmayı düşünüyorum çünkü yaz mevsimi olmasını planlıyoruz inşallah ve evin bahçesi var :) orayı kullanmayı düşünüyorum. zaten 50 kişiye göre düşünüyorum, fazla kişi çağırsam da gelen-gelemeyen olacak derken bu karara vardık...

aradı konustuk çok iyiymiş.bir tek yemekler kötü dedi.komutanları izindeymiş bir içtima yapıolarmıs sonra dagılıolarmıs tv fln izliolarmıs.sıcak dedi tshirtlerle duruoz dedi.zaten içtimadan sonra esofmanları giyioz dedi.pzt dagıtım olabilirmiş.dağıtacakları yerler de girneymiş ve girnedeki her yer iyiymiş.öyle yani 8 dk fln konustuk sevndim cok:)

gözün aydın canım. arkadaşım yaptı kıbrısta, kısa dönem. çok iyiydi, nöbette telefondan face'e giriyordu :d bi de bu rahatlığa şikayet ediyordu sıkıldım diye.

gözün aydın canım. arkadaşım yaptı kıbrısta, kısa dönem. çok iyiydi, nöbette telefondan face'e giriyordu :d bi de bu rahatlığa şikayet ediyordu sıkıldım diye.

hadi yaa sevindim.ben arastırdıgımda cok kötü şeyler yazıyordu nette.benimki tel götürmedi.yakalanırsa 2 ay uzuyormus çünkü..neyse iyi ya içim rahatladı :)

nerde yapıyor canım sevdiğin? bu arada amin inşallah sağ salim gelecekler, kötü düşünme

Kınanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum ben :83:yapmam heralde

Oyy kinasiz olmazki ama yaa canm sende yap cok eglenceli olur:)) hem gercekten nisan kina dugun hepsini bende yapmak istyrm insallah:))

Canim ohh siz nisani yapmisiniz yaa benim ailem sorun cikardi cok kizdm bende ama gelir gelmez bastrcaz artik artik daha ne yapsan 1 senedr gelip duruyolar bizimkiler hep bi bahane en son askerlik kaldi onuda halledince bitcek insallah butun engeller:)

nerde yapıyor canım sevdiğin? bu arada amin inşallah sağ salim gelecekler, kötü düşünme

çok sağ ol canım, 2 hafta sonra tunceliye gidecek, kendisi de baya kafaya takmış, sanırım biraz ondan etkilendim :s baya kötümser düşünmeye başlamış, işte hiçbi işim rast gitmiyor vs. gibi düşünceler...

Hem carsi iznine ciktiklarinda en azindan daha cok haber alcaz sesini duyup uzaktanda olsa yuzunu gorme sansimiz olcak artik ben haftalik safaklar olucak diyrm:) cok mutluydum bugun gorustuk boyle olursa cok cabuk gecicek insalalh...

inşallah canım, aileler zaten sorun çıkarmaya pek bi meyilli, özellikle kız aileleri, hani korumacılık hissiyle yapıyorlar ama sonuçta iki insan birbirini sevmiş, işi resmiyete dökecek kadar kararlılar... Aileme ilk defa anlatırken falan ben de çok çekinmiştim, insan onay almak istiyor. Allah bütün sevenleri kavuştursun. Nişanlılığın da, evlilik hazırlıklarının da tadını beraberce el ele çıkarırsınız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…