Benim tatilim onun kollarında zaten. Denizde Kumda gözüm yok ama bilmiyorum işte kararsızız net bi tarih yokYaa hazrliklari tamamlayamazsak diye bende aslina bakarsan 2014 yaza da birakmak istemiyrm:)) kisa raziyim sonra yaza tatile giderz balayini evimizde gecrrz artik
Evde yaptık biz nişanı söz havasında oldu benim pek içime sinmedi. gelemeyen darılan arkadaşlarım oldu. bide salonda denicem valla söledim annemlere kayınvalidemlere falan siz nasıl istiyosanız dediler. Kış gelini de olmak istemiorm ben ya. donarım incecik şeyle balayımı burnum ararak gecirmek istemiorm
Benim tatilim onun kollarında zaten. Denizde Kumda gözüm yok ama bilmiyorum işte kararsızız net bi tarih yok
bizde aile arasında sade bir söz yaptık sevdiğim askere gitmeden dönünce nişan olcak ardından düğün inşallah
Ya soz nisan kina dugun derken bende model secmeye calisyrm hepsine yaa cok zor karar vermek renk secimleri felan eglenceli ama zorluyo:) ceyiz felan derdine girmedim henuz soz nisan kina abiyelere bakirym gelinlik modellerinide es gecmiyrm tabi:) kafam rahatken aklimda fikr olsunda sonra zorlaniriz diye dusunuyrm:))
Benim nişanda giyecegim seyde gelinliğimde yıllardır belli.Gelinlik krem olucak ta nişanlığa karar veremedim henüz bi o kaldı işte
Nisani bende evde yapmak istiodum ama askerimle konustuk salonda olsun deyince artik onada ayri dusunmem gerek:) kinada ne dusunuyosunuz kizlar yaa
Kizlar nisanlimisiniz siz:) biz haziranda nisan diyrz aralik gibi dugune kalicak kis olcak ama olsun artik napalim:) nisanlilik doneminide beraber tadini cikararak gecrmek istyrz:)
Nisani bende evde yapmak istiodum ama askerimle konustuk salonda olsun deyince artik onada ayri dusunmem gerek:) kinada ne dusunuyosunuz kizlar yaa
Kınanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum ben :83:yapmam heralde
aradı konustuk çok iyiymiş.bir tek yemekler kötü dedi.komutanları izindeymiş bir içtima yapıolarmıs sonra dagılıolarmıs tv fln izliolarmıs.sıcak dedi tshirtlerle duruoz dedi.zaten içtimadan sonra esofmanları giyioz dedi.pzt dagıtım olabilirmiş.dağıtacakları yerler de girneymiş ve girnedeki her yer iyiymiş.öyle yani 8 dk fln konustuk sevndim cok:)
gözün aydın canım. arkadaşım yaptı kıbrısta, kısa dönem. çok iyiydi, nöbette telefondan face'e giriyordu :d bi de bu rahatlığa şikayet ediyordusıkıldım diye.
hem de ne zor... ne saçmalıkları alttan alıyoruz... ya sabır diye diye. bu akşam geldiler banazaman geçecek mi kader arkadaşlarım :/ kavuşacak mıyız sevdiklerimize? hayırlısıyla, sağ salim... askeri doğuda olmayan arkadaşlar halinize şükredin, inanın ki umutlarımız bile bölünmüş, ihtimaller, "ya..." ile başlayan cümleler çok aklımızda...
Kınanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum ben :83:yapmam heralde
canım biz eylül 2012de nişanlandık. tabi öncesi de var, tanışma evresi. artık gelsinler de düzenimizi kuralım yahuhayırlı olsun size de, olsun, yaz-kış, kavuşmak güzel aynen tadını çıkarın inşallah
nerde yapıyor canım sevdiğin? bu arada amin inşallah sağ salim gelecekler, kötü düşünme
nerde yapıyor canım sevdiğin? bu arada amin inşallah sağ salim gelecekler, kötü düşünme
Oyy kinasiz olmazki ama yaa canm sende yap cok eglenceli olur:)) hem gercekten nisan kina dugun hepsini bende yapmak istyrm insallah:))
Canim ohh siz nisani yapmisiniz yaa benim ailem sorun cikardi cok kizdm bende ama gelir gelmez bastrcaz artik artik daha ne yapsan 1 senedr gelip duruyolar bizimkiler hep bi bahane en son askerlik kaldi onuda halledince bitcek insallah butun engeller:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?