• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nazlıcım; ben saç rengini beğendim canım maşallah güzel bir yüzün var zaten teninede gitmiş birazcık makyaj istiyor sadece:34: gofret;askerine şimdiden acil şifalar diliyorum canım umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur:16: burcum;askerine çok kızdım bikere seni çok üzmüş gerçekten ama sıkma canını tatlım büyük gün yakın:47: şimdi biçok şeyi alttan alalım bakalım şartlara göre davranalım dönmicekler mi ki misliyle ödüycekler:1::1::1:

aynen canım yaa bir oh çektim resmen gerçekten dünya varmış:51: askerimde bikaç gündür pek bir romantik telefonda abuk subuk konuşuyo :30:burdan da anlaşılıyo ki askerlik psikolojisinden yavaş yavaş sıyrılıyor:1:
aman aman kuzum romantik olsunlar işte ne güzel askerlik başlarına mı vurdu yoksa askerlik psikolojilerinden mi sıyrılıyorlar bilemicem artık :1: :1:
İyi yapmışsın canım degişiklik iyi gelmiştir buaralar bendede çok var özlem gittikçe zorluyormu ne durmak istemyorum askerimin yanına hemen gidesim var :25: askerimde iyi şuanlık bir sıkıntımız yok çokşükür sen nasılsın askerin nasıl canım benim :72:

Gündüzleride sakin geçiyor kuzum buaralar herkes özlemlerini içinde yaşıyor gibi şafak sıkıştırıyorya azcıkın ondan :16:İyim canım çok şükür günleri bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın :29:

benimde okul yoğun bu aralar kuzum tüm vaktim okulda geçiyor aynı zamanda güneşle köşe kapmaca oynuyorum malum sivilce tedavisi :2: pazartesi vizeler başlıyor:1: ilk defa vizelerin gelmesini bu kadar çok istiyorum vizeler demek bahar demek bahar demek askerlerimizin gelmesi demek aman ne güzel :16: ayy ne çok konuştum gene:62:

aman aman kuzum romantik olsunlar işte ne güzel askerlik başlarına mı vurdu yoksa askerlik psikolojilerinden mi sıyrılıyorlar bilemicem artık :1: :1:

benimde okul yoğun bu aralar kuzum tüm vaktim okulda geçiyor aynı zamanda güneşle köşe kapmaca oynuyorum malum sivilce tedavisi :2: pazartesi vizeler başlıyor:1: ilk defa vizelerin gelmesini bu kadar çok istiyorum vizeler demek bahar demek bahar demek askerlerimizin gelmesi demek aman ne güzel :16: ayy ne çok konuştum gene:62:

Maşallah maşallah :nazar: artık bahar geliyor askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getiricek zaten :32::16:

yok yok benim askerim yaramazlık yapmayı sever elinde değil:27: askerlik psikolojisi değil yani, önceden bunalım takılıyodu şimdi dili çözülmeye başladı gibi sanıyorum sivilleşmeye az kaldığının farkında:1::1::1: kıyamam yaa tüm programlar askerimizle bağlantılı değil mi o zaman gelsin vizeler gelsin askerler:16::16::16:

kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım??
nazlımm nerelerde onu depüklemeye başlasaydık artık :9:

hoşgeldin canım keyifler yerinde askerlerimize yaklaştığımızı gördükçede ayrı bir sevinç oluyor tabi:16::24::8::21:
evet yaa nazlıcım nerdesin ama onun şafağı gördükçe ben heyecanlanıyorum darısı başımıza inşallah:34::16:

nazlı kuaföre gideceğim diyordu gitti mi acaba? belki saçlarıyla uğraşıyordur. garibim içine sinmedi. son 3 gün kaldı. içine sinen bir renk olsun istiyor. :31:

yarın daha da heyecanlı olurum herhalde. :52: hala hayal gibi geliyor...
darısı şafağımızın bittiği güne olsun inşallah. son 3 gün kala çok merak ediyorum herkes ne halde olacak...

Benim tipik hallerim şöyle olucak canım özetleyeyim :108::12::21::23::27::32::52::62::64::66::81::86::111::119::118::124::24:uzun bir özet oldu ama :9::16:

darısı şafağımızın bittiği güne olsun inşallah. son 3 gün kala çok merak ediyorum herkes ne halde olacak...

kesinlikle özellikle son gece geçmez heralde uykular kaçar falan:1: olsun ama bu gidiş ikinizede iyi gelicek sonrada o dönücek zaten:16: amin canım aminnnnnnnn:nazar: burda bayram havası olcak :21::24::8::52::74:

yok yok benim askerim yaramazlık yapmayı sever elinde değil:27: askerlik psikolojisi değil yani, önceden bunalım takılıyodu şimdi dili çözülmeye başladı gibi sanıyorum sivilleşmeye az kaldığının farkında:1::1::1: kıyamam yaa tüm programlar askerimizle bağlantılı değil mi o zaman gelsin vizeler gelsin askerler:16::16::16:
o zaman bilinçleri yerine geliyor yani benimkide pek bi şen şakrak maşallah diyelim :1:
gelsin gelsin vizelerde askerlerde yazda düğünlerde hepsi gelsin :1:
hoşgeldin kuzum herkes daha iyi sanırım sen nasılsın canımm :16:
onu karşında görene kadar hayal gibi geliyor dimi kuzum :16:
gelsinde görelim o günü hepimiz çok merak ediyoruz :62:

kesinlikle özellikle son gece geçmez heralde uykular kaçar falan:1: olsun ama bu gidiş ikinizede iyi gelicek sonrada o dönücek zaten:16: amin canım aminnnnnnnn:nazar: burda bayram havası olcak :21::24::8::52::74:

inşallah iyi olacak canım. ben döndükten sonra 45 günden düşeceğiz. yeni askerler gidecek sonrasında. şimdi sabırsızlıkla yeni askerleri bekliyorlar. 12 nisanda onlar gidince bizimkilerin dönmesine az kalacak. :46: nisan dönemi de en kötü dönem herhalde tüm yaz tatilini askerde geçirmek... biz en azından soğuk kış günlerinde yalnızdık. günler kısaydı. gezecek yer yoktu. en güzel dönemde gelecekler inşallah. :16:
o zaman bilinçleri yerine geliyor yani benimkide pek bi şen şakrak maşallah diyelim :1:
gelsin gelsin vizelerde askerlerde yazda düğünlerde hepsi gelsin :1:

hoşgeldin kuzum herkes daha iyi sanırım sen nasılsın canımm :16:

onu karşında görene kadar hayal gibi geliyor dimi kuzum :16:
gelsinde görelim o günü hepimiz çok merak ediyoruz :62:

100 günden fazla geçirdik. kalan 50 de geçer herhalde kızlar. hem yaz geliyor. sınavlar, iş, güç derken fark etmeden geçecek vakit...

inşallah iyi olacak canım. ben döndükten sonra 45 günden düşeceğiz. yeni askerler gidecek sonrasında. şimdi sabırsızlıkla yeni askerleri bekliyorlar. 12 nisanda onlar gidince bizimkilerin dönmesine az kalacak. :46: nisan dönemi de en kötü dönem herhalde tüm yaz tatilini askerde geçirmek... biz en azından soğuk kış günlerinde yalnızdık. günler kısaydı. gezecek yer yoktu. en güzel dönemde gelecekler inşallah. :16:

100 günden fazla geçirdik. kalan 50 de geçer herhalde kızlar. hem yaz geliyor. sınavlar, iş, güç derken fark etmeden geçecek vakit...

kesinlikle en şanslı dönemiz sıcakta o botların içinde olmucaklar,orda hiç bayram geçirmicekler,yaz bize de zehir olmucak :!6:

Back
X