349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok geç gitti ama almış mektubumu sonunda..çok sevnmş..sesi gitti sanki..o da özlemiş benm gibi..cuma yanndaym dedi..inşallah diyebildim sadece..gel artık cuma gellll:((

En geç biz görüşebilcez galiba,,, haftasonu:31:
Cuma 20lik diş ameliyatı olcam bi de, o halimle
adamakıllı konuşamicam bile:50::44:

çok geçmiş olsun canım..ben yemin törenine gidemicem ama o gelck inşallah cuma akşamı..ama cumartsi tekrar gtcek akşam..malesef..

Saol güzelim:54::16: Benimki de cumartesi akşam İstanbula gelcek,pazar günü öğlen Kocaeliye bırakıcam.
Zamanımız kısıtlı, her anın tadını çıkarmaya bak tatlım:34:

kızlar çok mutsuzum.ne işe odaklanabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum.sevgilim askerde ve iki gündür aramıyordu bugun aradı merak ettimsenii dedim.aranacak birşey yoktu dedi.ya yılbaşında da aramadı.nasıl aranacak birşey yoktu yani?önceden ihmal etmez arardı askerden önce.böyle kısa konuşuyo telefonda,sesi soğuk geliyor ne oldu anlamadımilk günler böyle değilken sonra bu hale geldi.giderken de hiç sorunumuz yoktu.niye benden uzaklaşıyor sizce?çok mutsuzum çook:(

kızlar çok mutsuzum.ne işe odaklanabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum.sevgilim askerde ve iki gündür aramıyordu bugun aradı merak ettimsenii dedim.aranacak birşey yoktu dedi.ya yılbaşında da aramadı.nasıl aranacak birşey yoktu yani?önceden ihmal etmez arardı askerden önce.böyle kısa konuşuyo telefonda,sesi soğuk geliyor ne oldu anlamadımilk günler böyle değilken sonra bu hale geldi.giderken de hiç sorunumuz yoktu.niye benden uzaklaşıyor sizce?çok mutsuzum çook:(

Canım üzme kendini sapıtıyorlar askerde salaklaşıyorlar afedersin.. Benim arkadaşımın sevgilisi askerdeyken sürekli ayrılmak istersi sebebi arkadaşım çalışıyor iş sahibi para kazanıyor kendi askerde daha işi yok bilmemne...Şimdi geldi askerden çok şükür çok çok mutlular.. Kıza eziyet ettiğiyle kaldı..Askerdeyken çok vakitleri oluyor düşünmek için onlarda boş boş bütün kötü şeyleri düşünüyorlar zannımca...Bilemiyorum...Biim daha sorunumuz olmadı çok şükür ama iş sende de bitiyor alınganlık yapmıcaksın...Bırak aramasın, FARklı konuşsun değişsin... Ortamı bunu getiriyor... Ama bittiğinde herşey düzelecek... Şimdi onları çok fazla takmamalıyız olabildiğimizce destek olmalıyız diye düşünüyorum...

Dün akşamdan beri hic aramadi ya :) cuma yemin toreni var yoğunlarmi acaba :(

Canım üzme kendini sapıtıyorlar askerde salaklaşıyorlar afedersin.. Benim arkadaşımın sevgilisi askerdeyken sürekli ayrılmak istersi sebebi arkadaşım çalışıyor iş sahibi para kazanıyor kendi askerde daha işi yok bilmemne...Şimdi geldi askerden çok şükür çok çok mutlular.. Kıza eziyet ettiğiyle kaldı..Askerdeyken çok vakitleri oluyor düşünmek için onlarda boş boş bütün kötü şeyleri düşünüyorlar zannımca...Bilemiyorum...Biim daha sorunumuz olmadı çok şükür ama iş sende de bitiyor alınganlık yapmıcaksın...Bırak aramasın, FARklı konuşsun değişsin... Ortamı bunu getiriyor... Ama bittiğinde herşey düzelecek... Şimdi onları çok fazla takmamalıyız olabildiğimizce destek olmalıyız diye düşünüyorum...

canım zaten aynı sorun bizde de var.ben calışıyorum onun henüz işi yok.ya o öle davransada ben her aramasında canım aşkım nasılsın dıye acıyorum hep telefonu kı moralı düzelsin diye ama beyfendi yine aynı.yani aklından ayrılık geçiyomuş gibi hissediyorum.bunca yıl o kadar sey atlatmışken son virajda böle olmamız çok üzüyor beni:(

canım zaten aynı sorun bizde de var.ben calışıyorum onun henüz işi yok.ya o öle davransada ben her aramasında canım aşkım nasılsın dıye acıyorum hep telefonu kı moralı düzelsin diye ama beyfendi yine aynı.yani aklından ayrılık geçiyomuş gibi hissediyorum.bunca yıl o kadar sey atlatmışken son virajda böle olmamız çok üzüyor beni:(

Canım güçlü olmaya çalış onların en güçsüz dönemi çünkü...Erkekler hep sorun eder böyle şeyleri... Görmezden gel bazı tavırlarını...:14::14:Allah yardımcın olsun..

Evet tatlim uzulme sakin inan orda cok farkli oluyolar bizdede suan problem yok ama arkadasimdada aynen oyle oldu bak 15 aydi onlarinki bide kiz burda kendini helak etti durdu her konusmalarinda ayrilmk istedi onu mutlu edemiycegini dusunerek vazgecsin diye yapti 4 yillik bi gecmisleri vardi askerde cok zorladilar birbirlerine ama burda arkadasim dayandi simdi yaninda olcam geldiinde onda bi soukluk olursa ayrilcam dedi 15 ay dayndi inan ve gelince sevgilisi cok degisti hemen is buldu kendine guveni geldi felan evlendiler simdide 2 yillik evliler cokta mutlulular.. Bu hem erkeklik psikolojisi is guc yok gibisinden hemde ortam askerlik felan uzme kendini sabret en guzeli

bende bende izmiri tutucam ama gidince günübirlik dönmek istemiyorum en azından birgün yanında kalıyım istiyorum bakalım onu nasıl halledicez

İnşallah halledersiniz canım evci çıkarmak gerekir herhalde ben günübirlik gidip gelicem hep 6 saatlik yol otobüsle sadece ulaşım işimiz zor Allah yardımcımız olsun sabah bincem öglen ordayım akşam bincem gece burdayım koştur koştur :9:ama olsun dakika bile yeter göreyim :16:

kızlar foruma yeni katıldım bnm sevgilim kastamonu gölköy de yrn yola çıkıyorum hafta sonu beraberiz inşallah heyecan dorukta var mı gidecek olan sevdiği oralarda olan :)

Kastomunu yok ama karabük safranbolu var hemen yamacınızda hafta sonu inşallah ordayım bende :16:

konustum bgn askımla kıbrısta ya o.havalimanından almıs bir tane kart.kazıklıolarmıs.10 15 dk lık kartlara 20 25 tl demişler 30luk aldım bir tane dedi.iyice yerim belli olana kdr ara ara kısa kısa konusurz dedi.belli olsun içerde varmıs zaten kartlar dedi.nasıl dedim.birşeyini görmedik daha dedi.ben razıyım sesiyini duyıım bi iyiyim desin yeter bana.içim rahatladı su an:)

Bak canım ben dedim fırsatı oldugunda arıycak muhakkak diye ortamını bir anlasın rahatca kartını alır konuşur tatlım içini ferah tut :72:

Canım kendini üzme sakın askerlik psikolojilerinde bunlar normal ortamı koşulları nasıl bilmiyorsun sana yansıtmak istemiyordur sıkıntı çekebilir aklı sende canı sıkılabilir destek ol moral vermeye çalış sevdigini yanında oldugunu hissettir sık sık sen canlı konuş tatlım geçiçek bugünlerde geride kalıcaktır inşallah ustada daha rahat olucaklar sesi daha iyi gelicektir :72:

Back
X