- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
inşallah rahat biyere denk gelir,inşallah komutanı iyi bir insan olur,zaten gerisi cok da önemli değil.
İnşallah cnm... Umarım senin askerinde rahat biyere gider..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah rahat biyere denk gelir,inşallah komutanı iyi bir insan olur,zaten gerisi cok da önemli değil.
Kızlar,
Erkekler anlamıyor...
ay niden uzaktan?çok mu uzak çanakkale sana
hayatımda ilk defa mayıs benim için bu kadar önemli. bildiğin işkence bize bu yapılan. normalde beraber yaptığımız şeyleri şimdi tekbaşıma yapmak zorunda olmak çok zor.
![]()
Canım sana ne oldu ? Seninkide gölköydü sanırım..
Misilacım yarın saat 2 gibi geliceklermişşş..![]()
Canım sana ne oldu ? Seninkide gölköydü sanırım..
evet canım, ordan tunceli... evci iznine çıktı da... 24 gün gül gibi geçinen biz bekleyip bekleyip bugün tartıştık. 24 günün birikimi var herhalde. hani tek taraflı baktı olaya, hiç böyle yapmazdı... gerçekten asker psikolojisi çok çok farklıymış :s bir de gelince hemen evlenmeyi düşünüyorduk ama bu gidişle biraz bekleyelim diyeceğim çünkü bu psikolojiyi atıp rahatlaması için süre tanımam gerek gibi hissediyorum. sen ne dersin?
İnşallah cnm :) Allah askerlerimize ve bize sabır versinbende nişanlı filan olsam kesin gider görürdüm ama böyle çok zor oluyor.. sen işallah gidersin canım yaa
Olur öyle şeyler canım geçicek elbet, geldiğinde tekrar gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.. 24 gün orda neler geçirdiler ama onlar, benimki bugün uzun uzun anlattı inan ağlıycak gibiydim.. Onlar içinde hiç kolay değil.. Geldiğinde gidişata göre bi yön verilir elbet.. Şimdi ikinizinde keyfi kaçmasın hiç.. Benimkinde bi sorun yok şimdilik, yolladığım gibi geldi, biraz daha ilgili, romantik bi adam olmuş hatta
Sende canını sıkma 1-2 güne kalmaz düzelir o..
İnşallah cnm :) Allah askerlerimize ve bize sabır versin
Benimkinin görevi verilmiş bugün:) Nöbetten soğuktan kurtuldu çokşükürSilahlığı vermişler,Nöbet tutacakların 2 saatde bir silahını verip alıyormuş,Akşam 7 sabah 7,GÜNDÜZ FREEMİŞ YAT KALK SERBEST
kpss çalışabilecek çok şükür=) Bu soğukdada nöbet derdi olmıcak sıcacık yerde
![]()
moralleri yuksek tutup hep destek vermek lazım. telefonda görüşünce felan hep canlı olmak lazım. ama olmuyor. cok zor hakketen.
moralleri yuksek tutup hep destek vermek lazım. telefonda görüşünce felan hep canlı olmak lazım. ama olmuyor. cok zor hakkaten.
hem de ne zor... ne saçmalıkları alttan alıyoruz... ya sabır diye diye. bu akşam geldiler banazaman geçecek mi kader arkadaşlarım :/ kavuşacak mıyız sevdiklerimize? hayırlısıyla, sağ salim... askeri doğuda olmayan arkadaşlar halinize şükredin, inanın ki umutlarımız bile bölünmüş, ihtimaller, "ya..." ile başlayan cümleler çok aklımızda...
işi sakın o boyutta düşünme tatlım. Bu işin doğusu batısı yok. Sen dualarını esirgeme sürekli dua et. Ona üzüntünü sıkıntını belli etme. gelince olucak güzel şeylerden söz et. Moralleri yüksek tutmak bizim vatanı korumak onların görevi. Aklına kötü şeyler getirme. Şafak karanlık ama o kadar da deil....![]()