canım çok teşekkür ederim. tabi önce o bi gitsin alışsın düzenini kursun, umarım gidersin istediğin tarihte planladığın gibi olur herşey..:13:
canımmm çok sevindimmm yaa nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorummm. bende yapmıştım aynısını çünkü1 dakika görmeye bile değer kesinlikle nasıl askerin? kamufulajın içinde görmek nasıl bi duyguydu
![]()
canım çok teşekkür ederim, aynı duyguları paylaşıyoruz, oldukça yorucu geçti gün ama gerçekten değiyo.. çarşı izniydi canım kamuflajla görmek nasip olmadı henüz, o da çok farklı bi duygu olsa gerek, gurur duyardım..
ayy ne güzel az kalmış senın de gitmene, mesafe yakınsa ayda 1 kere gidilebilir tabi çarşı izinlerine bağlı. ama mesafe uzaksa da şartlara göre umarım herkes en az 1 kez de olsa gidebilir. yüzyüze geldiğinizde açıklarsın cnm o da seni anlıyacaktır, yanyana gelince zaten içlerinin yağları eriyo, yaptığın fedakarlığı görüyolar, ne biliim ya askerlik özlemek zor da hep diorum ilişkiyi güçlendirecek..:128:[/QUOTE]
ben acemi birliğinde gitmiştim ziyaretçi olarak seni de bi an öyle düşündüm :) ne güzel yalnız kalma imkanınız olmuştur eminim