kızlarrr selam bende geldim, şafağımız 108 olmuş Eki Görüntüle 618241
çift hanelere de oldukça az kaldı... sıkıcaz dişimizi yiyicez şafağı... az önce haberlerde sırada Şırnak la ilgili bir haberimiz var dediğinde spiker, kalbim duracak gibi oldu. aşırı yağıştan dolayı toprak kayması olmuş, futbol maçı yapan çocukların içinde bulunduğu futbol sahası çökmüş 7 ölü varmış
oldukça üzücü bir durum ama bir an aklıma daha kötü şeyler geldi çok korktum
kesinlikle katılıyorum canım ya bende öyle düşünüyorum hep, sevdiceğime de öyle diyorum. 3 ay 18 gün, 2 ay 28 gün, sonra 1 ay sonra sadece 20 li günleri sayıcaz diyorum beyninin yaptığı oyunlar bunlar diyip gülüyo Eki Görüntüle 618240 öyle yada böyle geçicek, ama sanırım şuan tam ortalarda olduğumuz için biraz sıkıntılı geçiyor. bitmezzz denmeye başladı
ama inşallah şu bir ayı çabuk bitiririzde plakalara geliriz, onlarada o biraz güç verecek sanırım sayılı olduğunu gerçekten anlayacaklar
kızlar safagımızda 3ay 18 gün yazıyor ya....108 i degılde 3ay ı görmek rahatlatyr...
kesinlikle katılıyorum canım ya bende öyle düşünüyorum hep, sevdiceğime de öyle diyorum. 3 ay 18 gün, 2 ay 28 gün, sonra 1 ay sonra sadece 20 li günleri sayıcaz diyorum beyninin yaptığı oyunlar bunlar diyip gülüyo Eki Görüntüle 618240 öyle yada böyle geçicek, ama sanırım şuan tam ortalarda olduğumuz için biraz sıkıntılı geçiyor. bitmezzz denmeye başladı