- 26 Ağustos 2023
- 1.345
- 2.532
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Ilk gebeligim şiddetli bel ağrım var geçmiyor doğum belirtisi mi acaba lütfen yardımcı olun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic geçmiyor ritimli falan degil devamli gecmeyen bel agrisi 2 gündür baska belirti yoksayaç tuttunuz mu ritimli bir sancı mı?
Hic geçmiyor araliksiz ağrıyorZaman tutun 20 dk da bir geliyorsa düzenli olarak olabilir.
O zaman büyük ihtimal değildir. Bebek büyüdüğü için ağırlık yapıyordur ama yine de doktorunuza bir danışınHic geçmiyor ritimli falan degil devamli gecmeyen bel agrisi 2 gündür baska belirti yok
Bir gidin bakalım hastaneye haftanız güzel ileri, içiniz rahat etsin.Hic geçmiyor araliksiz ağrıyor
Vücut doğuma hazırlıyordur kendini nst testi sonuçları ne çıktı?Ilk gebeligim şiddetli bel ağrım var geçmiyor doğum belirtisi mi acaba lütfen yardımcı olun?
Nst ye iki gün önce girdim güzel sorun yoktu dün ve bugün inanilmaz bel agrim var çözemedimVücut doğuma hazırlıyordur kendini nst testi sonuçları ne çıktı?
Benim de 36 da sancılar başladı 41 de suni ile doğurdumNst ye iki gün önce girdim güzel sorun yoktu dün ve bugün inanilmaz bel agrim var çözemedim
Ya demeyin suni sanci vs korktum kendi gelsin istiyorum ama bilmiyorum çokta gec kalmasınBenim de 36 da sancılar başladı 41 de suni ile doğurdum
Bebelerinde gelesi yok tabi dünya iyi bir yer degil biliyolar o kadar gec kalmasin ya ben şimdi basladim 36 ci hafta bitmeden gelsin demeyeBel ağrısı genelde doğum sancısı olmuyor ya benim 39 haftadan sonra başladı ha doğdu ha doğacak yok. 41. Haftayı doldurdum suni sancı ile 20 saatte zor doğdu dürtmesek doğmayacaktı rahme gelen kasılmaları takip edin
Sağlıklı doğumlarınız olsun 36 erken daha karında ne kadar kilo alsa o kadar iyi 38 39 iyidirBebelerinde gelesi yok tabi dünya iyi bir yer degil biliyolar o kadar gec kalmasin ya ben şimdi basladim 36 ci hafta bitmeden gelsin demeye
Suni benim çok rahattı valla 3-4 saate doğurdumYa demeyin suni sanci vs korktum kendi gelsin istiyorum ama bilmiyorum çokta gec kalmasın