35. hafta ve ev işleri

Kendini fazla yormadan, yavaş yavaş yap canım.enerjimin yettiği yere kadar yapıyorum ben.zaten hemen tükendiği için fazla da bi iş yapamıyorum. .fazlada pimpirik olmamak lazım.tedbir alalım allah korur bebişleri inşallah canım

yemek yapmada sıkıntı yok çok rahat yapıyorum.ütü zaten çok olmaz bizim evde.onu da hallediyorum.çamaşır sepetini eşim çıkarır balkona ben asarım.balkonu eşim yıkar.süpürgeyi de genelde eşim yapar ben toz alırım.ama iyi hissediyorsam ben de yaparım sorun yok.kızım var 6 yaşında.hiç yormaz beni.onunla da meşgul olabiliyorum hala :nazar:

aynen benim de evimin işlerini eşim yapıyor.. sadece yemek yapıyorum ben, o da kolay oluyor zaten... evi süpürmek, banyoyu temizlemek, balkonu terası yıkamak eşimin görevi :) eşlerin hamilelikte çok yardımcı olması gerekiyor zaten..

Ne kadar guzel eşlerinizin yapabilmesi.. ama benim esimin nöbetleri sik.oldugundan bana yardimci olamiyor. MeCburen tüm evin isi neredeyse bana ait:KK1:

Benide süpürmek çok yoruyor genelde eşime paslıyorum inşallah sağ salim atlatacaz bu günleri

Valla ben 2 hafta once falan yaptm bitirdm. Annem yapti cogu seyi zaten. Ne olur neolmaz son zamana bırakmamak lazim bence:anneadayı:

Valla ne kayınvalıdem ne annem bes para ederler kımse yok yanımda.sabahtan aksama kadar evde tekım ıyı hıssetıgımde kalkıp 2 3 gunde bır supurge acıyorum yer sılıyorum toz alıyorum bulasık yıkıyorum tuvalet yıkıyorum. Camasır asma toplama katlama hepsı bende. Aydan aya esının bagırmasıyla gelırse kv gelıp camımı sılıyor. Allahtan hergun yemek derdım yok esım ıyıdır dert etmez butun calıstıgı ıcın hafta sonları yardım edıyor. Bugun camları sıldı 34 haftaya gırcem allahın ıznıyle. Allah yardım edıyor dua edın bol bol allah hepımızı saglıkla kurtarsın ıns...

Mide ağrısı zor 3 ay derken en basindan hep kendi işimi kendim yaptim. Mide agrisindan aglarken bile kalkip esime en azindan bir corba tek çeşit yemek yaptim ki kayonvalidem. Hemen yan dairede her isine temizlige cagirirdi kendisi neyse. ama camlarimi silmeye cesaret edemiyorum hem zor siliniyor hemde korkuyorum. Bir kistir pis yaza gelcez napim :KK43: 35 haftalara gelince nasik olurum bilmem ama :) doğum sureci yaklastiginda hamilelerde enerji aciga cikiyormus bu dogumun yaklastigini gosteriyormus dogum sırasında kullanmak icin. Ama son zamn o enerji ile evi temizleyim diye kendinizi yormayin diyorlar. Allah saglikla dogum yapmayi nasipnetsin insallah.

32. haftaya girdik ev işlerini eşimle birlikte yapıyoruz o süpürüyor ben toz alıyorum. Haftasonu perdeleri yıkadık çıkardı astı sağolsun. İçimden nasıl bir temizlik yapasım var anlatamam. Ama durduruyorum kendimi. Korkuyorum o yüzden çok yormadan yapıyorum. Yemek sorun değil de hem çalışıp hem de evde iş görmek çok zor zaman da yaklaşırken...

X