35 yaş üstü hamileler var mı aranızda?

gul_gunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2007
280
57
38 yaşındayım, hamileyim. Endişelerim yok değil var tabii umarım her şey yolunda gider. Var mı aranızda arkadaşlar benim gibi ileri yaş hamile olan?

Merhaba. bende 39 yaşındayım. kesin olmamakla birlikte hamile yim. Bugün Dr. gitcem. Umarim hepimiz icin herşey yolunda gider

38 yaşındayım, hamileyim. Endişelerim yok değil var tabii umarım her şey yolunda gider. Var mı aranızda arkadaşlar benim gibi ileri yaş hamile olan?

cnm ben o yaşlarda değilim ama etrafımda var o yaşlarda hamile olan. Aslında şöyle çok genç hamile kalıp .ok soru eken ve geç hamile olup hiç sıkıntısız ve sorunsuz hamilelik yaşayan insanlar tanıdım. Allah huzurlu hamilelik nasip etsin size..

Annem 38 Yaşında hamile kalmıştı Yapısal olarak bünyesi hamilelikte Zayıf ilk ayları çok ağır geçmişti ve biz onu kanser falan sanıyorduk demiyordu ben gizli gizli izleyip doktorunu öğrendikten sonra öğrendim hamile olduğunu sadece tek bişeyden korkuyordu o da yaşı ileri olduğunu düşündüğünden down sendromu ya da sakatlıklar olabilir mi diye bir çok test yaptırdı karnından sıvı alındı Allah'a şükür hiçbir sorun olmadan doğurdu kardeşimi

cnm ben o yaşlarda değilim ama etrafımda var o yaşlarda hamile olan. Aslında şöyle çok genç hamile kalıp .ok soru eken ve geç hamile olup hiç sıkıntısız ve sorunsuz hamilelik yaşayan insanlar tanıdım. Allah huzurlu hamilelik nasip etsin size..
İnşallah dediğiniz gibi olur. teşekkür ediyorum.

Annem 38 Yaşında hamile kalmıştı Yapısal olarak bünyesi hamilelikte Zayıf ilk ayları çok ağır geçmişti ve biz onu kanser falan sanıyorduk demiyordu ben gizli gizli izleyip doktorunu öğrendikten sonra öğrendim hamile olduğunu sadece tek bişeyden korkuyordu o da yaşı ileri olduğunu düşündüğünden down sendromu ya da sakatlıklar olabilir mi diye bir çok test yaptırdı karnından sıvı alındı Allah'a şükür hiçbir sorun olmadan doğurdu kardeşimi
benim de endişelerimin nedeni o sebepler. şükür ki kardeşiniz sağlıklı doğmuş, çok şanslı. Tabii ki ne yazıldıysa onu görücez ama korkmamak elimde değil.

Dr. gittim. pzt testi yeniliycez dedi.beta hcg nin yükselmesi gerek dedi. ama pazar günü anaannemi kaybettim. o yüzden test yaptırmadim. çarşambaya kaldı. şu an o kadarda olumsuz düşünmüyorum. yaşı küçük olan birinde de sorun olabilir.sadece çarpıntım çıktı. oda stresten. Bu düşündürüyor. olumlu olmalıyız.

Dr. gittim. pzt testi yeniliycez dedi.beta hcg nin yükselmesi gerek dedi. ama pazar günü anaannemi kaybettim. o yüzden test yaptırmadim. çarşambaya kaldı. şu an o kadarda olumsuz düşünmüyorum. yaşı küçük olan birinde de sorun olabilir.sadece çarpıntım çıktı. oda stresten. Bu düşündürüyor. olumlu olmalıyız.
başınız sağolsun. doğru aslında olacaksa eğer yaşı küçük olanda da olabiliyor. o çarpıntı bende de var, ara ara oluyor. hakkımızda hayırlısı. ben yarın doktora gideceğim kalp atışı için , inşallah herşey yolunda gider. kendimi her olumsuzluğa hazırlıyorum, her şeyin hayırlısı.

saolun.neden her türlü olumsuzluğa hazırlıyosunuz anlmadım.bi olumsuz durum mu var hamilelik öncesinde.yada biri bişey mi dedi.ben evhamlıyım siz bendende betermişsiniz.:110:hiççççç bişeycik olmaz.musmutlu hamileler oluruz:anneadayı: inşallah.dr.un dediklerini de yazarsanız sevinirim.eminim güzel şeyler söyliycek:KK9:

saolun.neden her türlü olumsuzluğa hazırlıyosunuz anlmadım.bi olumsuz durum mu var hamilelik öncesinde.yada biri bişey mi dedi.ben evhamlıyım siz bendende betermişsiniz.:110:hiççççç bişeycik olmaz.musmutlu hamileler oluruz:anneadayı: inşallah.dr.un dediklerini de yazarsanız sevinirim.eminim güzel şeyler söyliycek:KK9:
bir sürü soru var aklımda , kalp atışını duyacak mıyım? ya karnımda ölürse? ya düşük yaparsam?
bu kadar evhamlı değildim ama bu yaştan sonraki gebelikler böyle oluyor galiba :) ya da bende iki kat evham oldu.
doktorun söylediklerini yazarım tabiki, iyi haberlerim olur inşallah. sizin de yarın hcg testi mi var?

doktordan geldim, kalp atışlarını duydum şükürler olsun. içime su serpildi. :) SAT'a göre 7+4 ama embriyonun oluşumuna göre 6+4 haftalıkmış. geç yumurtlamadan dolayı 1 haftalık bir oynama var. normal seyrinde gidiyor dedi dr. umarım herşey hep yolunda gider. :)

çok sevindim.bende kan verdim 15.30 da alıcam.bundan sonra hep olumlu şeylere odaklanalım olur mu.siz nerden yazıyorsunuz.ve hangi dr.gidiyosunuz.son sat neydi bide.çok soru sordum..

olumlu düşünüp pozitif enerjiyi çağırmak gerekiyor galiba... :) bundan güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun inşallah... ne oldu sonuçlar, iyi haber mi?

He şöyle. benim de sanki bi heyecan vardı üstümde. çarpıntım vardı sanki.dr sali çarşamba anca görürüz dedi.bekliycez bakalım gene

Merhaba, ben de 39 yaşındayım ilk bebeğim olacak.

Bence de olumlu düşünmek lazım, benim arkadaşlarımın çoğu 35-40 yaş arasında hamile kaldı ve doğurdu, maşallah hepsi de gayet sağlıklı bebeklere sahip. Darısı başımıza.:nazar::nazar:

Muhakkak ki ileri yaş hamileliklerinde belli riskler oluyor ama diğer hamilelikler için de geçerli bu.

Kalp atışını duymuşsunuz, gözünüz aydın :KK66: İnşallah hepimiz sorunsuz keyifli hamilelikler yaşar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.:nazar::anneadayı::emir_bebek::KK51:

Hanımlar sız ıcınızı ferah tutun allahın dedıgı olur herseyde.. 50 yasında doguranı bıle duyduk sag saglıklı.. Annenın kendıne cok ıyı bakmasıyla cok baglantılı bı durum bence dengelı saglıkla beslenme ve duzenlı yasam tarzı stresten olabıldıgınce uzak durmak cok yorulmamak.. Onun dısında genetık bısey olucagı varsa genc annelrde de oluyor zaten sız uzerınıze dusenı yapınn alaha sıgının hayırlısını ısteyın dualarınızu eksık etmeyın. Bende 24 yasındayım 1 ay sonra dohum yapıcam Allah hepımızın kucagına saglıkla almayı nasıp eder ıns..

Dayimizin hanimi gecen sene benden 15 gun once dogum yapti 44 yasinda masallah hic bir sikintisi olmadi ins sizinde bir sorununuz olmaz hayirli hamilelik gecirmenizi diliyorum :KK66:

merhabalar ben 41 yaşindayım gecen sene 19 yaşinda oğlumu kalp kırızınden kaybetım
şuan son ayımda yım hamıleyım herşeyın hayırlısını alah bılır
Başınız sağolsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim :KK43:( Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın :KK43:

Benim de kuzenim geçen sene lösemiden oğlunu kaybetti 16 yaşında. sonra yeniden hamile kaldı, bir iki ay önce doğum yaptı. Evlat acısı asla geçmez elbette ama rabbim ona devam edecek gücü yeni bebekle verdi diye düşünüyorum. İnşallah sizinde acılarınızda bebeğinizle hafifler. Sağlıklı, upuzun, şanslı, mutlu ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın:nazar:

X