Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 yaşındayım, hamileyim. Endişelerim yok değil var tabii umarım her şey yolunda gider. Var mı aranızda arkadaşlar benim gibi ileri yaş hamile olan?
hayırlı olsun. gittiniz mi doktora?Merhaba. bende 39 yaşındayım. kesin olmamakla birlikte hamile yim. Bugün Dr. gitcem. Umarim hepimiz icin herşey yolunda gider
İnşallah dediğiniz gibi olur. teşekkür ediyorum.cnm ben o yaşlarda değilim ama etrafımda var o yaşlarda hamile olan. Aslında şöyle çok genç hamile kalıp .ok soru eken ve geç hamile olup hiç sıkıntısız ve sorunsuz hamilelik yaşayan insanlar tanıdım. Allah huzurlu hamilelik nasip etsin size..
benim de endişelerimin nedeni o sebepler. şükür ki kardeşiniz sağlıklı doğmuş, çok şanslı. Tabii ki ne yazıldıysa onu görücez ama korkmamak elimde değil.Annem 38 Yaşında hamile kalmıştı Yapısal olarak bünyesi hamilelikte Zayıf ilk ayları çok ağır geçmişti ve biz onu kanser falan sanıyorduk demiyordu ben gizli gizli izleyip doktorunu öğrendikten sonra öğrendim hamile olduğunu sadece tek bişeyden korkuyordu o da yaşı ileri olduğunu düşündüğünden down sendromu ya da sakatlıklar olabilir mi diye bir çok test yaptırdı karnından sıvı alındı Allah'a şükür hiçbir sorun olmadan doğurdu kardeşimi
başınız sağolsun. doğru aslında olacaksa eğer yaşı küçük olanda da olabiliyor. o çarpıntı bende de var, ara ara oluyor. hakkımızda hayırlısı. ben yarın doktora gideceğim kalp atışı için , inşallah herşey yolunda gider. kendimi her olumsuzluğa hazırlıyorum, her şeyin hayırlısı.Dr. gittim. pzt testi yeniliycez dedi.beta hcg nin yükselmesi gerek dedi. ama pazar günü anaannemi kaybettim. o yüzden test yaptırmadim. çarşambaya kaldı. şu an o kadarda olumsuz düşünmüyorum. yaşı küçük olan birinde de sorun olabilir.sadece çarpıntım çıktı. oda stresten. Bu düşündürüyor. olumlu olmalıyız.
bir sürü soru var aklımda , kalp atışını duyacak mıyım? ya karnımda ölürse? ya düşük yaparsam?saolun.neden her türlü olumsuzluğa hazırlıyosunuz anlmadım.bi olumsuz durum mu var hamilelik öncesinde.yada biri bişey mi dedi.ben evhamlıyım siz bendende betermişsiniz.hiççççç bişeycik olmaz.musmutlu hamileler oluruz inşallah.dr.un dediklerini de yazarsanız sevinirim.eminim güzel şeyler söyliycek
merhabalar ben 41 yaşindayım gecen sene 19 yaşinda oğlumu kalp kırızınden kaybetımhayırlı olsun. gittiniz mi doktora?
Başınız sağolsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim ( Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasınmerhabalar ben 41 yaşindayım gecen sene 19 yaşinda oğlumu kalp kırızınden kaybetım
şuan son ayımda yım hamıleyım herşeyın hayırlısını alah bılır