• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaşındayım ailem hâlâ beni yönetmek istiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi xiomi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç sallamayın herkes 3 konuşur 5 konuşur en fazla.
Genelde büyük çocuklara yüklenir böyle aileler aynısı olmuş sizde de.
Ben boşandığım zaman bana karışmaya kalktı ailem öyle bir tersledim ki birdaha ağızlarını açamadılar.
Manipülasyona ağlamalara sızlamalara hiç kanmayın derim koruyun kendinizi.
Sorma hâlâ millete 2 yil boşanma psikolojilerini atamadım diye sanki pavyonlara düştük ne olduysa

Görüşmek zorunda değilsin. Ara ve Görüşmek istemiyorum de. Gerekirse adres ve telefon değiştir. Seninle mezara girmeyecekler hayat kisa

Merhaba
Çok mutasıp bana hiç uymayan yobaz denilebilecek bir sülalede doğdum.Tum sülalede tek okuyan bir yerlere gelen hatta tek yurt dışına çıkan kişiyim.Butun çocukluğum anneannen ne der, dayın kızar, teyzeler beğenmez baskısıyla geçti. O zaman çocuk veya genc kızdım mecburdum dinliyordum.Onlarin bu saçma baskıları yüzünden hem oz güvenim zedelendi.Erkeklerle hicbir zaman sağlıklı ilişkim olmadı.Sacma birini seçip evlendim ve dolayısıyla da boşandım. Ailem o zaman bile yanımda durmadı.Evliyken kavga ettiğimizde de durmazlardı.Ozet olarak beni ne maddi ne manevi desteklemediler her seyi tırnaklarımla kazıyarak kendim yaptım.Simdi hayatımda biri var evlenemiyoruz ama çünkü hem benim çocuğumla anlayacağını düşünmüyorum hem de korkunç bir annesi var.Bizimkiler bunu öğrendi çünkü bir ara ciddiye binmisti ama ben saydığım sebeplerden vazgeçtim. Bana ergenmisim gibi ya evlen ya ayrıl baskısı yapıyorlar.Annemin klasik numarası ay hastalığım geri geldi panik atağım kalkti diye diye babamı da fiştekledi.Herkese cennetten müjde gelmiş gibi başkalarının günahlarını ile ilgilenmesinden nefret ediyorum.Butun hayatımı onların isteğine göre yaşadım artık beni bir salsınlar istiyorum.Surekli benim mutluluğumu elalemn üstünde tutmalarından bıktım. Ona hastalandığında ben baktım hamile halimle 7/24 evinde kaldım ne doğurduğum çocuktan bir sey anladım üstüne bir de evliliğim bozuldu.Bana gun sonunda dediği şey "Ben senin yüzünden kanser oldum siz ev kredisi çektiniz faiz yediniz Allah beni cezalandırdı".İsimden dolayı yurt dışına gitme şansım var onu zorlamak istiyorum. Bıktım bu siyasal İslam ülkesinden de ailesinden de.Denesem pişman olur muyum? Hep yalnızlıktan dolayı gitmedim ama görüyorum ki zaten burada da yalnızım
Durman kabahat..

Yok All

Yok Allah'a şükür ayri evim var
O kadar da baskı altında sayılmazsınız. Sizinle aynı şartlardayken ailemle yaşıyordum, ayrı eve cikmama dahi izin verilmiyordu. Ancak evlenirsem ayrı eve çıkabilirmisim. (2.evlilik olursa yani)
Şaka gibi cidden, bazı aileler inanılmaz yobaz

Back
X