351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm yazz dök içiniii gelinceee topluu verirsnn :)

bence okuyolarsa da yolla kesinlikle çok mutlu edecektir sevdiğini.:34:ben acemilikte yollamıştım kaç sefer okumuş ve zarfı komutanın yanında açmış içinde bi şey var mı diye bakmışlar sadece okumamışlar bile.belki öyle denk gelir size de:44:

acaba sorsam mı askerime "orda mektupları okuyorlar mı" diye ? ama o zman da sürprizi kaçar dimi:44:

Günaydın kızlar... uyanın artık hadi.. saat : 09.00 askerler uyanalı 3,5 saat olsu nerdeyse.. ıslatma olayından bahsetti ama 50 gün kala demişti.. uzun dönemler 100 ün altına düşünce oluyormuş diye biliyorum.. bu arad bizimkidi hatayda bahriyeli ve dün KUZU GÜNÜymiş.. komik geldi bana PİLAV GÜNÜ gibi...denizcilerin yılda bir olurmuş.. kuzu kesip yemişler :(... nasıl kıymışlarki kuzucuklara...

oooh bir gü-zel doymuşturlar cnm o da oranın adeti demek ki ne güzel :)

acaba sorsam mı askerime "orda mektupları okuyorlar mı" diye ? ama o zman da sürprizi kaçar dimi:44:

canım bak şöyle yap.. ''bana mektup çok saçma geliyo senin arkadaşlarına hiç mektup geliyomu'' diye sor. sana geliyo derse acaba okunuyormu diye konuya gir.. gelmedi kimseye dersede yine aynı soruyu sor :)
ben okunduğunu düşünerekten gönderdim 2 adet ama postaneye gidip kendisi teslim aldığından kimsede bişey okumadı. hem okusunlar boşver.. sen sevdiğini ve özlediğini söyleyeceksin zaten.. okuyanlardan ne çektiğimizi biliyolar sonuçta..

canım bak şöyle yap.. ''bana mektup çok saçma geliyo senin arkadaşlarına hiç mektup geliyomu'' diye sor. sana geliyo derse acaba okunuyormu diye konuya gir.. gelmedi kimseye dersede yine aynı soruyu sor :)
ben okunduğunu düşünerekten gönderdim 2 adet ama postaneye gidip kendisi teslim aldığından kimsede bişey okumadı. hem okusunlar boşver.. sen sevdiğini ve özlediğini söyleyeceksin zaten.. okuyanlardan ne çektiğimizi biliyolar sonuçta..

:9::9::9:çok zekice öyle bişey yapılabilr canım
ben aslında " aşkım seni özledim" gibi cümlelerden değil de yazdığım esprili şeylerin okunmasından çekiniyorum. birlikte çok saçmalamışlığımız vardır , mektupta da öyle şeyler yazmak istiyorum :1: ayrıca bir de çok romantik ve özlemle ilgili şeyler yazarsam üzüleceğini biliyorum. tek derdim şu aralar onu güldürebilmek çünkü.o yüzden hasretimi belli etmeyeceğim. şimdi başkaları mektubu okuyup askerimle dalga geçerler belki diye düşündüm de... öyle bişey olsun istemem. o yüzden yanii :31:bakalım..

Son düzenleme:
Bilmiyorum canim geldiler bana :25: bi süre kendimi iyi hissetmeye calismamaya karar verdim..

cnmmm amaa bakk çok azz kaldıı eşinlee buluşmanaa bunları düşünn, plan yap.. o zmn kendini dahaa ii hissetcksn.. akşamları gell konuşuruzz anlatmak istediklerini anlatmak istersen biz seni hep dinlerizz, ii hisset kendinii tamam mıı

kızçeler nasılsınız :) ben artık sıkılmaya başladım evde boş boş durmaktan hayatımda ilk defa 10gündür bişey yapmadan oturuyorum çook sıkıcıymış ev kızı olmak :)

kızçeler nasılsınız :) ben artık sıkılmaya başladım evde boş boş durmaktan hayatımda ilk defa 10gündür bişey yapmadan oturuyorum çook sıkıcıymış ev kızı olmak :)

merhaba canım ben akşama kadar çalışıyorum haftasonu da boş durmadım. yine de sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorum:ssz: zaman hiç geçmiyor sanki

merhaba canım ben akşama kadar çalışıyorum haftasonu da boş durmadım. yine de sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorum:ssz: zaman hiç geçmiyor sanki

çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun diyorlar bide :(
banada çalşmak iyi geliyor zaman daha çabuk geçiryor benm için kısmende olsa kafam dağılıyor işe yaradığımı hissedincede mutlu oluyorum :) ne iş yapıyorsun cnm

çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun diyorlar bide :(
banada çalşmak iyi geliyor zaman daha çabuk geçiryor benm için kısmende olsa kafam dağılıyor işe yaradığımı hissedincede mutlu oluyorum :) ne iş yapıyorsun cnm

yaa bende hiç öyle olmuyor nedense kafam dağılmıyor bi türlü anlam veremiyorum. madem çalışmak işe yarıyor sen de oyalanacak bi kursa falan yazıl istersen canım?
bu arada tvde diziler falan da sezon finali yapmaya başladı . bu yaz nasıl geçecek nasıl vakit doldurucaz hiç fikrim yok:50:

yaa bende hiç öyle olmuyor nedense kafam dağılmıyor bi türlü anlam veremiyorum. madem çalışmak işe yarıyor sen de oyalanacak bi kursa falan yazıl istersen canım?
bu arada tvde diziler falan da sezon finali yapmaya başladı . bu yaz nasıl geçecek nasıl vakit doldurucaz hiç fikrim yok:50:

bende mutfak takımı salon takımı yapmaya başladım mutfak takımı etamin işleme yapıyorum bitti gibi şimdide keçeden salon takımı yapacağım :) platese yazılacağım cnm yoksa olmayacak böyle evde oturmaktan da sıkıldım :)
aynen cnm tvde de bişey kalmıyor artık bende arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışacağım yoksa hiç çekilmeyecek :(

işlerin mi yoğun değil acaba cnm ya da işle ilgili mi sıkıntın var

bende mutfak takımı salon takımı yapmaya başladım mutfak takımı etamin işleme yapıyorum bitti gibi şimdide keçeden salon takımı yapacağım :) platese yazılacağım cnm yoksa olmayacak böyle evde oturmaktan da sıkıldım :)
aynen cnm tvde de bişey kalmıyor artık bende arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalışacağım yoksa hiç çekilmeyecek :(

işlerin mi yoğun değil acaba cnm ya da işle ilgili mi sıkıntın var

çalışmıyosun sanırım...ohh ne güzel.. ben olsam yarım gün temizlik, diğer yarım gün gezmek için sürekli planlar yapardım.. ama sende elişine vermişsin kendini..oda güzelmiş...sıcaktata plates hiç olmuyoo..

çalışmıyosun sanırım...ohh ne güzel.. ben olsam yarım gün temizlik, diğer yarım gün gezmek için sürekli planlar yapardım.. ama sende elişine vermişsin kendini..oda güzelmiş...sıcaktata plates hiç olmuyoo..

malesef çalışmıyorum okulum yeni bitti mezun ve işsizlerin arasına bende katıldım :( en kısa zamanda başlarım inşallah evde oturmak hiç bana göre değil patlıyorum sıkıntıdan...

onları da yapıyorum ama nereye kadar bir süre sonra gezmekte sıkıyor temizlik ztn 2saatlik iş... plates olmaz mı diyosun şimdi :)

Son düzenleme:
malesef çalışmıyorum okulum yeni bitti mezun ve işlerin arasına bende katıldım :( en kısa zamanda başlarım inşallah evde oturmak hiç bana göre değil patlıyorum sıkıntıdan...

onları da yapıyorum ama nereye kadar bir süre sonra gezmekte sıkıyor temizlik ztn 2saatlik iş... plates olmaz mı diyosun şimdi :)

Plates her daim yapılır canım.2 yıldır sürekli yapan birisi olarak söylüyorum:34:ama yazın sabah erken saatlerde yapman da fayda var.

Back
X