- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.221
bu yedek subay sayfasındaki doğru mu oluyor o zaman oraya göre 16 eylül akşamı bitiyor askerlik 17eylülde çıkış gösteriyor bu konuda askerin bişey dedi mi
evet tatlım doğru yedek subaydakibak her ayı 30 gün sayarak takvimden ilerle
kızlar her ayı 30 dan hesaplayarak 155 gün ileriye gidince eylül 16 sı çıkıyorsıla izni kullanmayanlar ve yol izni 2 gün (yani 800km üzeri yolu) olanlar 14ü sabah çıkar.Yol izni 1 gün olanlar 15 i sabah çıkar yol izni olmayanlar da 16sı çıkar.askerim bana böyle anlattı.benim tek bilmediğim acemilikten sonra kullanılan yol izni şafağa dahil mi hariç mi? ama diğer dönemlerin söylediğine göre yedek subay sitesindeki şafaksayar doğruymuş bizim buradaki sayacımız her ay 30 hesaplamadığı için yanlış çıkıyor.
aynen cnm onu yaptığımda 16eylül akşamı bitiyoryarından sonra yeniş bir milat bizim için geldi çift haneliler
o zamannn bütün dans ikonları bize gelsin elveda 3 haneliler merhaba çift hanelilerrrr wuhuuuu:118::103::122::122::119::118::118::129::128:
O zaman ben bu safagi bozarim arkadas, bugün safak 100 ü göstersin ve yarın 99 diyelim artik
bide doğan güneş dediğimiz gün gelsin
hehe sevinin kızlarrr yaa bakın bunda bile bu kadar mutlu oluyorsaaakkk doğan güneşde ne yaparızyarın 99 u kutlamak üzere herkes topikde olsun
iyi geceler kader arkadaslarim.soyle bakiyorum 57 gunu bitirdik sizlerle.pek yazamadim ama hep okudum yazdiklarinizi.sizlerle teselli ettim kendimi.yalniz degilim birtek sen degilsin.tek evli sen degilsin.ama tek.y cocuklu benim))ama geciyor zor oldu ama 2 ay bitti.yarin 99 olacak insallah.gercekten daha hizli toparlamda payniz buyuk.rabbim bir omur boyu ayirmadin sevdiklerimizden.hepinizi teker teker opuyor kucakliyorum.rabbime emanet olun.
iyiyzz cnm sen nasılsnn, inşş arttt dahaa kolaylıyczz gbiii bana daa özellikle plakalara düşmeyii beklioruzz :) sizlerr naptınızz, bol boll hasret giderdnzz dimii :) askerden snrrr bir huy değişimii fln oluo diolardııı sizler de yaşadınzz mı böylee bişeyy
Aminnn canım inşallah çok çabuk geçer ve sizler gibi kavuşuruz biz de. Niye artık kimse girmiyor mu topiğeEe peki askerin daha doğrusu teskereli askerin nasıl sen nasılsın dönüşte neler oldu hayatınızda bi değişiklik oldu mu
iyiyiz cnm kavuştun sonunda eşine senin hayat nasıl :)
inş. su gibi akıp geçer de bizde kavuşuruz sevdiğimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?