351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm pudra rengii vee turuncuuu olabilirr diee düşündmm şuannn canlılık katarr bnceee

yuhhh artt yaa canımmmm o nasıı işş.. başkaaa düşüncelerii fln yok mu bunlarınnn, tek kafa oraya mı çalışıomuşşş.. nişanlım da maç seyrederlerken tribünde kız çıkıncaaa bağırışıolarr dioduuu ben de ona şaşırmıştımm pes artt demiştmm.. kafasına uygn var mı hiç arkadaşı

kızlar gözünüz aydın çoğunuz çift haneye düşmüşsünüz bundan sonrası hele ki plakalar daha bi hızlı geçiyo sanki, özellikle harita boyamak her gece çok zevkli oluyo

Benim de canım sıkıldı valla erkeklere hiç güvenmemek lazım ,arkadaş gibi yaklaşanların bile aklından neler geçiyor kim bilir.. O yüzden kıskançlığı biraz arttı . Ben sana bişey söylüyorsam bu çevremde konuşulanları bildiğim içindir dedi, o sebeple dedi giyimine davranışlarına dikkat et. Bi pantolonun içine giyilen iç çamaşırdan bile etkileniyorlarmış ya yuhh kafasına uygun tam olarak yokmuş ama bi iki kişiyle vakit geçiriyormuş . Normalde böyle soğuk davranmaz kimseye ama artık orası nasıl bi ortamsa kimseye güvenmemiş seninki bulmuş mu canım kafasına göre birilerini?

pesss arttt cnmm yaaa yuhhh nasıl hayal güçleriii varmışşşşş dimii, cnmm acemi birliğindn varr bi iki arkadaşııı bideee yazıcılık yapann uzun dönem biriyle beraber çalışıolarrr onlarlaa vakit geçirio amaa çok değişikkk insanlarr varr dioo,

Çok iyi canım ya kafasına göre birileri varsa zaman hızlı geçer bizden çok onlar için zaman geçmesi daha önemli.yazık onlara

Çok iyi canım ya kafasına göre birileri varsa zaman hızlı geçer bizden çok onlar için zaman geçmesi daha önemli.yazık onlara

evttt cnmm yaaa zorr, hep emirr altındalar.. özgürlüklerii yokkk maalesef..kafalarını sarannn sohbett yokkk çoğuu zamann.. sadecee kadın kızz sohbetiylee vakit mi geçerr yaa başkaa hayattan beklentileriii fln yok muu nasıll bir kafa yapısııı

Hadi sevgilisini anlatırlar falan öyle bişey olsa kabul... ama evli çocuklu adamlar bile gidip o işi yapıyorlarmış oyy niyeyse kafayı taktımmbu işe sinirim bozuldu ne biçim insanların arasında kalmış diye.. Daha 3 ay var ya

cnmmm bozmaa sinirini... mutlakaa kafasınaa yatan kendinee daha yakın hissetceği biriylee oturur konuşurr.. aralardaa mutlaka vardrrr kendinee daha uyumluu olan birileri.. hadii yapıosunzz madem anlatmaynnn dimii ama iştee herkess aynı olmuoo maalesef

İnşallah canım benim hepimizin askeri inşallah sağlam psikolojilere dönerler oralardan...

Kizlar ayakkabi fikirleriniz icin tesekkurler once elbisemi alayim da begendimde her kadin gibi daha guzelini ve daha ucuzunu aramaktayim
Kocisimle ben isten ciktiktan sonra konustuk 4e kadar zaman nasil gecti anlamadim:44:

Merhaba kızlar Gelemiyorum yine bayadır...Yine ben,yine dertlerim,yine sıkıntılarım

Artık stresten etkilenmeyen hiçbir tarafım kalmadı aferin bana. Dudağımda kocaman bir uçuk,gözümde arpacık gibi bişey çıktı ki göz kapağım şiş ve kıpkırmızı canım çok yanıyo.Reflüm zaten başlı başına bi olay yiyemiyorum bide üstüne üstelik.Tam iştahım varken düzelmişken hoop yeniden bi kavga içinde buluyoruz kendimizi....

Bu kadar sıkıntılı olucağını tahmin etmemiştim bu sürecin.Çünkü erkek arkadaşımın olgunlaşıcağını düşündüm askerde.Bana yaptığı haksızlıkları düşünür en azından diye düşünüyodum ben.Ama gel zaman git zaman bu böyle olmadı...

Artık karışmaları,kıskançlıkları uyuduğum uykuya kadar vardı! Geçenlerde kavga ettikten sonra o gün sabahlara kadar hiç uyumamıştım ve telefonda konuşamadık da.Ertesi gün yine kavga ettik geç yattım ve sabaha karşı artık insanlık hali uyumuşum.Nçbet değişimi sırasında 8 gibi beni aradı erkek arkadaşım.Öyle üstünkörü bi konuştuk.Sonra öğle yemeği için kaldırmışlar bende o sırada da uyuyodum hala çünkü 24 saat uykusuz kalmışım.Ertesi gün de bi o kadar daha uykusuzdum e öğrenci adamım bide işim gücüm yok uyudum yani napiyim..
Direkt azarladı beni. Bu saate kadar uyuyo musun sen hala hiç beni düşünmüyosun,ben hiç uyuyamadım sıfır uykuylayım bi ton şey yaşıyorum spor yaptırdılar bide üstüne üstelik sen keyfinin derdindesin filan dedi bana

Şok oldum..İnsanlık hali uyumuş kalmışım bende uykusuzdum napiyim dedim..Neyse benim artık kızlarla çıkmama bile karışır hale geldi.Ben ona laf ediyorum o bana laf ediyo.Daha dün telefonda konuşurken geçmiş zamanlarda bana yaptığı haksızlıkla övünüyo telefonda ya şaka gibi..Ben sana böyle basit bi konuda bile laf ettim kızdım bağırdım şimdi ne kadar sorumsuzsun diyo Allahım artık dayanamıyorum ya
Herşey şaka gibi.Bende patladım.Ben hayatımı zindana çeviremem sen ordasın diye dedim.Hayat benim için devam ediyo ben gereken sorumluluğumu yerine getiriyorum zaten dedim.Yanlış yaptığım bi iş yok benim dedim.Kızlar artık ben bunaldım taştım yani. Artık onun bana ayak uydurmasını istiyorum.Cafeye gidip kız kıza kahve içmeme bile laf eder hale geldi yaa.Neymiş ben sürekli geziyomuşum!!

3 senenin sonunda benim ilk defa kendime ayırdığım bi zaman oldu.O da şu süreçte.Ben kendimden çok fazla şey vermişim...Benim eski halime laf eden adam beni o halimle sevmiş,bana o halimle o deli zamanlarımdayken aşık olmuş.Şimdi nasıl bastırabilceğini bilmiyo ama
Ben ayrılık sürecini ciddi ciddi düşünür oldum artık...Bu benim kendi hayatım.Ben artık ailem ne der,sevdiğimin ailesi ne der böyle bi ayrılığa diye düşünmekten kafayı yicem
Ailemle konuşurum düzgünce...Mutsuz,sıkıntılı bi evliliğim mi olsun insanlar ne laf eder diye düşünmekten dicem..Ailem yanımda olsun destek olsun ben başka hiçbişey istemiyorum bu hayattan zaten
Öyle çok huzura,kafa dinlemeye,birinin bana artık karışmamasına ihtiyacım var ki:26:

Kusura bakmayın yine kendi derdimle sıkıntınıza sıkıntı ekledim Seviyorum sizi kızlar

Allah yardımcın olsun canım:26:unutma bu hayata bir defa geliyoruz ve huzurlu,mutlu olmak en tabi hakkımızönemli olan kendi hayatımız

cnmmmm çok üüzldmmm ama kendini yıpratmamaya çalış.. senin için hangisi daha hayırlı olucaksaa inş o yönde karar verirsnnn.. ama sağılın önemli bak, bugünler gelir ve geçer... sağlığını koru cnmmm hayata bir defa gelioruzzz, sağlık gttkten sonra herşey daha boş olurr

Acrofobiciğim çok üzüldüm ama Allah'tan hayırlısını iste. Sen mutsuzsan ve geleceğini göremiyorsan yapacak bir şey yok gibi.. Ama aileleri neden kafana takıyorsun daha nişan yok söz yok bişey yok. Eğer olmayacak bir şeyse neresinden dönersen kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…