- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.321
Olsun canım geçmiş olsun şimdiden.23 gün hiç bişey .. Hemen geçer sen ne zor günler görmüşsündür kim bilir..
Kızlarr o hayat kadınına giden erkeklere ne desem az yaa...evli çocuklu hele bi debi de yaptıkları ahlaksızlıkları anlatıyolar ha nişanlım hiç böle bişeden bahsetmedi bana acaba orda da varmıdır.ne densizlik yaaaa
birde anlatıyolarrracrocuğum senin içinde en hayırlısı olsun üzülme sağlığın çok önemli askerdeler die bize eziyet etme hakları yok
Cansınız kızlar
Kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var zaten.Ki finallerim başlıyo.Bitince tatile gidicez ev arkadaşlarımla.Yeminle bunaldım artık
Ayrıca Şeyma hayat kadını muhabbeti nedir:44: Kaçırdım mı ben daha eski bi konu mu:26:
Aynen canm bi de bunu aldatma olarak değil de normal bişey olarak görüyorlar dedi valla midem bulandı. Allaha şükrettim böyle basit bi sevgilim olmadığı içinKızlarr o hayat kadınına giden erkeklere ne desem az yaa...evli çocuklu hele bi debi de yaptıkları ahlaksızlıkları anlatıyolar ha nişanlım hiç böle bişeden bahsetmedi bana acaba orda da varmıdır.ne densizlik yaaaa birde anlatıyolarrr acrocuğum senin içinde en hayırlısı olsun üzülme sağlığın çok önemli askerdeler die bize eziyet etme hakları yok
cnmmm bazı tiplerr böyle çokk belden aşağı muhabbet yapıolarmışş, sabah akşamm bunları anlatıolarmışşş hayat kadınına gttm fln diee.. açık açıkk sürekli bunun muhabbetini dönüomuş
Hmmmmm:26: Anladım canım.Vallahi erkekler bunu sırtı sıvazlancak bişey yaptıklarını düşündükleri için o kadar rahatlar ki..Hiç yadırgamadım böyle konular konuşulduğunu yani:26: Yapmayan bile atıp tutuyodur yaptım diye.
Erkek işte.Toplumumuz böyle yapıyo erkekleri..
Aminnn sağ salim kavuşalımm ..Nerede şu an askerin canım ? İnşallah rahatı iyidîr. Sıkıştırmazz sıkıştırmaz :) 8buçuk ay yanında ne ki su gîbi akıp geçer umarımteşekkür ederim canım. 8.5 aydır görmedim.. hemde ne zor günler.. ama şu son zaman şafak inanılmaz zorluyo sıkıştırıyor dedikleri bu olsa gerekAllah hepimizi kavuştursun inşallah..
Aminnn sağ salim kavuşalımm ..Nerede şu an askerin canım ? İnşallah rahatı iyidîr. Sıkıştırmazz sıkıştırmaz :) 8buçuk ay yanında ne ki su gîbi akıp geçer umarım
Doğru söylüyorsuv bunu 'normal'leştirenlerde suç. Din ve ahlak konusunu geçtim umurlarında olmayabilir. Ama senîn vicdanın var dimi bunu nasıl yaparsın. Gece başını yastığa koyduğunda nasıl içîn rahat bî biçimde uykuya dalabîlirsin. Kadınlaara ayıp günahkrn sana kim bu hakkı veriyor. Düşünmedi bile îğrenç. Madem öyle, Oralara gitmeyen nasıl gitmiyor eğer bu bi ihtiyaçsa? Allah nasıl bîliyorsa öyle yapsın. Ve hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Hmmmmm:26: Anladım canım.Vallahi erkekler bunu sırtı sıvazlancak bişey yaptıklarını düşündükleri için o kadar rahatlar ki..Hiç yadırgamadım böyle konular konuşulduğunu yani:26: Yapmayan bile atıp tutuyodur yaptım diye.Erkek işte.Toplumumuz böyle yapıyo erkekleri..
14 Eylül mü-)))
Merhaba kızlarGelemiyorum yine bayadır...Yine ben,yine dertlerim,yine sıkıntılarım
Artık stresten etkilenmeyen hiçbir tarafım kalmadı aferin bana.Dudağımda kocaman bir uçuk,gözümde arpacık gibi bişey çıktı ki göz kapağım şiş ve kıpkırmızı canım çok yanıyo.Reflüm zaten başlı başına bi olay yiyemiyorum bide üstüne üstelik.Tam iştahım varken düzelmişken hoop yeniden bi kavga içinde buluyoruz kendimizi....
Bu kadar sıkıntılı olucağını tahmin etmemiştim bu sürecin.Çünkü erkek arkadaşımın olgunlaşıcağını düşündüm askerde.Bana yaptığı haksızlıkları düşünür en azından diye düşünüyodum ben.Ama gel zaman git zaman bu böyle olmadı...
Artık karışmaları,kıskançlıkları uyuduğum uykuya kadar vardı! Geçenlerde kavga ettikten sonra o gün sabahlara kadar hiç uyumamıştım ve telefonda konuşamadık da.Ertesi gün yine kavga ettik geç yattım ve sabaha karşı artık insanlık hali uyumuşum.Nçbet değişimi sırasında 8 gibi beni aradı erkek arkadaşım.Öyle üstünkörü bi konuştuk.Sonra öğle yemeği için kaldırmışlar bende o sırada da uyuyodum hala çünkü 24 saat uykusuz kalmışım.Ertesi gün de bi o kadar daha uykusuzdum e öğrenci adamım bide işim gücüm yok uyudum yani napiyim..
Direkt azarladı beni. Bu saate kadar uyuyo musun sen hala hiç beni düşünmüyosun,ben hiç uyuyamadım sıfır uykuylayım bi ton şey yaşıyorum spor yaptırdılar bide üstüne üstelik sen keyfinin derdindesin filan dedi bana
Şok oldum..İnsanlık hali uyumuş kalmışım bende uykusuzdum napiyim dedim..Neyse benim artık kızlarla çıkmama bile karışır hale geldi.Ben ona laf ediyorum o bana laf ediyo.Daha dün telefonda konuşurken geçmiş zamanlarda bana yaptığı haksızlıkla övünüyo telefonda ya şaka gibi..Ben sana böyle basit bi konuda bile laf ettim kızdım bağırdım şimdi ne kadar sorumsuzsun diyoAllahım artık dayanamıyorum ya
Herşey şaka gibi.Bende patladım.Ben hayatımı zindana çeviremem sen ordasın diye dedim.Hayat benim için devam ediyo ben gereken sorumluluğumu yerine getiriyorum zaten dedim.Yanlış yaptığım bi iş yok benim dedim.Kızlar artık ben bunaldım taştım yani.Artık onun bana ayak uydurmasını istiyorum.Cafeye gidip kız kıza kahve içmeme bile laf eder hale geldi yaa.Neymiş ben sürekli geziyomuşum!!
3 senenin sonunda benim ilk defa kendime ayırdığım bi zaman oldu.O da şu süreçte.Ben kendimden çok fazla şey vermişim...Benim eski halime laf eden adam beni o halimle sevmiş,bana o halimle o deli zamanlarımdayken aşık olmuş.Şimdi nasıl bastırabilceğini bilmiyo ama
Ben ayrılık sürecini ciddi ciddi düşünür oldum artık...Bu benim kendi hayatım.Ben artık ailem ne der,sevdiğimin ailesi ne der böyle bi ayrılığa diye düşünmekten kafayı yicem
Ailemle konuşurum düzgünce...Mutsuz,sıkıntılı bi evliliğim mi olsun insanlar ne laf eder diye düşünmekten dicem..Ailem yanımda olsun destek olsun ben başka hiçbişey istemiyorum bu hayattan zaten
Öyle çok huzura,kafa dinlemeye,birinin bana artık karışmamasına ihtiyacım var ki:26:
Kusura bakmayın yine kendi derdimle sıkıntınıza sıkıntı ekledimSeviyorum sizi kızlar
canım her ayı 30 hesaplayacaksın...slm kizlar su safak aklimi karistirdi.kardesim 349 .donem askeriydi.oturduk hesapladik.kardesim 12 aralikta gitti.16 mayista geldi.12 aralik dahil 156 gun yapiyor.1 gun yil izni var.17 sinde cikmasi gerekirken 16 da geldi.sonucta ayni olur sayi.ben saydim.15 eylul de 156 oluyor.yedek subaydakide dogru bu hesaba gore:))) kocisim 14 eylulde yanimda :))) 1 gun yol izni varrrr
Ay ben çok sıkıldııımmmmmmmmmmmmm
Ders çalışmaktan bunaltı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Başlamadan final dönemi bana gına geldiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?