351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Olsun canım geçmiş olsun şimdiden. 23 gün hiç bişey .. Hemen geçer sen ne zor günler görmüşsündür kim bilir..

teşekkür ederim canım.
8.5 aydır görmedim.. hemde ne zor günler.. ama şu son zaman şafak inanılmaz zorluyo sıkıştırıyor dedikleri bu olsa gerek

Allah hepimizi kavuştursun inşallah..

Kızlarr o hayat kadınına giden erkeklere ne desem az yaa...evli çocuklu hele bi de bi de yaptıkları ahlaksızlıkları anlatıyolar ha nişanlım hiç böle bişeden bahsetmedi bana acaba orda da varmıdır.ne densizlik yaaaa
birde anlatıyolarrr acrocuğum senin içinde en hayırlısı olsun üzülme sağlığın çok önemli askerdeler die bize eziyet etme hakları yok

Cansınız kızlar

Kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var zaten.Ki finallerim başlıyo.Bitince tatile gidicez ev arkadaşlarımla.Yeminle bunaldım artık

Ayrıca Şeyma hayat kadını muhabbeti nedir:44: Kaçırdım mı ben daha eski bi konu mu:26:

aynennn öyleee cnmm, kaç yaşınaa gelmişssn içindee tutt yanii en özelin sonuçtaa nee anlatıosunn ortadaa.. ya daa atıolardr belki bazı erkeklerr sever ya o konulardaa atıp tutmayııı ordakilern dikkatini çekmeye flnn, saçma sapan işlerle uğraşıolar ciddennn yaa dengesizler

cnmmm bazı tiplerr böyle çokk belden aşağı muhabbet yapıolarmışş, sabah akşamm bunları anlatıolarmışşş hayat kadınına gttm fln diee.. açık açıkk sürekli bunun muhabbetini dönüomuş

Aynen canm bi de bunu aldatma olarak değil de normal bişey olarak görüyorlar dedi valla midem bulandı. Allaha şükrettim böyle basit bi sevgilim olmadığı için en tahammül edemeyeceğim konu bu çünkü

Hmmmmm:26: Anladım canım.Vallahi erkekler bunu sırtı sıvazlancak bişey yaptıklarını düşündükleri için o kadar rahatlar ki..Hiç yadırgamadım böyle konular konuşulduğunu yani:26: Yapmayan bile atıp tutuyodur yaptım diye.
Erkek işte.Toplumumuz böyle yapıyo erkekleri..

aynenn öyleee cnmmm, bir çoğu da hayal ürünüdürr atıp tutuodurr...çok önemli bir şey yapmışş gbiii iştee.. doğru sölüosunn toplumumz böylee yapıo erkekleri..

teşekkür ederim canım. 8.5 aydır görmedim.. hemde ne zor günler.. ama şu son zaman şafak inanılmaz zorluyo sıkıştırıyor dedikleri bu olsa gerekAllah hepimizi kavuştursun inşallah..
Aminnn sağ salim kavuşalımm ..Nerede şu an askerin canım ? İnşallah rahatı iyidîr. Sıkıştırmazz sıkıştırmaz :) 8buçuk ay yanında ne ki su gîbi akıp geçer umarım

Doğru söylüyorsuv bunu 'normal'leştirenlerde suç. Din ve ahlak konusunu geçtim umurlarında olmayabilir. Ama senîn vicdanın var dimi bunu nasıl yaparsın. Gece başını yastığa koyduğunda nasıl içîn rahat bî biçimde uykuya dalabîlirsin. Kadınlaara ayıp günahkrn sana kim bu hakkı veriyor. Düşünmedi bile îğrenç. Madem öyle, Oralara gitmeyen nasıl gitmiyor eğer bu bi ihtiyaçsa? Allah nasıl bîliyorsa öyle yapsın. Ve hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

slm kizlar su safak aklimi karistirdi.kardesim 349 .donem askeriydi.oturduk hesapladik.kardesim 12 aralikta gitti.16 mayista geldi.12 aralik dahil 156 gun yapiyor.1 gun yil izni var.17 sinde cikmasi gerekirken 16 da geldi.sonucta ayni olur sayi.ben saydim.15 eylul de 156 oluyor.yedek subaydakide dogru bu hesaba gore:))) kocisim 14 eylulde yanimda :))) 1 gun yol izni varrrr

Ay ben çok sıkıldııımmmmmmmmmmmmm

Ders çalışmaktan bunaltı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Başlamadan final dönemi bana gına geldiiiiiiiiiiiiii

canim sakin kendini üzmemeye calis asker piskolojisimdir nedir artik bende isyan etmeye basladim. Allahtan benim sevgilimde öyle aman aman kiskanclik yoktu ama nedense yoruldum artik herseyi altdan almaktan ve huysuzlugundan. Arkadaslarimla disariya cikmayi özledim ama ne zaman ciksam arayip nerdesin kimlesin erken gir eve felan filan eeeee bizde insaniz aslan burcu oldugundan midir nedir beyimizi 7/24 poh pohlamak zorundayim sanki yani fazla üzme kendini benzer seyleri bende yasiyorum sinirlenip kendimizi yipratmayalim bizde insaniz sonucta askerdeler diye bencil olmak gibi bi haklarida yok. Askerlik belki az biraz daha anlayisli daha degerimi bilir diye düsünüyordum ama ben hatayi iliskimizin baslarinda yapmisim beyimizi poh poh manyagi yaparak. Allah sonumuzu hayir etsin insAllah heleki su genel ev muhabbetlerini duyduktan sonra iyice sinirlendim Allahim uzak tutsun hem gidip hemde bunu normal bi olaymis gibi düsünenlerden

canım her ayı 30 hesaplayacaksın...
Ay ben çok sıkıldııımmmmmmmmmmmmm

Ders çalışmaktan bunaltı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Başlamadan final dönemi bana gına geldiiiiiiiiiiiiii

bana da hiç olmasa sınavlarr gelin kız gelin kız hiç çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…