351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Of gerçekten çok sıkıcı Allah'tan yarın iş var biraz vakit geçer

ya ders çalışmam lazım başlayamadım bi türlü ya kasılıyorum iyiiice vicdan azabından ama çalışamıyorumda bitmesi gereken onca ödevim var hiçbiri yok ortada :26: nişanlımla da aram iyi değil bilmiyorum bunaldım

Ay kavga ettim aşkımla ya dedim ki 14 Eylül de çıkabilirsin dedim bana bağırdı eğer geç çıkarsam beni umutlandırma bilmem ne diye bağırdı ay dedim ne zaman çıkarsan çık banane of sinirlendim şimdi

Aynen bende şu düğün nasıl olacak napılacak diye düşünmelerden helak oldum ya
bende aynı durumdayım
selam cnmm nasılsın sınavları takma yahu geçip gidicek kolay değil hem asker yolu bekle hem havalar malum inş. çook iyi geçicek :)
inş kuzumm yaa duanızı eksik etmyin

17 gün değil mi yahu
ortalama demiştim kzuum

amann bu konuda askerler çok hassas canım boşver deme öyle.ne halleri varsa görsünler

benzer bi konuda biz de tartıştık canım , bi konuda umudunu kırmıştım da istemeden pis gıcıkklar

Canım 31 çeken ayları 30 sayıosun
Aslında basit bir hsp var 31 mart silüs tarihleri normalde 30 eylülde bitio askerlikleri
12 gün izini düşersek 18 eylül yapıo
18 eylülden ne kadar yol izni varsa geri gelin
14 eylül bana da yanlış geldi canım :/

kızlar herkesin şafağı farklı olduğu için plakalarda boyama işlemini yedek subay sitesininkine göre yapalım diyorum ne dersiniz?

Ya ne bilim kötü bi niyetle soylemedim CNm akşam yazıcıyla konuşacak bakalım nolacak sizede söylerim

Ya ne bilim kötü bi niyetle soylemedim CNm akşam yazıcıyla konuşacak bakalım nolacak sizede söylerim

Canım benim askerirm taburda sürekli komutanın yanında tesadüf baska bir kısa dönemin terhis tarihini görmüş 18 eylül yazıomus
Biz 18 eylül sayıoz o yüzden zaten 6 ay askerlik 31 marttan 6 ay sayınca 30 eylül yapıo 12 gün geri gelince de 18 eylül
Bir gün yol izni olabilir o zaman 17 eylül ama kesin olmadıgından biz 18 eylül sayıoz ))))
5 ay bekleyen bir günde bekler bosverin kızlar ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…