- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.361
Neden canım askerinle mî bi sorun varkızlar çalışamıyorum yaaa
Neden canım askerinle mî bi sorun var
Saat de geç oldu kafanı toparlayamıyosun demek ki.. Çalışmayı yarına bıraksn olmaz mı..yok canım 2 gün önce tartışmıştık ama şimdi iyiyiz yani o gönlümü almaya çalışıyor ben yü vrmiyorum onun dışında bişe yok ama bi şeytanın bacağını kırıp çalışamadım ya:26:
Saat de geç oldu kafanı toparlayamıyosun demek ki.. Çalışmayı yarına bıraksn olmaz mı..
canım öyle olacak artık ama bir haftadır ödevin başına oturmadım final ödevim bide başlamadım düşün çarşamba son gün off ya yapamıyorum yarında işteyim artık :26:
selam canlarim benim nasilsiniz. nihayet cift hanelere düstük... ben cok yogunum bu ara bilgisayardada sorun var sürekli giremiyorum. bu ara sevdigime kargo hazirliyorum. benden sallama cay ve kupa istedi. kupa yaptirdim 157den 0 a kadar sayilari yazdim gecen günleri sildirdim. onu yollicam bide sigara istedi orda sadece kacak bulabiliyormus. sizden naber naptiniz
o zaman bi kahve içmek iyi gelebilir. Ders çalşma konusunda gaza grlmeyi hiç beceremediğim için senin îçin de aklıma başka bîşeu gelmedi maalesef
canım hoş geldinn...evet düştük çift hanelereşükür darısı plakalara...ben kendi adıma düğün ve sınav sendromu yaşıyorum çok stresteyim ya.Tolganın burda olmaması ciddi anlamda düğün hazırlıklarını sekteye uğrattı daha salonu bile tutamadık.Ailesi bi ağırdan alıyor salon bulunur ne olcak falan die.tolga ordan konuşuyor geçen kızmış babasına hiç düğünmü yaptık da siz bu kadar rahatsınız ortada mı kalalım diye.kasımın onuna düşünüyorduk ama 17 eylülde burdalar allahın izni ile askerlerimiz...ben kurban bayramından bir hafta önce olsun diyorum 10 ekim gibi yani ama bakalım.ev tutulacak eşyalar secilecek herşey duruyor daha bnm yaptığım hazırlıklar hariç çok stresteyim hamidecim...
ayyy kiyamam sana ya. cok zor cok. serkana ben cok israr etmistim gitmeden nisan felan olsun yada evlenelim. dedi hamide olmaz ozaman senin icin daha zor olur. ben inanmamistim senle ilkayi görünce diyorum akliya bin yasasin. napardim. allah yardimcin olsun.
ama üzme kendini cokta strese girme. askerin döndügünde seni bitikin ve perisan görürse daha kötü olur. hepsi hal olur. sen baktinmi salon? sen secip desen burasi olsun kaporaayi yatirin
canım askerdeyken nişanlı olmamın bana sıkıntısı olmuyor tek sorun tolga geldiğinde sonbahar olması kayseri soğuk memleket hemen yapalım istiyoruz düğünü kendi de burda yok...ev tutma mevsimi var kayseride bide çok sacma gelyo ama ağustostan sonra zor ev bulunuyo.349larla gitmiş olsa tam düğün sezonu olurdu.geldiğinde hazırlıkları rahat rahat yapar ramazandan sonra ederdik düğünüama yok sevdiceğim:26:
selam canlarim benim nasilsiniz. nihayet cift hanelere düstük... ben cok yogunum bu ara bilgisayardada sorun var sürekli giremiyorum. bu ara sevdigime kargo hazirliyorum. benden sallama cay ve kupa istedi. kupa yaptirdim 157den 0 a kadar sayilari yazdim gecen günleri sildirdim. onu yollicam bide sigara istedi orda sadece kacak bulabiliyormus. sizden naber naptiniz
kızlar günaydın.. nasılsınız?
günaydınidare eder canım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?